sokmav
AVClub Fanatic
- 5 February 2012
- 14,226
Tzo,ξέρουμε τι στάθμες αντέχουν max;
Πάντως αν τα 300 watt που λένε είναι για συνεχές πρόγραμμα,μιλάμε για πάνω από 120 db.
To διπλάσιο+ από όσο ακούει ένας μαέστρος με πλήρη ορχήστρα...
Λιγο μικροτερο απο το δικο μου...
Παραθέτεις που παραθέτεις ένα κρος, τουλάχιστον βάλε το σωστό, του XLS215.
![]()
![]()
...Στέργιο, θα τα έπαιρνα εγώ τα Vega, αλλά κρατιέμαι, γιατί φοβάμαι ότι δεν θα έχω λόγο μετά να πηγαίνω στον dedicated!
Λιγο μικροτερο απο το δικο μου...
Πάντως μιας κι οργανωμένη ακρόαση δεν βλέπω να γίνεται (........) κι ο καθένας θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι αυτός νομίζει,θα ήθελα να είπω ότι άλλο είναι η υψηλή πιστότητα με την οποία κι ασχολούμαστε κι άλλο η υψηλή...ποσότητα...
Τα πολλά κιλά κι οι πολλές ίντσες,μπορεί να σημαίνουν (ίσως) μεγάλες εντάσεις,"χτύπημα" και δυναμισμό αλλά όχι απαράιτητα υψηλή πιστότητα.
Βέβαια ο καθένας ότι θέλει ψωνίζει.
Πάντως μιας κι οργανωμένη ακρόαση δεν βλέπω να γίνεται (........) κι ο καθένας θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι αυτός νομίζει,θα ήθελα να είπω ότι άλλο είναι η υψηλή πιστότητα με την οποία κι ασχολούμαστε κι άλλο η υψηλή...ποσότητα...
Τα πολλά κιλά κι οι πολλές ίντσες,μπορεί να σημαίνουν (ίσως) μεγάλες εντάσεις,"χτύπημα" και δυναμισμό αλλά όχι απαράιτητα υψηλή πιστότητα.
Βέβαια ο καθένας ότι θέλει ψωνίζει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.