"Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Ω ναι, Larry μαζί σου.
έχω πάει αρκετές φορές και το φαγητό είναι πάντα στην ίδια ποιότητα.
Ασε που οι μερίδες είναι τέτοιες που παίρνεις και για το σπίτι σε αλουμινόχαρτο !

περσι ηρθα στα μερη σας πολλες φορες και επειδη το σπιτι που μας φιλοξενουσε ηταν under αconstruction τρωγαμε εξω μπορω να σου πω οτι πηγαμε παντου και καθε φορα οι τιμες σταθερα χαμηλα και η ποιοτητα παρα πολυ καλη και ειδικα σε ορεινα χωρια δεν το συζητω....

Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

περσι ηρθα στα μερη σας πολλες φορες και επειδη το σπιτι που μας φιλοξενουσε ηταν under αconstruction τρωγαμε εξω μπορω να σου πω οτι πηγαμε παντου και καθε φορα οι τιμες σταθερα χαμηλα και η ποιοτητα παρα πολυ καλη και ειδικα σε ορεινα χωρια δεν το συζητω....

Στα ορεινά χωριά τι έφαγες Λάρρυ;;;
Ξέρω, ξέρω.........αλλά αυτές είναι μυστικές συνταγές και δεν τις λέμε......έτσι για να σκάσουν οι συμφορουμίτες :flipout::flipout::grandpa:

σιγα μην πω ...να χαλασουν την πιατσα ορδες avclubαραδων?

"Ρακάδικο" στο Παλαιό Φάληρο και στην Βουλιαγμένη.
Τοσοδούλες μετριότατες στη γεύση μερίδες με Μεγάλες τιμές.
Στη διαφήμισή του στα περιοδικά,μας προτείνει να δοκιμάσουμε το σουφλέ σοκολάτας του.
Πάρτε καλύτερα ένα από τα κατεψυγμένα στα ψυγεία των Super Markets.
Καλύτερο είναι.

σου τα έκανα bold και ο λόγος ????

σαν γνώστης της περιοχής, θα απέτρεπα όλους τους συμφορουμίτες να πάνε σε αυτά και στα υπόλοιπα εστιατόρια / ταβέρνες που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας, από την Σαρωνίδα έως και την Παλαιά Φώκαια......δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον λόγο....

υπάρχουν ταβέρνες, ψαράδικα και άλλα μαγαζιά μέσα στην Ανάβυσσο και στην Παλαιά Φώκαια, αλλά και στην Σαρωνίδα στον εσωτερικό δρόμο που πάει από την Σαρωνίδα προς Ανάβυσσο που μπορεί να υστερούν λίγο στο σέρβις αλλά έχουν πολύ καλό φαγητό και τιμές...

και βέβαια για όποιον θέλει να προχωρήσει μετά την Παλαιά Φώκαια προς Σούνιο, υπάρχουν και τα Λεγρενά !!!!!

Σαν γνώστης και εγώ της περιοχής έχω να πω +10000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Για τον Billy the kid λέω αχαΐρευτε που δεν ήπιες γουλιά αψέντι!

Ασε βρε. Εδω για ενα τυποπιτακι που δοκιμασα ειπες οτι εφαγα ολο το φαγητο. Σκεψου και να επινα και μια γουλια αψεντι τι θα ελεγες:slapface:
:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Ασε βρε. Εδω για ενα τυποπιτακι που δοκιμασα ειπες οτι εφαγα ολο το φαγητο.

Εγώ δεν είπα τίποτα... Κάποιος συμφορουμίτης με id που ξεκινάει από ko και τελειώνει σε kar πέταξε κάτι...

Τι τυροπιτάκια λέτε ορέ βραδυάτικα;

Χμμμ εδώ λέμε για Χ οπότε τι να πω; Φτιάξτε ένα thread για μαγαζιά που τους βάζεις υπογράμμιση αντί για Χ και θα μάθεις... :p
Δοκιμασμένο μαγαζί. Έχει και κάτι Βηρυτού... :award:

Re: Απάντηση: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

τι έκανα εγώ βρε ?

Τον έκαψες τον ανθρωπιό!
Πόσο την πούλησες τη κασετούλα που τράβηξες στην κουζίνα βρε;

Btw, δεν έχεις βάλει στο youtube το καμάρι μου... Το αυτόματο βουρτσιστήρι ντε!

