cerwin vegA XLS 215

Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Από τη μια λες ότι θέλεις να τα ακούσεις, τώρα λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι προσωπικά να τα ακούσεις.

Τώρα λες ότι τα έχεις ξανακούσει, ενώ σε προηγούμενο ποστ έχεις γράψει ότι έχεις ακούσει παρόμοια ηχεία πριν αρκετά χρόνια:

... πολλά παρόμοια (πρίν αρκετά χρονια δεν ξέρω άν είναι τα ίδια με τα σημερινά)

Δηλαδή πρέπει να οργανωθεί επίσημη ακρόαση, από επιλεγμένο πάνελ ακροατών;

Δεν μπορεί ο καθένας που επιθυμεί να πάει να τα ακούσει σε έναν φίλο;

Αρκεί να θέλει όντως να τα ακούσει βέβαια.

Εσύ γιατί εξάπτεσαι;

Εγραψα ότι έγραψα.

Αν συμφωνεί ο φίλος κι όχι εσύ,απο την αρχή οργανωμένη ακρόαση έχω προτείνει κι όχι προσωπική.

Μάζεψε λοιπόν την τριαδα που ενδιαφέρετε για την ερχόμενη Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα. Μπορείτε να φέρετε και κάποιο ηχείο, η ενισχυτή εαν θέλεις. Στείλε πμ για λεπτομέρειες.

Εχουν δηλώσει ενδιαφέρον εδώ μερικοί ακόμη.

Εγώ μέσα για Τετάρτη απόγευμα καλύτερα.Ας επιβεβαιώσουν κι οι λοιποί ενδιαφερόμενοι εδώ επίσης την συμμετοχή τους.

Τα υπόλοιπα με πμ.

Ακροαση με αντιπροσωπια πεφωτισμενων δηλαδης :flipout:

Για να δουμε τι θα βγει απ ολο αυτο..με τρωει η περιεργεια!
Count me in αν περισεψει θεση και δε χαλασω τη παρεα

tzam μη μασησεις ε? κοψε εισητηρια να βγαλεις και τιποτα οχι στο τζαμπανταν :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Ακροαση με αντιπροσωπια πεφωτισμενων δηλαδης :flipout:

Για να δουμε τι θα βγει απ ολο αυτο..με τρωει η περιεργεια!
Count me in αν περισεψει θεση και δε χαλασω τη παρεα

tzam μη μασησεις ε? κοψε εισητηρια να βγαλεις και τιποτα οχι στο τζαμπανταν :ernaehrung004:

Μπά...Αναζητούμε για χρόνια πολλά την "θεία φώτιση" σ' αντίθεση μ' όποιους νομίζουν ότι την διαθέτουν κι ευλογάνε τα γένια τους.

Οσοι πιστοί προσέλθητε το λοιπόν.

Πέρα απο τις εδώ υπερβολές κι ανοησίες,ο φίλος δεν έχει κανένα λόγο να αγχωθεί ή να πιεστεί.Το θέμα είναι να το διασκεδάσουμε όλοι φιλικά και να προσπαθήσουμε να ομονοήσουμε στο τί ακούσαμε...Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να γίνει...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Δηλαδή πρέπει να οργανωθεί επίσημη ακρόαση, από επιλεγμένο πάνελ ακροατών;

Δεν μπορεί ο καθένας που επιθυμεί να πάει να τα ακούσει σε έναν φίλο;

Αρκεί να θέλει όντως να τα ακούσει βέβαια.

Τι ζόρι τραβάς tzo?..

Κανένα ζόρι. Εγώ που ήθελα να τα ακούσω, τα άκουσα.

Και δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να τα προτείνω σε υποψήφιο αγοραστή. Ευτυχώς υπάρχουν πρόθυμοι φίλοι-μέλη, όπου μπορεί να τα ακούσει πρώτα πριν αποφασίσει.

Δεν είμαι κάτοχος, οπότε δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι ευλογώ και τα γένια μου.

