cerwin vegA XLS 215

Τα 82 είναι μικρά για 60 τμ, πρέπει ή να βάλεις σαμπ ή να πας στα rf7 που σε τιμή όμως πλησιάζουν τα ονειρικά "κατά τη γνώμη μου" la scala

Μωρέ εγώ το ξέρω, δεν ψάχνω για μένα. Τα RF7 είχαν αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ, δεν τα ανέφερα τώρα, γιατί τώρα

συζητάμε ποιοι είναι οι πιθανοί ανταγωνιστές των XLS-215, στην κατηγορία τιμής τους, δηλ. κάτω από τα 1300 ευρώ.

Αν βρείτε κανένα ανταγωνιστή πείτε μου, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια το σκέφτομαι για την αναβάθμιση στα 215 και δεν βρίσκω κάτι άλλο...

Σε αυτά τα χρήματα και αν παίζουν όπως λένε όσοι τα έχουν ακούσει + όλους του φανατικούς οπαδούς των συγκεκριμένων στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν έχουν ανταγωνισμό αλλά μιλάμε για ένα απίστευτο giant killer

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Σε αυτά τα χρήματα και αν παίζουν όπως λένε όσοι τα έχουν ακούσει + όλους του φανατικούς οπαδούς των συγκεκριμένων στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν έχουν ανταγωνισμό αλλά μιλάμε για ένα απίστευτο giant killer

Για να δούμε πως θα τα πάνε με την Ιερά Εξέταση...:flipout:

"Giant killer" δεν είναι. Killer μπορεί να είναι (γι' αυτά που προσφέρει), αλλά μας λείπει ο "giant", αν δεν βρίσκουμε ανταγωνιστή σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Ακόμη και στην τρελή σύγκριση με τα ενεργά ATC50 που κάνανε τα παιδιά, φαντάζομαι δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν ο giant και ποιος ο killer τελικά.

Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Για να δούμε πως θα τα πάνε με την Ιερά Εξέταση...:flipout:

Η ιερά εξέταση έκαιγε «αιρετικούς» επιστήμονες που έλεγαν για ηλιοκεντρικό σύστημα … δεν πιστεύω να γίνει καυσόξυλα το καημένο το 215….:flipout::flipout:

Φιλε tzam dacιδιον διαθετει το "μαγαζι"?

Αν ενδιαφερει καποιον παρευρισκομενο μπορω να φερω το mambo,
μικρο κ ελαφρυ ειναι ουδεις κοπος δηλαδη.

Δεν υπάρχουν giant killers. Μπορώ να δεχτώ ότι ένα προϊόν παίζει καλύτερα από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του, αλλά μέχρι εκεί. Και η συγκριση με τα ΑΤC SCM50ASLT δε νομίζω ότι έχει νόημα, αφού ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία τιμής κι απευθύνονται σε διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι είχαν τα χρήματα να αγοράσουν τα ATC, σίγουρα τα CV δεν θα είχαν καμμία τύχη.

Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι είχαν τα χρήματα να αγοράσουν τα ATC, σίγουρα τα CV δεν θα είχαν καμμία τύχη.

Μην το λες..
Κοιτούσα συστήματα κατόχων και κάποια τα υπολόγισα για πάνω από 30Κ... και μερικά και πολύ πιο πάνω...
Υποθέτω πως υπήρχαν τα χρήματα λοιπόν...

Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Μην το λες..
Κοιτούσα συστήματα κατόχων και κάποια τα υπολόγισα για πάνω από 30Κ... και μερικά και πολύ πιο πάνω...
Υποθέτω πως υπήρχαν τα χρήματα λοιπόν...

Μάλλον θα πρόκριναν τον εντυπωσιασμό και τον larger than life ήχο σε σχέση με την φυσικότητα και την καθαρότητα.

