"Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

ΧΧΧΧΧΧΧΧ και απο μενα στα Μπαρ καφε **ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ** + ** ΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΙΣ ** στα Γιαννενα με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ υψηλες τιμες τους !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΑΑΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Διωκτικη ΧΑΖΟΜΟΥΣΙΚΗ που σε ζαλιζει και δεν μπορεις να μηλισεις με τον διπλα σου και μετα οταν φευγεις σε ποναει ο λαιμος σου απο το ξελαρυγγιασμα που κανεις για να πεις 2 λογια με την παρεα σου και εχεις και τα αυτα κουδουνια .......

ουστ ρεεεεεεεεεε !!!!!!!!

και παρολα αυτα λογω θεσεως και θεας εχει φισκα κοσμο ** φτωχαδακια φοιτητες **

βλεπεις το νυφοπαζαρο σερνει καραβια......

να πω ομως οτι εχουμε και μαγαζια στα Γιαννενα που ειναι πραγματικα φτηνα και με καλο φαι και καφε ....

Προς το παρόν δεν έχω κάποιον να μαυρίσω...Αλλά αυτά που διαβάζω είναι εξωφρενικά:damnyou:

Δεν είναι ακριβώς έτσι...

Εδώ μιλάμε για ενα θρεντ στο οποίο δε θα λέε εμπειρίες αλλά θα ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ (ή αλλιώς θα "βάζουμε Χ") σε μαγαζιά. Δε θα λέμε "μπράβο", ούτε θα λέμε απλά "Πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ".

άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...

"πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ το οποίο είναι κατά τη γνώμη μου πανάκριβο άρα Χ"

"πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ το οποίο είναι κατά τη γνώμη μου πανάκριβο άρα Χ"

άρα δεν θα μπορούμε να αναφέρουμε για την ποιότητα του φαγητού η για το
service του μαγαζιού ?

Παράδειγμα με την κεντρική ιδέα του θέματος έφερα. Προσωπικώς δεν βλέπω τίποτα το επιλήψιμο, τώρα αν κάποιος βλέπει, ας μου το πει.

Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Δεν είναι ακριβώς έτσι...

Εδώ μιλάμε για ενα θρεντ στο οποίο δε θα λέε εμπειρίες αλλά θα ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ (ή αλλιώς θα "βάζουμε Χ") σε μαγαζιά. Δε θα λέμε "μπράβο", ούτε θα λέμε απλά "Πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ".

άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...

Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω την "ενόχληση" σου. Αν θες συμμετέχεις. Αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, θα μας το πουν οι αρμόδιοι. Γιατί ρωτάς και ξανα-ρωτάς; Τι σε έχει πειράξει;

Δεν είπα να αρχίσουμε τα βρισίδια. Λέω να πούμε μέρη που δε μας άρεσαν και γιατί. Αν θες, μπορείς να ανοίξεις ανάλογο νήμα με μέρη που σου άρεσαν.

Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι π.χ. όταν κάποιος καταγγέλει μια εταιρία επειδή δεν του παρείχε καλό σέρβις στον προτζέκτορα, η Δ.Ο. κλειδώνει το θέμα, ζητά τα στοιχεία του καταγγέλοντος και μετά το ξεκλειδώνει.

Εδω μέσα θα αρχίσουμε όλοι να θάβουμε μαγαζία ασύδοτα! 2 μέτρα και 2 σταθμά? Γιατί?

Υ.Γ. ουδεμία σχέση με καφέ/μπαρ/εστιατόρια έχω. Ιδ. υπάλληλος σε εταιρία τηλ/νιών είμαι... Απλά το ξεκαθαρίζω για τους "κακόβουλους"

Προσωπικώς δεν το αντιμετωπίζω ως ίδια περίπτωση. Άλλο το θέμα των προβολέων/τηλεοράσεων κλπ όπου ως εξειδικευμένη ιστοσελίδα θέλουμε και τηρούμε μία στάση σοβαρότητας -και όχι μόνο αυτό, αλλά βλέπω ότι η σοβαρή καταγγελία υποστηρίζεται από τη σελίδα- και άλλο το θέμα των εντυπώσεων σχετικά με φθηνά/ακριβά καταστήματα ή σχετικώς με το σέρβις (για ταβέρνες εννοώ)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

"Ντυμένος σαν καρνάβαλος", "σαν τον μπόγια"...

