- 17 December 2006
- 278
Είμαι σε αναζήτηση cd player μέχρι 2000€.Εχω ακούσει διάφορες ιστορίες με μηχανήματα που δεν διαβάζουν ή πηδάνε τα κομμάτια.Και εγω ο ίδιος είχα παλαιότερα μία εμπειρία μ'ένα ΟNKYO ,το οποίο κάθε χρόνο παρουσίαζε τέτοια προβλήματα καί επισκεπτόταν το επίσημο σέρβις .Μετα την 4η φορά το άφησα στην άκρη .Φίλος μου πούλησε πανάκριβο cd player (cary) ,γιατι μετα απο 2 χρόνια λειτουργείας άρχισε να μην διαβάζει σωστά.Αν καί αντικαταστάθηκε το τρανσπορτ με καινούργιο ,παρουσίασε τα ίδια προβλήματα.Ενδιαφερόμενος για τα raysonic πήρα τηλ. την τότε αντιπροσωπεία τους και μου είπαν οτι έπαψαν να την αντιπροσωπεύουν γιατι όσα cdp πούλησαν ,παρουσίασαν όλα προβλήματα με την ανάγνωση.Exω ακούσει καί άλλες περιπτώσεις μεγάλων στον χώρο εταιρειών ,τις οποίες δεν μπορω να κατονομάσω γιατι δεν τις έχω ζήσει ο ίδιος.Μετα απο αυτά μου έχει δημιουργηθεί σχετική φοβία .Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη του forum είναι να πουν τις δικές τους εμπειρίες με cdps που είχαν τέτοια προβλήματα καί με ποιά μηχανήματα ή ποια θεωρούν πιο αξιόπιστα στον τομέα αυτό.Περαν όμως αυτών θα ήθελα καί τις προτάσεις τους στην κατηγορία αυτή.