θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο εννοείται.....άντε να δούμε...
//άσχετο
Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι τρελοί.
χωρίς τρέλα δεν πάμε πουθενά σήμερα....
θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο εννοείται.....άντε να δούμε...
//άσχετο
Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι τρελοί.
δεν έχει γίνει ακόμα παραλαβή από τον Νάκα..μετά τις 28/1.Δεν τα έχουν ξαναφέρει από ότι κατάλαβα και είναι θεωρώ επαγγελματική συμπεριφορά το ότι τα παραγγείλανε χωρίς να με υποχρεώσουν να τα πάρω.έτσι και θα γίνει ακρόαση και δεν θα είναι τυφλή-κουφή παραγγελία!!:2thumb22sup:
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Μόλις επέστρεψα από τον Νάκα.Τελικά έγινε ακρόαση των xls 15 Με τα μονά 15ιντσα,λόγω μπερδέματος στην παραγγελία.Τα ηχεία ξεσφραγγίστηκαν μπροστά μου.Οι κούτες τους ήταν τεράστιες.Τα ηχεία είναι ογκώδη και δείχνουν τεράστια και επιβλητικά.Η ακρόαση έγινε με cd Yamaha cdx 497 και ενισχυτή ολοκληρωμένο yamaha as2000.Αυτός είναι 2χ90 w αλλά από όσα ξέρω είναι εξαιρετικό μηχάνημα.
Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έβγαλα,να σας πω την αλήθεια δίστασα να το κάνω μήπως απαγορευόταν.
Εμφανισιακά είναι αρκετά όμορφα,ε οκ δεν είναι το τελείως βαρύ ξύλο(κλακ κλακ όταν το χτυπάς που δείχνει ξύλο 3 πόντους) και το τέλειο φινίρισμα.Εμένα προωπικά μου άρεσαν πολύ.ΚΑι θεωρώ ότι και σε σαλόνι μπαίνουν αν συμφιλιωθείς με τον όγκο και ότι το μαύρο χρώμα βοηθάει.
Στον ήχο τώρα,βάλαμε ένα cd επίδειξης της energy και ένα δικό μου(έβαλα 4 τραγούδια josephine sinclair y trip to valearic islands,nothing else matters,στιλβη πυξ λαξ και κάτι buddha bar betakia kai barry white cant get enough love).
Λοιπόν ο υπεύθυνος,έπέμενε να μην τσιτώσουμε πολύ τα ηχεία διότι είναι άστρωτα.Για πολύ λίγο ο ενισχυτής πήγε στα 3/4,για πολύ λίγο!!!
Αυτό που με εξέπληξε ήταν οι υψηλές συχνότητες και οι μεσαίες!Όπως λεέι από πάνω απο καλυπτικές,γλυκές δεν κουράζουν καθόλου!!Διαύγεια και στερεοφωνική είκονα σε πολύ καλό βαθμό.Καθόλη την διάρκεια δεν ένιωσα το woofer να συγκινείται,δεν άκουγα μπάσο όσο περίμενα από 15ιντσα αρχικά,όμως όσο πέρναγε η ώρα τα ηχεία σαν να έστρωναν λεπτό με λεπτό.Ο βοηθός επέμενε ότι φταίει ο ενισχυτής,θέλει παραπάνω ρεύμα μου έλεγε.Ενώ ο υπεύθυνος έλεγε ότι τα woofer είναι άστρωτα και να μην περιμένω να πάνε πέρα δώθε ακόμα, και ούτε πρέπει κανονικά.Πάντως όταν πηγαμε τον ενισχυτη´στα 3/4 τότε άρχισε να τρίζει όλο το δωμάτιο και τα ηχεία κυριολεκτικά ασυγκίνητα.Εγώ πάντως με την όποια εμπειρία έχω ομολογώ ότι εξεπλάγην από την μουσικότητα των ηχείων γιατί εμφανισιακά σε τρομάζουν αλλά μετά είναι αρκετά μουσικά.Bass reflex η καμπίνα από πίσω είχε 2 μικρές τρύπες.Ακροδέκτες καλής ποιότητας.
Θεωρώ ότι για το κόστος τους είναι πολύ καλή αγορά.Μου είπαν ότι τα έχουν πάρει αρκετά άτομα αυτά τα ηχεία στην Ελλάδα...
Επίσης είναι εμφανές ότι δεν αστειεύονται και ότι θέλουν χώρο για να παίξουν-ανασάνουν τα ηχεία.
Να ευχαριστήσω το προσωπικό του Νάκα,άψογη εξυπηρέτηση!!!!!!!!!
Αυτή τη στιγμή έχω το εξής δίλημμα:
Σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή τα 215 και να αρκεστώ στα μονά 15 και τι ενισχυτή ή σετ προ-τελ να πάρω.Ξεφορτώθηκα κάθε pa συσκεύη ακόμα και το μίκτη.
Ακούω γνώμες Μονά 15":rifle: η διπλά 15":twoguns:!!
1)NAD C165bee & C275bee
2)2χquad 99 mono + προενισχυτή
άλλα σετ?
@audioj
Βγάλε καμιά φωτό τα θηρία 215 να πάρουμε μάτι!
Μια κουβεντα ειναι) Βασικα,περα απο το οτι θα ειναι απο κινητο,θα πρεπει να τα τραβηξω απο...μακρια,για να...χωρεσουν
) Θα το κανω παντως καποια στιγμη!
Ο φιλος bassman2 ηρθε,μαλλον του αρεσαν,οποτε ας του πω προκαταβολικα...με το καλο και καλοακουστα![]()
@audioj
Βγάλε καμιά φωτό τα θηρία 215 να πάρουμε μάτι!
Μια κουβεντα ειναι) Βασικα,περα απο το οτι θα ειναι απο κινητο,θα πρεπει να τα τραβηξω απο...μακρια,για να...χωρεσουν
) Θα το κανω παντως καποια στιγμη!
Ο φιλος bassman2 ηρθε,μαλλον του αρεσαν,οποτε ας του πω προκαταβολικα...με το καλο και καλοακουστα![]()
να ευχαριστήσω τον φίλο audioj για την δυνατότητα που μου έδωσε να ακούσω τα ηχεία.η συνάντηση ήταν ένα μάθημα για μένα και μια ακουστική εμπειρία.έγιναν συγκρίσεις και με άλλα αρκετά ακριβότερα ηχεία και με ενισχυτές omega.
τα ηχεία κάνουν άψογα αυτό που είπε ακριβώς ο audio j ,δηλαδή live αίσθηση σε πολύ καλό βαθμό,γεμίζουν τον χώρο και παρατηρήσαμε ότι αντιδρούν φανερά σε κάθε μεταβολη ενισχυτή με αντίστοιχη μεταβολή στον ήχο.
επίσης και εγώ θα πω ότι σοκαρίστηκα όπως ο tzam65 όταν είδα ένα ενισχυτή 2 Χ 25 να παίζει σαν πολύ μεγαλύτερος.όταν δε ακούσαμε τον 2 Χ 280 εκεί τα είδα όλα!εύκολα παθαίνεις το εξής:κάθεσαι και ακούς και λες τι ωραία που ακούγονται ενώ παράλληλα ο καναπές ή χοροπηδάει ή μετακινείται και ίσως κανά ντουλάπι να έρχεται όλο και πιο κοντά σου απειλητικά
omega + vega = :2thumb22sup:
κοντσέρτο για δυό σπουργίτια που λέει κι audioj!!! χαχα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.