Εγώ σε κάθε πρίπτωση έμαθα πολλά απο την όλη ιστορία.
Και γω φιλε angelo....παρα πολλα θα μπορουσα να πω!!!!!
Εγώ σε κάθε πρίπτωση έμαθα πολλά απο την όλη ιστορία.
ΛΜ Σίγουρα είναι ενα σημάδι της νέας εποχής αλλά θέλουμε λίγο, ίσως πολύ λίγο, δρόμο ακόμα σύμφωνα με τα αφτιά μου. Μου φαίνεται σαν δοκίμιο -πρωτότυπο με πρωτερήματα και αδυναμίες (ΙΜΗΟ) Βέβαια μετά απο τόσο θορυβο ή το δικό μου έχει πρόβλημα και πρέπει να αγοράσω άλλο ένα ή τι να πώ .....μαζική υστερία. Ότι και να είναι μετά απο λίγες μέρες θα δείξει ή θα ξεφουσκώσει ή θα καθιερωθεί. Σε κάθε περίπτωση το ηθικό δίδαγμα ειναι οτι δεν παίρνεις πάντα οτι πληρώνεις και στο εξής οι γίγαντες και οι νάνοι θα αντιμετωπίζονται με την δέουσα προσοχή και απο αυτή την άποψη θα βγεί κάτι καλό ούτως ή άλλως . Αυτό άλλωστε άργησε να γίνει στην Ελλάδα Έξω εδώ και πολύ καιρό έχουν αναδείξει σε φονέα το Toshiba dvd 3950 και άλλα
Εδώ νομίζω είμαστε σε νηπιακή κατάσταση περνάμε τις παιδικές αρώστειες ακόμα όπως και στο ποδόσφαιρο Άκριτα και άκρατα κάνουμε ήρωες και με τον ίδιο τρόπο την άλλη μέρα τους βγάζουμε άχρηστους.
...Αν και εκεί γίνεται της τρελής...
angelo, το bluesky δεν πρόκειται να το αγοράσω, γιατί διάβασα στο thread (ξέρεις ποιο) ότι έχει προβλήματα το πορτάκι, ορισμένα cdιά δεν τα διαβάζει με την πρώτη κλπ. Επειδή είμαι λίγο νευρωτικός σ' αυτά τα θέματα, δε θα κάτσω να μου σπάσουν τα νεύρα (διάβασέ το το ρημάδι!, άνοιξε σουσάμι!, κοκ) για να κερδίσω έστω και λίγο στον ήχο (με το 15ετίας player που έχω σίγουρα θα κερδίσω). Με συγχωρείτε, αλλά προσπερνάω.
Υ.Γ. Εσύ έγραψες κάπου ότι έχεις NAD 3020 modified;Έχω τον 3020i...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.