"Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Όχι, αλλά είχε καμιά σημασία; Συχνά έχει ρεζερβέ όλο το μαγαζί.

Τι εκτίμησες εξαιρετικά δεν κατάλαβα. Που δεν σε σήκωσε από το τραπέζι για να κάτσει αυτός ; Μην τρελαθούμε κιόλας κύριε Βλασίδη.

Συγνώμη έχεις δει τον Μάκαρο, ή τον Λαζόπουλο να μπαίνουν σε μαγαζί και να μην πιάνουν όποιο τραπέζι θέλουν χωρίς να τους ενδιαφέρει καν αν κάθονται ήδη άλλοι εκεί; Εγώ το είδα. Όπως είδα τον Μάκαρο, 1999 ή 2000 να σβήνει το πούρο στην ανάποδη της παλάμης αυτού που του έκανε παρατήρηση ότι τον ενοχλεί ο καπνός. Και φυσικά την ίδια ώρα 2 παιδάκια είχαν σηκώσει την καρέκλα και με την καρέκλα τον πέταξαν έξω από το μαγαζί.

Last edited:
Ακριβά καταστήματα, αλλά αξίζουν κάθε ευρώ που δίνεις. Σπονδή, Βαρούλκο.

Στη Σπονδή έτυχε μια φορά να μας σερβιριστεί κάτι λάθος. Δηλ. η γεύση δεν ήταν όπως έπρεπε. Αφού περιέγραψα τί δεν πήγαινε καλά σύμφωνα με τη θεωρία μου (δεν έλεγα όμως αρλούμπες), πήρα ένα μπιλιετάκι για να ξαναδειπνήσω στο κατάστημα όποτε ήθελα, χωρίς να πληρώσω. Έκανα χρήση σχεδόν δυο χρόνια μετά. Το κατάστημα σέβεται το λόγο του και τους πελάτες του.

Εστιατόρια ξενοδοχείων και καζίνο στη Θεσσαλονίκη.

Κατ' εμέ το καλύτερο για τα λεφτά που πληρώνεις είναι ο Κήπος στο Regency Cazino. Πολλές φορές πήγα και πάντα έφυγα με τις σωστές εντυπώσεις στο φαγητό. Πολύ πλούσιος κατάλογος κρασιών από φθηνά μέχρι απλησίαστα και εξαιρετικά σπάνια κρασιά, ακόμη και ελληνικά.

Ποτέ δεν έδωσα περισσότερο από 50 το άτομο, με 2 μπουκάλια κρασί, καφέ και γλυκό.

Καλό φαγητό, εξαιρετικό σέρβις, θέα το καλοκαίρι έχει το Παλμύρα στο Μακεδονία Παλάς. Όμως είναι πολύ ακριβό, μπορεί να ξεπεράσει τα 80 ευρώ το άτομο. Ακόμη χειρότερο να πηγαίνεις για ρομαντική βραδιά και να γίνεται παιδικό πάρτυ ή γυρίσματα σήριαλς στο μπαλκόνι.

Το εστιατόριο στο Hyatt πολύ καλό, αλλά έχει φασαρία, τόση όση δεν επιτρέπεται. Οι τιμές μέτριες. Προτιμώ να πάω δίπλα στο καζίνο.

Πολύ καλό εστιατόριο είχε μέχρι πέρυσι το Kempinski και σε εξαιρετικές τιμές (30-40 ευρώ το άτομο με σχεδόν πλήρες γεύμα), αλλά ο σεφ έφυγε για τη Μαγιόρκα και θα αργήσει να γυρίσει. Έχω και πρόσκληση για δωρεάν διαμονή και γεύμα στο εστιατόριό του εκεί, αλλά πώς πάει κανείς....

Συγνώμη έχεις δει τον Μάκαρο, ή τον Λαζόπουλο να μπαίνουν σε μαγαζί και να μην πιάνουν όποιο τραπέζι θέλουν χωρίς να τους ενδιαφέρει καν αν κάθονται ήδη άλλοι εκεί; Εγώ το είδα. Όπως είδα τον Μάκαρο, 1999 ή 2000 να σβήνει το πούρο στην ανάποδη της παλάμης αυτού που του έκανε παρατήρηση ότι τον ενοχλεί ο καπνός. Και φυσικά την ίδια ώρα 2 παιδάκια είχαν σηκώσει την καρέκλα και με την καρέκλα τον πέταξαν έξω από το μαγαζί.

Α, καλά :flipout:............πάω πάσο. Δεν συνεχίζω γιατί είμαι και off topic. -bye-

Συγνώμη αλλά κάπου τα έχεις μπερδέψει .....

Τί σχέση έχει ο Μάκαρος με τον Κόκκαλη? Ο Μάκαρος έχει έναν όροφο
με ντουλάπες-υποθέσεις δικό του στη ΓΑΔΑ ..... μήπως θεωρείς ότι ανήκει
στην ίδια κατηγορία και ο Κόκκαλης?

Σίγουρα τα έχεις μπερδέψει .........

Για το Λαζόπουλο το αφήνω ασχολίαστο. Αν ποτέ μου ζήταγε κάποιος
ή ο ίδιος ο Λαζόπουλος να σηκωθώ από τραπέζι που κάθομαι θα έβαζα
τα γέλια .....:flipout::flipout::flipout:

Ακριβά καταστήματα, αλλά αξίζουν κάθε ευρώ που δίνεις. Σπονδή, Βαρούλκο.

