ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Γιατί, ήταν "reserve" όταν κάθισες ;
Όχι, αλλά είχε καμιά σημασία; Συχνά έχει ρεζερβέ όλο το μαγαζί.
Γιατί, ήταν "reserve" όταν κάθισες ;
Όχι, αλλά είχε καμιά σημασία; Συχνά έχει ρεζερβέ όλο το μαγαζί.
Συγνώμη έχεις δει τον Μάκαρο, ή τον Λαζόπουλο να μπαίνουν σε μαγαζί και να μην πιάνουν όποιο τραπέζι θέλουν χωρίς να τους ενδιαφέρει καν αν κάθονται ήδη άλλοι εκεί; Εγώ το είδα. Όπως είδα τον Μάκαρο, 1999 ή 2000 να σβήνει το πούρο στην ανάποδη της παλάμης αυτού που του έκανε παρατήρηση ότι τον ενοχλεί ο καπνός. Και φυσικά την ίδια ώρα 2 παιδάκια είχαν σηκώσει την καρέκλα και με την καρέκλα τον πέταξαν έξω από το μαγαζί.
Συγνώμη έχεις δει τον Μάκαρο, ή τον Λαζόπουλο να μπαίνουν σε μαγαζί και να μην πιάνουν όποιο τραπέζι θέλουν χωρίς να τους ενδιαφέρει καν αν κάθονται ήδη άλλοι εκεί; Εγώ το είδα. Όπως είδα τον Μάκαρο, 1999 ή 2000 να σβήνει το πούρο στην ανάποδη της παλάμης αυτού που του έκανε παρατήρηση ότι τον ενοχλεί ο καπνός. Και φυσικά την ίδια ώρα 2 παιδάκια είχαν σηκώσει την καρέκλα και με την καρέκλα τον πέταξαν έξω από το μαγαζί.
Ακριβά καταστήματα, αλλά αξίζουν κάθε ευρώ που δίνεις. Σπονδή, Βαρούλκο.
Στη Σπονδή έτυχε μια φορά να μας σερβιριστεί κάτι λάθος. Δηλ. η γεύση δεν ήταν όπως έπρεπε. Αφού περιέγραψα τί δεν πήγαινε καλά σύμφωνα με τη θεωρία μου (δεν έλεγα όμως αρλούμπες), πήρα ένα μπιλιετάκι για να ξαναδειπνήσω στο κατάστημα όποτε ήθελα, χωρίς να πληρώσω. Έκανα χρήση σχεδόν δυο χρόνια μετά. Το κατάστημα σέβεται το λόγο του και τους πελάτες του.
Σωτήρη η ´Βοημία´ειδικά καλοκαιράκι ειναι ότι πρέπει..Μονον που ιδρώνεις απο την μάσα.
Συμφωνώ και για το ´Κιτρινο Ποδήλατο´.Οσες φορές πήγα έμεινα ικανοποιημένος.
Ωραίος κήπος για καλοκαίρι μέ καλό φαγητό,ειναι το παλιό Σαλούν πίσω απο το Holliday Inn στον Αγιο Χαράλαμπο..
Ηρεμία και δροσιά.Λιγο ντεμοντέ,αλλά το επισκέπτομαι από το 1978,που ήρθα σαν πρωτοετής φοιτητής.
Ρένα τής Φτελιάς κάπου στοΝ. Ψυχικό...Μαζεύονται ´ψαγμένοι´και ´διανοούμενοι´.
Πρώτον γιατί μού φαίνεται αστείο και δήθεν το όνομα..Φτελιά.....
Και δεύτερον γιατί στίς διαφημίσεις τού μαγαζιού γράφει σε υποσημείωση:Απαγορεύονται παιδιά κάτω απο 12 ετών..
Σαφώς και δεν μπορούμε να κουβαλάμε τά κουτσούβελά μας ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά τέτοια γελοία απαγόρευση,που φυσικά δεν μπορεί να ισχύσει στην πράξη,δεν έχω ξαναδεί..
Και όμως αρκετοί θεωρούν την συμπεριφορά της κυρίας ...cosi...
Περαστικά τους,
Και δυο ταβέρνες με θαλασσινά που αξίζουν... με το παραπάνω (κατά την άποψή μου τουλάχιστον):
- Θόδωρος κι Ελένη στα Λεγραινά (φαντάζομαι την ξέρετε αρκετοί): ό,τι και να πω είναι λίγο. Πάααααααρα πολύ καλό φαγητό (my favourite γαριδομακαρονάδα και για ορεκτικό γαρίδες με σουσάμι) και τιμές... χώμα. Δεν το πιστεύεις όταν έρχεται ο λογαριασμός (ειδικά από 4 άτομα και πάνω)! Για τους fan παίζουν και μύδια με φέτα... Είναι ό,τι πρέπει για να κλείσεις μια μέρα μετά από μπάνιο στο Σούνιο...
Παιδιά εγώ δεν το ήξερα και ήμουν Λαύριο-Σούνιο την Κυριακή και έψαχνα να φάω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.