cerwin vegA XLS 215

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

To crossover του πάντως,δεν το βλέπω κ τόσο απλό...Με μια πρώτη ματιά!! Απλό cross έχω εγώ,με 2 μικρά εξαρτήματα πάνω στο twetter.

Αυτό πως το βλέπεις;:flipout:

jenzen-ats-crossover-pics-4.jpg

Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Tzo,ξέρουμε τι στάθμες αντέχουν max;
Πάντως αν τα 300 watt που λένε είναι για συνεχές πρόγραμμα,μιλάμε για πάνω από 120 db.
To διπλάσιο+ από όσο ακούει ένας μαέστρος με πλήρη ορχήστρα...

Για max στάθμες, υπάρχουν τα πραγματικά PA.
Τα XLS215 αν θες να τα κάψεις, μπορείς.
Αλλά πρώτα θα τελικιάσεις εσύ παρά εκείνα.

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης των μανίσιων κρος και να τα φέρεις στα μέτρα τα δικά σου και του χώρου σου.

Μια βελτιωμένη εκδοχή των κρος των XLS215 για παράδειγμα:

gcv3.jpg

Όπως φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να τα αφαιρέσεις τελείως και να παίξεις με ηλεκτρονικό κροσόβερ.

Αν φτάσεις εκεί, δεν πιστεύω να μην περάσει από το μυαλό σου να αλλάξεις και το mid με κάποιο επώνυμο και ποιοτικότερο.

Με λίγα λόγια, να του αλλάξεις τα φώτα.

Ευτυχώς το αρχικό κόστος των ηχείων είναι σχετικά χαμηλό, οπότε για κάποιους μπορεί να υπάρχει περιθώριο για τέτοια κόλπα.

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Παραθέτεις που παραθέτεις ένα κρος, τουλάχιστον βάλε το σωστό, του XLS215.

o8z7.jpg

ubp5.jpg

πωπω, σηκώνει πείραγμα το πράμα!

Καλώδια, πυκνώτια, μπόρνες, μια χαρά!

Τελικά εδώ στο Βορρά υπάρχουν να ρίξουμε ένα...αυτί?

Εγω θα ξεκιναγα απο τα ferrite coils, οτι χειροτερο για κρος και μετα τα αλλα

Πάντως μιας κι οργανωμένη ακρόαση δεν βλέπω να γίνεται (........) κι ο καθένας θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι αυτός νομίζει,θα ήθελα να είπω ότι άλλο είναι η υψηλή πιστότητα με την οποία κι ασχολούμαστε κι άλλο η υψηλή...ποσότητα...

Τα πολλά κιλά κι οι πολλές ίντσες,μπορεί να σημαίνουν (ίσως) μεγάλες εντάσεις,"χτύπημα" και δυναμισμό αλλά όχι απαράιτητα υψηλή πιστότητα.

Βέβαια ο καθένας ότι θέλει ψωνίζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Λιγο μικροτερο απο το δικο μου...

Αμ τότε δεν λες πως έχεις ηχεία..
Λες πως έχεις κρος με λίγο ηχείο από κάτω..:flipout:

Πάντως μιας κι οργανωμένη ακρόαση δεν βλέπω να γίνεται (........) κι ο καθένας θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι αυτός νομίζει,θα ήθελα να είπω ότι άλλο είναι η υψηλή πιστότητα με την οποία κι ασχολούμαστε κι άλλο η υψηλή...ποσότητα...

Τα πολλά κιλά κι οι πολλές ίντσες,μπορεί να σημαίνουν (ίσως) μεγάλες εντάσεις,"χτύπημα" και δυναμισμό αλλά όχι απαράιτητα υψηλή πιστότητα.

+10000

Μπορείς κάλλιστα να στείλεις pm.

Προσωπικά γράφω απόψεις ΜΟΝΟ για αυτά που μόνος μου έχω ακούσει. Ποτέ για το πως φαντάζομαι οτι θα παίζει...

Τι εννοείς να στείλω πμ;Για ακρόαση;

Απλά άν συμφωνείς πέστο εδώ και το οργανώνουμε την άλλη βδομάδα κάποιο απόγευμα που βολεύει,μ' όσους θέλουν (και συμφωνείς επίσης) να συμμετάσχουν.

Οι λεπτομέρειες(πού,πότε,πρόσβαση...) μπορούν να σταλούν στους συμμετέχοντες με πμ κατόπιν απο σένα.

Last edited:
Ναι για ακρόαση.
Δεν μπορούμε να μαζευτούμε πολλοί στο σπίτι διότι έχουμε και παιδιά στο λύκειο που διαβάζουν. Μπορείς όμως μόνος σου και άλλη στιγμή κάποιος άλλος που ενδιαφέρετε. Στείλε πμ και η στο σπίτι μου ή σε φίλου που τα έχει μπορείς να τα ακούσεις.

Ευχαριστώ κατ' αρχήν για την πρόσκληση,αλλά δεν θα ήταν καλύτερα για να είναι πλέον αντικειμενικά τα συμπεράσματα,να έιμαστε μια π.χ τριάδα με κάποια στοιχειώδη και συμφωνημένη οργάνωση για την ακρόαση;

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;Φαντάζομαι θα συμφωνείς,ότι μια προσωπική άποψη είναι πάντα μόνο προσωπική.

Δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά,τα έχω ξανακούσει στο παρελθόν όπως έγραψα...