Τελικά σκοπός είναι να ακούσουν το ηχείο άτομα που ενδιαφέρονται για να το αγοράσουν ή να το ακούσουν δίπλα σε ένα ηχείο 5πλασιας αξίας ?
Αν είναι το 2ο τότε αυτό μπορεί να γίνει μόνο με blind test, όπως κάνουν συνεχεία στο εξωτερικό και κάποιοι καταλήγουν σε επιλογές όπως, καλώδια ηχείων από πηνιοσυρμα, interconnects από utp κτλ. Δεν πρέπει να μας φοβίζει η κατάρρευση των μύθων…

Last edited:
Άλλη μιά φώτο απο τη χθεσινοβραδυνή συνεύρεση του Cerwin Vega XLS-215:worshippy: με το ATC SCM50ASLT:chinscratch: (350 watt class AB tri-amp pack, active version)!! :speechless-smiley-0

6p5aie.jpg

Πόρωση.

Ελπίζω να περάσατε καλά καταρχήν. Ως λάτρης των ΑΤC Θα ήθελα να ήμουν και εγώ παρών σε αυτή την συνεύρεση κυρίως για να ξανακούγα τα 50άρια τα οποία αποτελούν ένα όνειρο για εμένα, αλλά ομολογώ ότι μου έχουν κινήσει την περιέργεια και τα CV και θα ήθελα κάποια στιγμή να τα ακούσω αν βρεθούν στον δρόμο μου.

Φίλε tzam, xαίρομαι ειλικρινά που σου άρεσαν τα CV σου περισσότερο από τα ATC (θα ήθελα να ακούσω βέβαια και την άποψη του κατόχου των ATC αν είναι εφικτό).
Μοναδικός σκοπός είναι να είμαστε χαρούμενοι με το σύστημα μας και όπως φαίνεται εσύ το έχεις επιτύχει. Ειλικρινά χαίρομαι. Όσες φορές βρέθηκα απέναντι από συστήματα φίλων και γνωστών, προσπαθώ να δω την συνολική εικόνα η οποία συντίθεται από το σύστημα που είναι στημένο, τις μουσικές που καλείται να παίξει και την ιδιοσυγκρασία (ή λόξα) του ιδιοκτήτη. Όταν αυτά τα τρία συνδυαστούν σωστά, έχουμε έναν επιτυχημένο σύστημα που κάνει τον ιδιοκτήτη του ευτυχισμένο.

Ωρέ τι είναι αυτό;

Μπασοκουτοκαταιγίδα μιλάμε.:blink::blink::blink::blink::blink:

Ε όταν έχεις συνηθίσει σε τόσα μπασοκούτια της C.Vega δημιουργείται εκ των πραγμάτων μιά ηχητική...όσμωση τρόπος του λέγειν...

Last edited:
Εννοώ ότι συνηθίζεις αφενός στα υπερφυσικά δυναμικά,πολύ υψηλές εντάσεις και "χτύπημα"(δεν λέω χαμηλές) σε στύλ πεδίου μάχης κι αφετέρου στον πολύ συγκεκριμένο ήχο της εταιρείας...

Last edited:
Εννοώ ότι συνηθίζεις αφενός στα υπερφυσικά δυναμικά και χτύπημα σε στύλ πεδίου μάχης κι αφετέρου στον πολύ συγκεκριμένο ήχο της εταιρείας...

για τα XLS -215 μπορώ να πω, για τα άλλα δεν μπορώ να πω διότι δεν τα έχω ακούσει. Στο 215 δεν υπάρχει κάτι το υπερφυσικό, το αντίθετο θα έλεγα.

@ Tzam65: αν τελικα κανονισετε κατι για Τεταρτη και υπαρχει χωρος για εναν ακομα, θα ηθελα να ειμαι και εγω στην παρεα

Σεβαστή η άποψή σου...

Μιλάω γι' αυτό που βλέπω στις πιό πάνω φωτο.