CD Vs LP

Το οτι δέν ασχολείσαι γενικώς με τεχνικά θέματα είναι φανερό και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, βεβαια απορίας άξιο είναι, το οτι σχολιάζεις πράγματα που αγνοείς.
Εφόσον λοιπόν η κλίση σου δέν είναι τα τεχνικά , να σου συστήσω ένα άλλο βιβλίο ποικίλης ιστορικής και κοινωνικής ύλης , το " Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι "
Και για να γνωρίζεις, το αμφιμονοσήμαντα δηλώνει μονοσήμαντη αντιστοιχία ισοτήτων ή μαθηματικών συλλογισμών και πρός στίς δύο κατευθύνσεις του συλλογισμού, ταυτόχρονως. Οπότε και εκεί έκανες λάθος.

Αυτό το 'να σου συστήσω κανένα βιβλίο'...κάτι μου θυμίζει...κι αυτή η ανούσια καθαρεύουσα...πάλι κάτι μου θυμίζει...
Μπας κι έχεις κανα ξαδερφάκι στο Βόλο??? Ή μπας κι είσαι εσύ από το Βόλο????

Απάντηση: Re: CD Vs LP

Αμφιμονοσήμαντα.....
Όπως λέμε...βατραχοκαμηλόψειρα....ή...θερμοσιφωνόγατος...:flipout::flipout::flipout:

βλέπω επιμένεις . Μάλλον δεν θάχεις πάει σχολείο. 'Η μήπως το χάι έντ δεν σου έχει αφήσει χρήματα να αγοράσεις ένα καλό λεξικό . Κατά τα άλλα σε πείραζε η ανορθογραφία κάποιου συνφορουμίτη . Και την συσχέτιζες με τις ακουστικές του ικανότητες .

Re: Απάντηση: Re: CD Vs LP

βλέπω επιμένεις . Μάλλον δεν θάχεις πάει σχολείο. 'Η μήπως το χάι έντ δεν σου έχει αφήσει χρήματα να αγοράσεις ένα καλό λεξικό . Κατά τα άλλα σε πείραζε η ανορθογραφία κάποιου συνφορουμίτη . Και την συσχέτιζες με τις ακουστικές του ικανότητες .
Αμφιμονοσήμαντα......επιμένω......

(Εσύ τώρα του Η.Δ. τι του είσαι??? Το αμφιμονοσήμαντο φερέφωνο???
Με τον Η.Δ. είμαστε φιλαράκια και γουστάρω να του τη λέω...Έτσι για να κάνουμε πλάκα...Έχεις κανένα πρόβλημα??? Τι πετάγεσαι σαν τη...χορδή...Αν θέλει κάτι θα μου το πει ο ίδιος...)

Κύριοι παρακάλεσα να πάψουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Αν νομίζετε,ότι πρέπει να συνεχίσετε,υπάρχουν τα τηλέφωνα και τα pm.

Τα μέλη που παρακολουθούν το θέμα και την κατηγορία δεν είναι υποχρεωμένα να παρακολουθούν τις συνεχιζόμενες αντεγκλήσεις σας,που εκτός των άλλων αποτελούν παραβάσεις των κανονισμών του φόρουμ.

Άυτή είναι η τελευταία παράκληση να ηρεμήσετε.

Με ποια δικαίωμα dipie έσβησες το μήνυμά μου ?
Και μου έστειλες και pm για να με επαναφέρεις στην τάξη.
Τόσο πολύ σε ενόχλησε το ότι χρησιμοποίησα φράση δικού σου μηνύματος σαν quote για να πειράξω ένα φίλο ?
Ο οποίος είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται αυτόκλητους προστάτες. Αν ενοχληθεί, είναι σίγουρο ότι μπορεί να χειριστεί την κατάσταση μόνος του.

Με το δικαίωμα του διαχειριστή και των κανονισμών του φόρουμ.Θεωρείς την διαχείριση του φόρουμ σαν αυτόκλητη;

Είδες,ότι υπήρξαν προηγούμενες συστάσεις κι επίπληξη,για τις προσωπικές αντιπαραθέσεις που προηγήθηκαν.Ερχεσαι λοιπόν και κάνεις φαστφουντάδικο το username άλλου χρήστη.Ετσι δεν συμβάλεις θετικά σε εξομάλυνση.Αν είναι γνωστός σου,αυτό εγώ κι οι άλλοι που παρακολουθούν το θέμα δεν το γνωρίζουν.

Σε παρακάλεσα ευγενικά,να συμβάλεις θετικά και σου εξήγησα ότι η ειρωνική παραποίηση user name δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς,που δήλωσες ότι αποδέχεσαι όταν έγινες μέλος.

Η ΓΔ του φόρουμ,ήταν αρκετά ανεκτική μέχρι τώρα,σε θέματα αντεγκλήσεων μεταξύ μελών.Τον τελευταίο καιρό,το θέμα έχει πάρει όχι ευχάριστες διαστάσεις(δές την σχετική ανακοίνωση της ΓΔ στις "Ανακοινώσεις").

Παρακαλώ γι' άλλη μιά φορά εσένα και τα άλλα μέλη να σεβαστούν το πνεύμα της ανακοίνωσης αυτής.

Δεν θεωρώ την διαχείρηση αυτόκλητη. Την πράξη σου θεωρώ απαράδεκτη.
Όταν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το χιουμορ (ίσως καλό, ίσως κακό, πάντως σίγουρα χιούμορ), από τις προσβολές και τις προσωπικές επιθέσεις τότε υπάρχει πρόβλημα. Το ότι είναι γνωστός μου, ας μην κοροιδευόμαστε, είναι απίστευτα προφανές . Όπως επίσης είναι προφανές το ότι ποτέ δεν επιτέθηκα, ούτε ήρθα σε αντιπαράθεση με κανένα χρήστη. Σε ποια εξομάλυνση καλούμαι λοιπόν να συμβάλω ?

Re: Απάντηση: Re: CD Vs LP

Ρε σύ; Τελικά πώς να σε φωνάζω; Ξαδερφάκι ή Μάρτη; :Banane0:

Η δυσκολία του ελέγχου κάποιων-όχι λίγων- που μπαίνουν για πλάκα και χαβαλέ, όπως μου έγραψες dipie στο 2ο pm που μου έστειλες , δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το σβήσιμο του δικού μου μηνύματος ,που όπως ο ίδιος μου έγραψες παραδέχεσαι ότι αποτελούσε αστείο.
Αν θες να ελέγξεις, όπως λες, αυτούς, είσαι υποχρεωμένος να βρεις και τον κατάλληλο τρόπο, κι όχι να σβήνεις μηνύματα που καμία σχέση δεν έχουν με αυτές τις καταστάσεις.

Ώπα, καλώς τον.
Εσύ φταις ρε.
Εσύ ξεκίνησες το θέμα.
θα ήθελα πάντως να μου αιτιολογήσεις αυτό που έλεγες το πρωί, ότι στη σύγκριση των 2 μέσων το σύστημα του βινυλίου πρέπει να είναι διπλάσιας αξίας

Αυτό που σου είπα το πρώι ήταν ότι για να γίνει ουσιαστική σύγκριση θα
πρέπει κανείς (σε σύστημα αναφοράς εννοείται), να βάλει το κορυφαίο πικάπ και το κορύφαιο CDP και με υλικό (και αυτό αναφοράς) CD και LP απο την
ίδια μήτρα και στην ίδια εκτέλεση να κάνει την σύγκριση.
Έγω λόγου χάρη θα προτιμούσα να κάνω αυτή τη σύγκριση έχοντας ακούσει
και live αν γίνεται το έργο που θα περιέχεται στο CD και το LP! (ιδανική περίπτωση).

Μη με ρωτήσεις ποιές θεωρώ κορυφαιές πηγές απο πικάπ και CDP!
Γιατί γιά πικάπ μπορώ να σού πω αλλά γιά CDP όχι και δεν θέλω να
θεωρηθώ ''κολλημένος"!

Re: Απάντηση: CD Vs LP

Έγω λόγου χάρη θα προτιμούσα να κάνω αυτή τη σύγκριση έχοντας ακούσει
και live αν γίνεται το έργο που θα περιέχεται στο CD και το LP! (ιδανική περίπτωση).

Παίζει να τραγουδήσεις κάτι μόνος σου ? :drummer::singer::guitarist:

Όσο για τα άλλα που λες, τι γίνεται αν μιλήσουμε για χαμηλότερες κατηγορίες τιμής, 1000 έως 5000. Διότι πιστεύω ότι σε πιο ψηλές τιμές, το θέμα αρχίζει να γίνεται θεωρητικό για τους περισσότερους.

Re: Απάντηση: CD Vs LP

Δεν τραγουδάω, drums και μπάσο παίζω!
Σχετικό είναι! Μίλα πιό συγκεκριμένα.

ΟΚ, άρα το group γίνεται ως εξής::drummer: :guitarist:
Τις μεσαίες τώρα πώς θα τις τσεκάρουμε ?

Πιο συγκεκριμένα ????