Από τα καλά:
1)O "ΠΟΝΤΟΣ" στη Ν.Σμύρνη (κοντά στα νεκροταφεία).
Φαί από το πρωί,με ψητά της ώρας αλλά και σουβλάκια και φαγητά κατσαρόλας.
Το αγαπημένο μου:Τεράστιο σάντουιτς με ντονέρ με 2,5 .

2)"ΠΑΡΜΑΞΗΣ" στο Αιγάλεω.
Αν όχι το καλύτερο,από τα καλύτερα μπιφτέκια της Αθήνας.

Υ.Γ.
Αλήθεια,υπάρχει ταβέρνα/ψησταριά που να σε φωνάζει να δεις τη ζυγαριά πριν σου φέρει το παιδάκι;
Το ρωτάω γιατί όταν παραγγέλνεις 1 κιλό,αυτό πρέπει να ζυγίζεται ψημένο.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX σε όλα τα Fridays και στην γελειότητα του "καλησπέρα σας είμαι ο/η τάδε και σήμερα θα με κάνετε ότι θέλετε....για αυτό είμαι και ντυμένος σαν καρνάβαλος ......γιατί είμαι του χεριού σας....."

Εκτός του οτι είναι τρομερά σπαστικό να έχεις τον μπόγια πάνω απο το κεφαλι σου........ φάγατε?ωραίο το γλυκάκι?μήπως θέλετε να κάνετε κάποιο παράπονο...γιατί έχουμε και site?, είναι και μεγάλο κρίμα για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί .....
Φίλε Γιώργο,επειδή μέ έχει φάει ή γυναίκα μου νά πάμε,νά χτυπήσουμε πρώτα κανα σουβλάκι?
Μέ άλλα λόγια,20 ευρώ φτάνουν?:ernaehrung004:

το μηνυμα με το νοθευμενο ποτο θα διαγραφει μονο αν υπαρξει επισημη καταγγελια απο το μελος που το ανεφερε

ή αν υπαρχει καποιο λινκ απο δημοσιευση στον Τύπο με καταγελλιες αλλων

επισης η μπαλα πηρε και αλλα μηνυματα μελων που ακολουθησαν και ειχαν ειτε quote ειτε λεπτομερειες σχετικα με τον τροπο νοθείας

φυσικα ο τροπος νοθειας δεν ειναι κατι το μεμπτό και θα μπορουσε να γινει θεμα αλλου thread

ευχαριστω

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Φίλε Γιώργο,επειδή μέ έχει φάει ή γυναίκα μου νά πάμε,νά χτυπήσουμε πρώτα κανα σουβλάκι?

Υπολογισε 25-30 κατ ατομο για να εισαι σιγουρος.
Δεν χρειαζεται να φας πριν το φαγητο ειναι μια χαρα.Τωρα το service σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει.

Re: Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

To φαγητό είναι ας πούμε λίγο καλύτερου επιπέδου απο απλά σουβλάκια.Εμένα μου αρέσει πάντως.Γενικώς πικάντικη κουζίνα.Ενα τριανταπενταράκι θα το σπρώξεις όπως και να έχει...Πάντως εγώ με μια κόκκινη καυτερή σάλτσα και τρια σουβλάκια εύκολα πετυχαίνω αν όχι ακριβώς το ίδιο, λίγο κατώτερο μενού....οπότε δοκιμάζεις και όπως σου κάτσει.

Οι άτιμοι πάντως κάνουν ωραίο Bloody Mary.Εχουν λέει δικό τους έτοιμο mix

Θετικές εντυπώσεις έχω από την ποιότητα του φαγητού και από τις τιμές στα Applebee 's της Αθήνας και στο Hard Rock Cafe (Μάρτιος, Οκτώβριος 2007, Φερουάριος 2008). Παραδόξως το δεύτερο μου φαίνεται πολύ καλύτερο κατάστημα από τα ομώνυμα στη Λισσαβώνα (Αυγουστος 2006)και στη Βουδαπέστη (2005).

Α, εξαιρετικό φαγητό και συμπαθητικές (δηλ. όχι εξωφρενικές τιμές) στο Jimmy 's and the fish κάτω στο Μικρολίμανο. Και κάτι ακόμα. Ήλθε ο Κόκκαλης είδε το τραπέζι του πιασμένο και δεν μας σήκωσε. Το εκτίμησα εξαιρετικά (Απρίλιος 2007).