Υπαρχουν και ρολογια που κανουν 50χιλιαρικα και ειναι χειροτερα* απο αλλα του πεντακοσαρικου

* Για την λειτουργια σαν ρολογια, δλδ ας πουμε για την ακριβεια της ωρας

Φανταζομαι πως ισχυει σε πολλα πολλα προιοντα. Απο πουκαμισα μεχρι supercars.... Δεν ξερω αν εξαιρουνται οι συσκευες αναπαραγωγης ηχου

...Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι είχαν τα χρήματα να αγοράσουν τα ATC, σίγουρα τα CV δεν θα είχαν καμμία τύχη.

Αλλά δεν διευκρίνισες ποιο μοντέλο. Αν εννοείς το ATC SCM300, μπορεί (δεν τα έχω ακούσει).

Το αναγκαίο κακό είναι ότι ξεκινάμε με γήινο μπάτζετ, οπότε οι περισσότεροι καταλήγουμε να επιλέγουμε το πολύ τα 40άρια για τα σαλόνια μας.

Πάντως βλέπω κατόχους ενεργών 50αριών να πειραματίζονται μονίμως με σαμπ, ακόμη και σε μικρό χώρο. Όπως ο φίλος dapost.

Αλλά δεν διευκρίνισες ποιο μοντέλο. Αν εννοείς το ATC SCM300, μπορεί (δεν τα έχω ακούσει).

Το αναγκαίο κακό είναι ότι ξεκινάμε με γήινο μπάτζετ, οπότε οι περισσότεροι καταλήγουμε να επιλέγουμε το πολύ τα 40άρια για τα σαλόνια μας.

Πάντως βλέπω κατόχους ενεργών 50αριών να πειραματίζονται μονίμως με σαμπ, ακόμη και σε μικρό χώρο. Όπως ο φίλος dapost.

Δεν είμαι λάτρης των ATC, μιλώ για αυτά επειδή αναφέρθηκαν ότι έπαιξαν συγκριτικά με τα CV. Στη θέση των θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε ηχείο π.χ. Dynaudio, PMC, Focal, B&W etc.

Για αυτούς που πειραματίζονται με sub σε συνοδεία με τα ATC SCM50 ASLT δεν μπορω να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και δεν θα σχολιάσω.

Οταν είχα παει στο νακα στα κεντρικα μου ειχαν πει οτι πολλοι από αυτούς που εδωσαν τα xls215 εμφανιστηκαν με την αναγκη για τα 2 sub της cv των 21"

Οταν είχα παει στο νακα στα κεντρικα μου ειχαν πει οτι πολλοι από αυτούς που εδωσαν τα xls215 εμφανιστηκαν με την αναγκη για τα 2 sub της cv των 21"
Έδωσαν τα XLS215 και πήραν τα sub της CV, για να συμπληρώσουν τα ηχεία που αντικατέστησαν τα XLS215;

Έδωσαν τα XLS215 και πήραν τα sub της CV, για να συμπληρώσουν τα ηχεία που αντικατέστησαν τα XLS215;

Όχι,δεν κατάλαβες.
Θέλουν ΚΑΙ τα sub,μαζί.

Οποιος ψάχνει βρίσκει...Πολύ καλύτερα...
Το ντε και καλά με 15αρι δεν έχει νόημα.
Το ουσιώδες είναι καλά και φθηνά ηχεία για μεγάλους χώρους.
Προσωπικά θάβαζα λίγο παραπάνω και θάπαιρνα το πιό φθηνό μόνιτορ της JBL.

Μερικά παραδέιγματα εταιρειών που στις γκάμες τους βρίσκεις τέτοια...

http://de.jbl.com/jbl-produkte-de/brand_jbl/home_audio/Application.html

http://www.dali-speakers.com/en-US/Loudspeakers-1/LEKTOR-8.aspx

http://www.definitivetech.com/products/floor-standing-speakers/

[url]http://www.elac.com/en/products/Line_500/FS_509_VX_JET/index.php

[/URL]

Last edited: