send
AVClub Fanatic
Τώρα να έχουν σοβαρές διαφορές ή απλά να στέρεψε κανένας προμηθευτής και αντικατέστησαν το αντίστοιχο εξάρτημα?
...κάποιες ''παιδικές'' ασθένειες όσων αφορά την αξιοπιστία του μηχανισμού του...
Σε σχέση με το πρώτο post...
To Rega Apollo δεν το σκέφτηκες;;
Το εχω δει αλλα το προσπερασα.
Σε τι τιμη ειναι και που το βρισκεις?
Ειναι παλιο μοντελο ομως, και μου φαινεται οτι η τεχνολογια σ'αυτα τρεχει γρηγορα.
Επισης, προτιμω καποιο που ειναι και DAC για να του βαλω και τον υπολογιστη πανω. Αφου υπαρχουν πολλες επιλογες, νομιζω θα βρω κατι.
Εκτος αν βολευτω με ενα σκετο DAC και το NAD525 να τελειωνουμε.
Σε σχέση με το πρώτο post...
To Rega Apollo δεν το σκέφτηκες;;
Το συγκεκριμενο cdplayer το εχει παρει φιλος και το ακουσα πανω σε ενα rocksan ενισχυτη και σε B&W ηχεια δε μου αρεσε καθολου δεν ειχε καθολου σωματα και πιστευω οτι ειναι πολυ υπερτιμημενο για αυτα που προσφερει επισης το δοκιμασαμε και με αλλους ενισχυτες ( Nad, Harman cardon) αλλα αυτο δε χαμπαριαζε τιποτα επαιζε πολυ χαλια, στη τελικη για μενα δεν προτεινετε και ο φιλος μαλλον θα το πουλησει.Κοιτα παντως και τα cambridge ειναι πολυ καλα cdplayer εγω εχω το 640c v2 και ειμαι ευχαριστημενος και ειναι πολυ καλο και στη τιμη του γιαυτα που προσφερει.
Παρεπιμπτοντος στα 685 το δοκιμασαμε δηλαδη θες να πεις οτι φταινε τα ηχεια και οχι ο ενισχυτης ή το cd player μπορει να εχεις δικιο δε ξερω αλλα οταν βαλαμε ενα project xpression πανω τους ηταν φανταστικα ωραια τωρα τι να πω
Παρεπιμπτοντος στα 685 το δοκιμασαμε δηλαδη θες να πεις οτι φταινε τα ηχεια και οχι ο ενισχυτης ή το cd player μπορει να εχεις δικιο δε ξερω αλλα οταν βαλαμε ενα project xpression πανω τους ηταν φανταστικα ωραια τωρα τι να πω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.