cerwin vegA XLS 215

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

@DIPIE
"Τα φυσικά κι ανθρώπινα μεσαία,είναι ότι πιό δύσκολο για αναπαραγωγή.
.Πως θα αναπαράγει φυσικά μεσάια και καλή στερεοφωνική εικόνα;Πώς δεν θα έχει παραμορφώσεις που τραβάνε ουρανό;Είναι δυνατόν αυτό το ηχείο να περιγράψει ένα δύσκολο όργανο(π.χ πιάνο) και να αποδώσει μια γυναικέια φωνή φυσικά;Μην ξεχνάμε,ότι οι πιό δύσκολες "κομματάρες" για αναπαραγωγή είναι οι μεγάλες ορχήστρες κλασσικής..."

Φέρε CD με τέτεια κομμάτια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Ελπίζω να μην εκτίθεσαι πολύ ώρα σε τέτοιες συχνότητες...:flipout:

Καλά, μπαμπά, το χαμηλώνω. :p

Επειδή δεν τις αποδίδουν τα ηχεία μας, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Φυσικά ούτε και το XLS-215 τις αποδίδει τις πολύ χαμηλές. Στα 42Hz είναι τιουναρισμένες οι καμπίνες/port τους. Ακουστά hz από 35 και πάνω.

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Διονύση, δε το γλυτώνεις το κουβάλημα των Αμφιτριτών.

Σε 60 τ.μ.;
Εκτός και φέρω κι εγώ το συμπλήρωμα τους...Εκεί αλλάζει...

Αν μπορούν να βρεθούν κάποιες της προκοπής,μέχρι την Τετάρτη θα τα φέρω...Οπως είπα οι δικές μου δεν κουβαλιούνται.

Δισκάκια θα φέρω πολλά και καλά...

Ελπιζω να μην με μαλωσετε που τη δισκοθηκη την εχω σε ψηφιακη μορφη..και θα σας τη σπατσαρω :flipout:

Οχι, επειδή είπατε για φυσικά όργανα...!:drummer:

Βάρα αλύπητα.
Εγώ από τους Ηχοδραση παίζω άπαξ ημερησίως από ένα κομμάτι.
Να ξυπνάνε τα αίματα!:drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Θα βάλουμε το "Λιόντα το Ληστή" πού'χει και φωνές..!:flipout:

Αυτό εμένα μου το σύστησε ο καπετάνιος.
Στο δικό του όμως δεν θέλω να το ακούσω,όταν θα αλλάξω τις μονάδες των χαμηλών με Audio Technology όπως προβλέπεται,τότε ΙΣΩΣ και με πάσα επιφύλαξη! :flipout:

Οχι, επειδή είπατε για φυσικά όργανα...!:drummer:

Τον Τουλιάτο τον γνωρίζω...Είναι πρώτος στον αυτοσχεδιασμό,πρωτοπόρος,εκκεντρικός,ενδιαφέρον άνθρωπος,αλλά η σύντομη θητεία του σαν δόκιμο πιλάφι σε τρυφερή ηλικία μαζί με τα σκυλάδικα τον έχει σημαδέψει ανεπανόρθωτα.:Banane0:

Συνεύρεση XlS-215 με AS sirene V4.

2ly0cn7.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Για μεγάλο ήχο,υψηλές εντάσεις και δυναμικά υπάρχουν πολλά ηχέια.Κάθε τιμής.
Εξαρτάται που και πώς θα τα στήσεις..

Ας πούμε τότε 60τ.μ. σαλόνι.
Ζητούμενα: Μεγάλος ήχος, υψηλές εντάσεις και δυναμικά, όπως λες. Τιμή κάτω από 1.300 ευρώ.
Με υψηλή ευαισθησία, ώστε να είναι ευκολοδήγητα.
Εξαιρούνται λύσεις PA ή οτιδήποτε βγάζει σκληρό ήχο.

Ποια είναι ακριβώς τα πολλά μοντέλα οικιακού hi-fi που υπάρχουν;
Αξίζει να τα αναφέρουμε.

Το δικό μου μυαλό πάει στα Klipsch RF-82II (1.300 ευρώ)
H προσωπική μου άποψη είναι ότι τον μεγάλο ήχο των XLS δεν τον έχουν.
Αλλά δεν παύουν να είναι ανταγωνιστικό μοντέλο.

Άλλο μοντέλο ποιο υπάρχει;

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Ας πούμε τότε 60τ.μ. σαλόνι. Ζητούμενα: Μεγάλο ήχος, υψηλές εντάσεις και δυναμικά, όπως λες. Τιμή κάτω από 1.300 ευρώ. Με υψηλή ευαισθησία, ώστε να είναι ευκολοδήγητα. Εξαιρούνται λύσεις PA ή οτιδήποτε βγάζει σκληρό ήχο. Ποια είναι ακριβώς τα πολλά μοντέλα οικιακού hi-fi που υπάρχουν; Αξίζει να τα αναφέρουμε. Το δικό μου μυαλό πάει στα RF-82II (1.300 ευρώ) H προσωπική μου άποψη είναι ότι τον μεγάλο ήχο των XLS δεν τον έχουν. Αλλά δεν παύουν να είναι ανταγωνιστικό μοντέλο. Άλλο μοντέλο ποιο υπάρχει;
Κανένα,στο λέω εγώ κατηγορηματικά,μάτωσε το μυαλό μου όταν έψαχνα.
Άκουσα και Klipsh σε μεγάλο χώρο και δεν...με τίποτα,ένταση μεν,το χαμηλό όμως δεν γέμιζε με τίποτα.
Για 60 τ.μ. πρέπει να σκαρφαλώσεις πολύ-πολύ πάνω για να γεμίσεις. Στο μυαλό μου για προσιτά,πάνε Κύκλωπες,Ερμήδες...τέτοια.