CD player QUAD

Τώρα να έχουν σοβαρές διαφορές ή απλά να στέρεψε κανένας προμηθευτής και αντικατέστησαν το αντίστοιχο εξάρτημα?

Re: Απάντηση: CD player QUAD

...κάποιες ''παιδικές'' ασθένειες όσων αφορά την αξιοπιστία του μηχανισμού του...

Ε τώρα να μην το πω;;
Αυτές οι παιδικές ασθένειες των Quad δεν λένε να μας αφήσουν να χαρούμε την μουσικούλα μας... πάλι καλά που υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν και ξέρουν να βοηθήσουν...

Γεια σου φίλε Macmod...-bye-

Σε σχέση με το πρώτο post...
To Rega Apollo δεν το σκέφτηκες;;

Το εχω δει αλλα το προσπερασα.

Σε τι τιμη ειναι και που το βρισκεις?

Ειναι παλιο μοντελο ομως, και μου φαινεται οτι η τεχνολογια σ'αυτα τρεχει γρηγορα.

Επισης, προτιμω καποιο που ειναι και DAC για να του βαλω και τον υπολογιστη πανω. Αφου υπαρχουν πολλες επιλογες, νομιζω θα βρω κατι.

Εκτος αν βολευτω με ενα σκετο DAC και το NAD525 να τελειωνουμε.

Το εχω δει αλλα το προσπερασα.

Σε τι τιμη ειναι και που το βρισκεις?

Ειναι παλιο μοντελο ομως, και μου φαινεται οτι η τεχνολογια σ'αυτα τρεχει γρηγορα.

Επισης, προτιμω καποιο που ειναι και DAC για να του βαλω και τον υπολογιστη πανω. Αφου υπαρχουν πολλες επιλογες, νομιζω θα βρω κατι.

Εκτος αν βολευτω με ενα σκετο DAC και το NAD525 να τελειωνουμε.

E δεν ε'ιναι και τόσο παλιό... τουλάχιστον δεν είναι παλίοτερο απο το QUAD με το οποίο παρουσιάστηκαν περίπου την ίδια στιγμή αν δεν κάνω λάθος. Δεν 'εχει βγάλει κάτι άλλο η εταιρία στην κατηγορία τιμής του.

Τα Rega τα έχει το Studio Genesis στην Λυκαβηττού.

Νομίζω γύρω στα 600-700 ευρά.

Αν τώρα θες και DAC ε τότε σε βλέπω για Quad... πραγματικά μεγάλη ευκολία αυτό του το χαρακτηριστικό... άσε που δεν χρειάζεσαι και προενισχυτή αν δεν έχεις αναλογικές πηγές!!

Για σκέτο DΑC το Benchmark (USB) θα πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά... είναι αρκετά πιο ακριβό όμως... γύρω στα 1000!!!

Last edited:
Τελικα τα νεα δεδομενα ειναι οτι τελος του μηνα, παω Λονδινο.

Οποτε θα φερω κατι απο εκει.

Μια υποψηφιοτητα ειναι το DAC Magic της Cambridge.

Δεχομαι προτασεις για αλλο DAC η για CD Player.

Απάντηση: Re: CD player QUAD

Σε σχέση με το πρώτο post...
To Rega Apollo δεν το σκέφτηκες;;

Το συγκεκριμενο cdplayer το εχει παρει φιλος και το ακουσα πανω σε ενα rocksan ενισχυτη και σε B&W ηχεια δε μου αρεσε καθολου δεν ειχε καθολου σωματα και πιστευω οτι ειναι πολυ υπερτιμημενο για αυτα που προσφερει επισης το δοκιμασαμε και με αλλους ενισχυτες ( Nad, Harman cardon) αλλα αυτο δε χαμπαριαζε τιποτα επαιζε πολυ χαλια, στη τελικη για μενα δεν προτεινετε και ο φιλος μαλλον θα το πουλησει.Κοιτα παντως και τα cambridge ειναι πολυ καλα cdplayer εγω εχω το 640c v2 και ειμαι ευχαριστημενος και ειναι πολυ καλο και στη τιμη του γιαυτα που προσφερει.

Re: Απάντηση: Re: CD player QUAD

Το συγκεκριμενο cdplayer το εχει παρει φιλος και το ακουσα πανω σε ενα rocksan ενισχυτη και σε B&W ηχεια δε μου αρεσε καθολου δεν ειχε καθολου σωματα και πιστευω οτι ειναι πολυ υπερτιμημενο για αυτα που προσφερει επισης το δοκιμασαμε και με αλλους ενισχυτες ( Nad, Harman cardon) αλλα αυτο δε χαμπαριαζε τιποτα επαιζε πολυ χαλια, στη τελικη για μενα δεν προτεινετε και ο φιλος μαλλον θα το πουλησει.Κοιτα παντως και τα cambridge ειναι πολυ καλα cdplayer εγω εχω το 640c v2 και ειμαι ευχαριστημενος και ειναι πολυ καλο και στη τιμη του γιαυτα που προσφερει.

Θα πάω μάλλον για το DAC Magic της Cambridge.
Λένε ότι είναι ανάμεσα σε 640 και 740.
Όσο για το Apollo, με ποια B&W ηχεία το ακουσες?
Γιατί αν έχεις τα 685 σε κάποιο σύστημα, δεν μπορείς να κατηγορησεις κάποιο άλλο κομματι του συστήματος. Τα είχα και τα εδωσα μετά από κανα τρίμηνο.

Παρεπιμπτοντος στα 685 το δοκιμασαμε δηλαδη θες να πεις οτι φταινε τα ηχεια και οχι ο ενισχυτης ή το cd player μπορει να εχεις δικιο δε ξερω αλλα οταν βαλαμε ενα project xpression πανω τους ηταν φανταστικα ωραια τωρα τι να πω

Παρεπιμπτοντος στα 685 το δοκιμασαμε δηλαδη θες να πεις οτι φταινε τα ηχεια και οχι ο ενισχυτης ή το cd player μπορει να εχεις δικιο δε ξερω αλλα οταν βαλαμε ενα project xpression πανω τους ηταν φανταστικα ωραια τωρα τι να πω

Ακουσα τα 685 σε αμεση συγκριση με τα B&W CM1, EPOS Μ5 και Μ12, και εχουν διαφορα μεγαλη στην καθαροτητα και μια μεγαλη τρυπα στη μεσαια περιοχη. Εχουν τουιτερ που φωναζει και πολυ χαμηλο για το μεγεθος τους, αλλα στις φωνες τα κανουν χαλια.

Στο σύστημά μου με τα Sp2/3 και ενισχυτικά της Quad το Apollo παίζει μια χαρά! Τώρα όσον αφορά το πικαπ νομίζω είδικα σε αυτήν την κατηγορία τιμής με ότι και να το παίξεις θα ακουστεί καλύτερα απο cd... τα 685 δεν τα εχω ακούσει!