- 17 December 2006
- 278
Το cdp φίλου μου ,ένα παλιό Sοny ,τά παιξε καί θέλει ν'αγοράσει καινούργιο μέχρι 400 , ει δυνατον με έξοδο για ακουστικά.Παρακαλω θα ήθελα τις εμπειρίες σας.
Το cdp φίλου μου ,ένα παλιό Sοny ,τά παιξε καί θέλει ν'αγοράσει καινούργιο μέχρι 400 , ει δυνατον με έξοδο για ακουστικά.Παρακαλω θα ήθελα τις εμπειρίες σας.
Πολ CD για τα λεφτα του!..
αν εννοεις το Pioneer, εχει ξεπερασει καθε προσδοκια. Πολυ καλη ροη κ φυσικος ηχος, οχι αυτο το ψευτικα φουσκωμενο στα ακρα αποτελεσμα που υιοθετουν προς εντυπωσιασμο οι κατασκευαστες σε αυτη την κατηγορια τιμης. Πολυ καλης ποιοτητας μηχανισμος. Η συσκευη εχει δοκιμαστει σε Α-Β με καποια γνωστα κ μη εξαιρετεα DAC και κανενα δεν καταφερε να ακουστει καλυτερα απο το Pioneer standalone.
Χρησιμοποιει 2 Burr Brown, ενα για καθε καναλι. Μετα απο 2 χρονια παλι το ιδιο θα ξαναγοραζα, εχοντας στη λιστα μου προς ακροαση κ το λιγο ακριβοτερο νεοαφιχθεν XTZ http://www.xtz.se/uk/products/electronics/cd-100-silver
αυτό σήμερα δεν θα μπορούσε να σταθεί ως επιχείρημα.
Όλα τα τσιπάκια πάνω κάτω ίδια είναι.
Αλλού είναι τα προβλήματα στις διάφορες υλοποιήσεις.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας ,θα ήθελα να προσθέσω οτι ο φίλος μου ακούει κατα 90% κλασσική μουσική ,οπότε τον ενδιαφέρει η αναλυτικότητα καί δυναμικά (για τις συμφωνικές ορχήστρες) ,ο φυσικός καί ξεκούραστος ήχος,ό,τι δηλαδή ζητά ο καθένας μας απο ένα cdp (!!).Πάντως για τέτοιο είδος μουσικής (μικρό σύνολο δωματίου) πριν 1-2 χρόνια ,με είχε εντυπωσιάσει ένα φτηνό NAD ,μοντέλο δεν θυμάμαι.
Ενα συγκριτικο τεστ με το stylos θα ειχε ενδιαφερον.
Τα NAD ειναι πολυ καλα μηχανακια μουσικης αλλα για τα τελευταια μοντελα εχουν αναφερθει προβληματα αξιοπιστιας που αφορουν το μηχανισμο αναγνωσης κ το tray.
Καλησπερα Παντελη, ειμαι παθων στο tray προς το παρον.
γιατι αγαπητε ,υποτιθεται οτι ειναι καλυτερο απο ολα τα αλλα αντιστοιχης τιμης,συμφωνα με ισχυρισμους αυτων(αυτου) που το εχουν ακουσει.Απλα ειμαι περιεργος αν cd+stylos θα επαιζε καλυτερα απο sacd+Pioneer,ωστε να αξιζει η επενδυση δεκαπλασιου ποσου για ενα dac,οποιο και αν ειναι αυτο.γιά ποιό λόγο με το συγκεκριμένο και όχι με κάποιο άλλο?
γιατι αγαπητε ,υποτιθεται οτι ειναι καλυτερο απο ολα τα αλλα αντιστοιχης τιμης,συμφωνα με ισχυρισμους αυτων(αυτου) που το εχουν ακουσει.Απλα ειμαι περιεργος αν cd+stylos θα επαιζε καλυτερα απο sacd+Pioneer,ωστε να αξιζει η επενδυση δεκαπλασιου ποσου για ενα dac,οποιο και αν ειναι αυτο.
θα μπορούσα σε σε διαβεβαιώσω ότι cd+οποιοδήποτε κινέζικο προσεγμένο dac θα έπαιζε καλύτερα.
ακόμα και αν δεν κόστιζε το dac δέκα φορές
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.