Το σαν το "μπόγια" δεν είναι ειρωνεία απλα είναι η δική μου οπτική.Ακόμα και σε ένα καλό μέρος να έχω πάει για φαγητό προτιμώ να είμαι στην ησυχία μου και να αυτοεξυπηρετούμε.Συνήθως ευγενικά προσπαθώ να εξηγήσω οτι δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια ο ερβιτόρος πάνω απο το κεφάλι μου το οποίο και συνήθως το αποδέχονται και το κατανοούν.Δέχομαι σαφώς οτι ένα εστιατόρειο που υποτίθεται οτι παρέχει φαγητό υψηλού επιπέδου σε σημείο που να δικαιολογεί και τις τιμές του προφανώς θα παρέχει και την ανάλογη υπηρεσία απλα σε εμένα δεν αρέσει.

Τα Fridays σίγουρα δεν παρέχουν υψηλού επιπέδου φαγητό οπότε αυτή η υπηρεσία δεν δικαιολογείται.Οπότε περισσότερο την αντιλαμβάνομαι ως "τακτική" και όχι υπηρεσία.Επιπλέον το φαν που υποτίθεται οτι υπάρχει απο τον ρουχισμό αισθητικά με αφήνει αδιάφορο αλλά κοινωνικά με ενοχλεί γιατι κάποιος μπορεί να μην θέλει να ντυθεί έτσι και επειδή έχει ανάγκη να το υποστεί.

Κατα τα άλλα και για άλλα μέρη δεν τίθεται για μένα θέμα χ Απλά πάω κάπου δεν με ικανοποιεί και δεν ξαναπάω.

Στο συγκεκριμένο όμως δεν πάω λόγω αυτών που προανέφερα αν και μου αρέσει το φαγητό του

Οι καταγγελίες στις οποίες ακολουθείται η τακτική που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν αφορούν απλώς υψηλές τιμές και... ιδιάζον service, αλλά παραβιάσεις νομοθεσίας και δεοντολογίας.

Στο συγκεκριμένο thread, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αν και θα παρακαλούσα να προσέξουμε λίγο τις εκφράσεις μας. Το "Χ" εμένα μου φαίνεται λίγο βαρύ. Ελπίζω να μην φανεί το ίδιο και σε κάποιον από τους προαναφερθέντες.

Παράλληλα, έχετε υπόψη ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι: το δικό μου Χ μπορεί να είναι το αγαπημένο μαγαζί του άλλου και το αντίστροφο.

O Λέφτωνας έχει δίκιο.
Μπορεί εγώ να βάλω Χ σε ένα μαγαζί επειδή δεν μου αρέσει η μουσική του βρε αδελφέ! Όπως και κάποιος άλλος μπορεί να βάλει Χ σε μαγαζί που εγώ έχω για στέκι. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ένα μαγαζί είναι χάλια και το άλλο καλό αντικειμενικά.

Προσωπικά έχω βάλει Χ σε όσες καφετέριες νομίζουν ότι πάω να χορέψω και μου βάζουν δυνατά μουσική, σε όσα μαγαζιά νομίζουν ότι η vinegret φτιάχνεται από ημιπολύτιμους λίθους και για αυτό δεν τη λένε πια λαδόξυδο και σε μαγαζιά που μου δείχνουν με τον τρόπο τους ότι δεν έχουν ανάγκη το πορτοφόλι μου.

Θυμάμαι που πήγαινα σε μπαράκια και χαβαλέδιαζα ακούγοντας μουσικής και μου γυρίζουν τα άντερα όταν με στριμώχνουν όρθιο σε clubάκια όπου δεν χρειάζεται να παραγγείλω ποτό επειδή μπορώ άνετα να πιω από το ποτό που έχει στριμωχτεί κάτω από τη μύτη μου.

Μου τη σπάνε οι πρώην ταβερνιάρηδες που ονόμασαν ξαφνικά τα μαγαζιά τους "μεγάλες πίστες" και νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα φρύδια.

Δεν ανοίγω καλύτερα ένα μπουκάλι αψέντι σπίτι μου να το πιω και να δω τον Χριστό τον ίδιο live και τη Σκλεναρίκοβα να μου κάνει lap dance;

Μήπως αυτό το θρεντ μπορεί να θεωρηθεί τόσο δυσφημηστικό όσο αν αφορούσε εταιρίες πώλησης AV ειδών αντί για καφετέριες-εστιατόρια?

