CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν εδώ κάποιο από τα παραπανω transport? Υπάρχει αντιπροσωπεία στην χώρα μας? Είναι κανένας κάτοχος τέτοιας συσκευής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: CEC TRASPORT TL0X TL1N

Δεν υπάρχει αντιπρόσωπος της CEC στην χώρα μας Χρήστο..
Αλλά μιλάμε για ένα transport σε τάξη τιμής γύρω στα 8-10κ..Σε αυτή την κατηγορία
υπάρχουν δυνατοί παίχτες που εισάγονται στην Ελλάδα και που μπορείς να δεις και να ακούσεις.

Re: CEC TRASPORT TL0X TL1N

Κρίμα ψάχνω αποκλειστικά για transport και πλέον θα δω κάποια από AYON CDT. Acoustics art drive 2 και κάποιο esoteric. Transport.
Κυκλοφορεί κάτι άλλο μεχρι τα 4-5χιλιαρικα?

Προσωπική μου γνώμη βέβαια, αλλά δεν θεωρώ ότι σήμερα αξίζει ο κόπος να επενδύσει κάποιος τόσα χρήματα για CD Transport, όσο καλό κι' αν είναι.
Είναι πολύ προτιμότερο να διατεθούν σε Computer Audio λύση. Και να διατεθούν σε DAC, Clock κλπ. Η μοναδική περίπτωση που θεωρώ πως αξίζει να δαπανηθούν χρήματα προς την κατεύθυνση Transport είναι η ύπαρξη δισκοθήκης με μεγάλο αριθμό SACD. Τότε ναι, έχει νόημα μιά τέτοια αγορά στις μέρες μας.

Εννοείται πως ο ενδιαφερόμενος έχει πάντοτε τον πρώτο και τελευταίο λόγο! -bye-

ρίξε και ματιά στο 47 labs flatfish , νομίζω ότι είναι ένα απο τα καλύτερα για αναπαραγωγή red book cd

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη δισκοθήκη από CD/Sacd και dac καλό υπάρχει Ayon Skulla 2
Γενικά το ψάχνω για δω μήπως υπάρχει καμμία καλή ευκαιρία τώρα με την κρίση αλλά και με την απαξίωση του CD μπορεί να βρεθεί κάτι σε καλή τιμή.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη δισκοθήκη από CD/Sacd και dac καλό υπάρχει Ayon Skulla 2
Γενικά το ψάχνω για δω μήπως υπάρχει καμμία καλή ευκαιρία τώρα με την κρίση αλλά και με την απαξίωση του CD μπορεί να βρεθεί κάτι σε καλή τιμή.
Εφ' όσον είναι έτσι, τότε θα πρέπει να κοιτάς για dCS ή EMM Labs.

Κορυφαίες και διαχρονικές αξίες. Τώρα, για ευκαιρίες δεν μπορώ να πω...

Αν το ταβάνι που έχεις θέσει είναι στα 4-5κ ρίξε και μια ματιά προς Esoteric μεριά...
Η dCS ξεκινάει από αρκετά ψηλότερα, και η EMM labs δεν έχει (νέο) αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

Τι ακριβώς εννοείς Νίκο? Για ποια εταιρεία μιλάς, και τι εννοείς εργαστηριακή χρήση?

ACOUSTIC ART DRIVE II επίσης μια καλή συσκευή ως transport εάν έχει κανείς ιδιοκτήτης να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις
Ξέρετε ποιος τα φέρνει?

ACOUSTIC ART DRIVE II επίσης μια καλή συσκευή ως transport εάν έχει κανείς ιδιοκτήτης να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις
Ξέρετε ποιος τα φέρνει?

ζημιάρικα , το έχει γνωστός μου και τον έχει ταλαιπωρήσει και με υψηλό κόστος επισκευής
ρώτα αν θες στην exclusive audio αν έχουν κανένα musical fidelity a1008 , έχει cdpro2 μηχανισμό και καλή τιμή
και εγώ skylla 2 έχω , παίζω με computer αλλά κάποια στιγμή ίσως κατασκευάσω ένα cdpro2 από εδώ http://akustikperfekt.eshop.t-onlin...B/?ObjectPath=/Shops/Shop40786/Products/21002

ζημιάρικα , το έχει γνωστός μου και τον έχει ταλαιπωρήσει και με υψηλό κόστος επισκευής
ρώτα αν θες στην exclusive audio αν έχουν κανένα musical fidelity a1008 , έχει cdpro2 μηχανισμό και καλή τιμή
και εγώ skylla 2 έχω , παίζω με computer αλλά κάποια στιγμή ίσως κατασκευάσω ένα cdpro2 από εδώ http://akustikperfekt.eshop.t-onlin...B/?ObjectPath=/Shops/Shop40786/Products/21002

Περιεργο ο μηχανισμος CDM-PRO2 FL Θεωρειται ο πιο αξιοπιστος με πολυ καλη ηχητικη συμεριφορα!
και φαινεται υπερκατασκευη !!

Και το δικο μου cdplayer τον ιδιο μηχανισμο εχει,κανενα απολυτως προβλημα δεν μου εχει παρουσιαση εως τωρα.

Περιεργο ο μηχανισμος CDM-PRO2 FL Θεωρειται ο πιο αξιοπιστος με πολυ καλη ηχητικη συμεριφορα!
και φαινεται υπερκατασκευη !!

O μηχανισμός VRDS-NEO της Esoteric δίπλα σε μια στίβα από μηχανισμούς των Pioneer, Philips and Denon..

Κάνε την σύγκριση...

View attachment 95195

Χωρίς να θέλω να μειωσω τα esoteric, από τη μια υπάρχουν μόνο οι μηχανισμοί, ενώ από την άλλη και η μεταλλική κατασκευή. Παλιά, "πονηρή" φωτό.

Πραγματι δεν συγκρινονται αλλα ειναι πολυ ακριβα τα transport της και σιγα μην βρεις κανενα used/demo σε καλη τιμη !
εαν δεν κανω λαθος μονο το P5 πρεπει να ειναι προσιτο απο αποψη τιμης , τα P3 P2 P1 ειναι απλα ονειρο ...

Μονο το παλιο καλο Pioneer PD-95S ειχε τετοιας ποιοτητας συρταρι (βεβαια αναποδο ) και μιλαμε για 10-15 χρονια πισω !!
Κριμα τωρα πια δεν βγαινουν τετοιοι μηχανισμοι !