α, γειάσου, ας είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και ας δίνουμε παραδείγματα.

Με αφορμή το thread του Kokar για τον ακριβό καφέ, αλλά και 1-2 μέρη που επισκέφθηκα το ΣΚ που μας πέρασε, θα σας ενδιέφερε σε αυτό το νήμα να βάζουμε "Χ" στα μέρη που για οποιοδήποτε λόγο (ακριβό γι' αυτό που προσφέρει, κακό σέρβις, κτλ) θεωρούμε πως δε θέλουμε να ξαναπάμε;

Αρχίζω και ελπίζω να βρω συνεχιστές...

Χ στο Καφέ Εστιατόριο "Αλκυονίδες" κάπου στην Ανάβυσσο νομίζω, πάνω στην παραλιακή: Γδύσιμο στις τιμές (3 καφέδες, μια βάφλα 27 !!!) και αγενέστατο σέρβις (με υφάκι "έχουμε πολύ δουλειά για να ασχοληθούμε μαζί σας")

Χ στην ταβέρνα "Οινέας" στου Ψυρρή: Πολύ ακριβό γι' αυτό που προσφέρει. 4 άτομα, 100 με 4 (αδιάφορα) πιάτα, μια σαλάτα, μια φέτα και 1 μπουκάλι δικό τους κρασί.

...

σου τα έκανα bold και ο λόγος ????

σαν γνώστης της περιοχής, θα απέτρεπα όλους τους συμφορουμίτες να πάνε σε αυτά και στα υπόλοιπα εστιατόρια / ταβέρνες που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας, από την Σαρωνίδα έως και την Παλαιά Φώκαια......δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον λόγο....

υπάρχουν ταβέρνες, ψαράδικα και άλλα μαγαζιά μέσα στην Ανάβυσσο και στην Παλαιά Φώκαια, αλλά και στην Σαρωνίδα στον εσωτερικό δρόμο που πάει από την Σαρωνίδα προς Ανάβυσσο που μπορεί να υστερούν λίγο στο σέρβις αλλά έχουν πολύ καλό φαγητό και τιμές...

και βέβαια για όποιον θέλει να προχωρήσει μετά την Παλαιά Φώκαια προς Σούνιο, υπάρχουν και τα Λεγρενά !!!!!

δεν ειναι αναγκη να καταγραψουμε X Ψ Ω καποια μαγαζια,ταβερνες,bar,μπουζουκια,restaurant, οταν αποτελουν τον κανονα και οχι την εξαιρεση....θα προτιμουσα να καταθεσουμε της αποψεις μας απο κατι που μας εκανε καλη εντυπωση πραγμα σπανιο

που πηγαμε και περασαμε καλα ξοδεψαμε λιγα και ευχαριστηθηκαμε σερβις
να πω ενα
στα Καλυβια ο Μουρουζης, τρελλο στεκι: χωριατικη για πεντε τζατζικη για 4 πατατα στο χερι και Tbond ή φιλετο απιθανο ....και οι τιμες θα σας γυρισουν 5 χρονια πισω

Last edited:
Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

δεν ειναι αναγκη να καταγραψουμε X Ψ Ω καποια μαγαζια,ταβερνες,bar,μπουζουκια,restaurant, οταν αποτελουν τον κανονα και οχι την εξαιρεση....θα προτιμουσα να καταθεσουμε της αποψεις μας απο κατι που μας εκανε καλη εντυπωση πραγμα σπανιο

που πηγαμε και περασαμε καλα ξοδεψαμε λιγα και ευχαριστηθηκαμε σερβις
να πω ενα
στα Καλυβια ο Μουρουζης, τρελλο στεκι: χωριατικη για πεντε τζατζικη για 4 πατατα στο χερι και Tbond ή φιλετο απιθανο ....και οι τιμες θα σας γυρισουν 5 χρονια πισω

Ρε Larry πές και για τα παϊδάκια στο Ρεούζι!!!:firstprize:

καλα αμα πιασουμε Στυρα και γυρω γυρω περιοχες θα θυμηθουμε τιμες δεκαετιας 90.... και ποιοτητα απιστευτη