Στη Σπονδή έτυχε μια φορά να μας σερβιριστεί κάτι λάθος. Δηλ. η γεύση δεν ήταν όπως έπρεπε. Αφού περιέγραψα τί δεν πήγαινε καλά σύμφωνα με τη θεωρία μου (δεν έλεγα όμως αρλούμπες), πήρα ένα μπιλιετάκι για να ξαναδειπνήσω στο κατάστημα όποτε ήθελα, χωρίς να πληρώσω. Έκανα χρήση σχεδόν δυο χρόνια μετά. Το κατάστημα σέβεται το λόγο του και τους πελάτες του.

Διαφωνώ.

Η Σπονδή είναι μακράν το πιο υπερτιμημένο μαγαζί του είδους του ...
Φοβερές γεύσεις και service (το αποδεικνύουν και οι Χρυσοί Σκούφοι που έχει κερδίσει)
ΑΛΛΑ χρεώνει εκατονταπλάσια από ίδιου επιπέδου εστιατόρια μόνο και μόνο
για το ελιτίστικο του πράγματος και για να κρατάει εκτός και μακριά τους
απλούς θνητούς.

Ρένα τής Φτελιάς κάπου στοΝ. Ψυχικό...Μαζεύονται ´ψαγμένοι´και ´διανοούμενοι´.
Πρώτον γιατί μού φαίνεται αστείο και δήθεν το όνομα..Φτελιά.....
Και δεύτερον γιατί στίς διαφημίσεις τού μαγαζιού γράφει σε υποσημείωση:Απαγορεύονται παιδιά κάτω απο 12 ετών..

Σαφώς και δεν μπορούμε να κουβαλάμε τά κουτσούβελά μας ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά τέτοια γελοία απαγόρευση,που φυσικά δεν μπορεί να ισχύσει στην πράξη,δεν έχω ξαναδεί..
Και όμως αρκετοί θεωρούν την συμπεριφορά της κυρίας ...cosi...
Περαστικά τους,

Από τα καλά είναι το "Βραστό" στο Πολύδροσο.....

και σέρβις (μην περιμένετε και σαβουάρ βιβρ !!!!!) αλλά και τιμές, όσο για τον κατάλογο...... το όνομα του τα λέει όλα...

"Αλάτσι", του γνωστου δημοσιογράφου, πίσω από το Χίλτον. Φαγητό απλώς καλό, σέρβις ευγενικό αλλά δυσκίνητο, χώροι περιορισμένοι, και χύμα κρασί 15 ευρω το λίτρο(!!!!)...ε όχι!

Όσο αφορά στις καλές προτάσεις,
"Βοημία", κοντά στους Αμπελόκηπους, πίσω απο τις προσφυγικές πολυκατοικίες... Χορταστικές μερίδες, εντυπωσιακά ορεκτικά, καλομαγειρεμένα φαγητα, τσέχικη μπύρα, και τιμες λογικότατες. Πρόκειται για τσέχικο εστιατόριο.

"Κιτρινο ποδήλατο"... Απλά καταπληκτικό! Και στο φαγητο, και στο σερβις. Αν διαλέξει κανείς την πρόταση του μαγαζιου(ορεκτικό+πιατο+επιδόρπιο) έρχεται γυρω στα 30 ευρω το ατομο χωρίς κρασι. Οι κανονικές του τιμές ειναι λιγο ακριβες... Αξίζει ομως.

Σωτήρη η ´Βοημία´ειδικά καλοκαιράκι ειναι ότι πρέπει..Μονον που ιδρώνεις απο την μάσα.:flipout::flipout:
Συμφωνώ και για το ´Κιτρινο Ποδήλατο´.Οσες φορές πήγα έμεινα ικανοποιημένος.
Ωραίος κήπος για καλοκαίρι μέ καλό φαγητό,ειναι το παλιό Σαλούν πίσω απο το Holliday Inn στον Αγιο Χαράλαμπο..
Ηρεμία και δροσιά.Λιγο ντεμοντέ,αλλά το επισκέπτομαι από το 1978,που ήρθα σαν πρωτοετής φοιτητής.

Re: Απάντηση: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Σωτήρη η ´Βοημία´ειδικά καλοκαιράκι ειναι ότι πρέπει..Μονον που ιδρώνεις απο την μάσα.:flipout::flipout:
Συμφωνώ και για το ´Κιτρινο Ποδήλατο´.Οσες φορές πήγα έμεινα ικανοποιημένος.
Ωραίος κήπος για καλοκαίρι μέ καλό φαγητό,ειναι το παλιό Σαλούν πίσω απο το Holliday Inn στον Αγιο Χαράλαμπο..
Ηρεμία και δροσιά.Λιγο ντεμοντέ,αλλά το επισκέπτομαι από το 1978,που ήρθα σαν πρωτοετής φοιτητής.

H κορυφαία στιγμή στη Βοημία ήταν το 2006 μετά από συναυλία της Diana Krall... Ιδρώσαμε με τη Diana, κι απογίναμε με τις τσεχικες γαλοπούλες :flipout:

Ρένα τής Φτελιάς κάπου στοΝ. Ψυχικό...Μαζεύονται ´ψαγμένοι´και ´διανοούμενοι´.
Πρώτον γιατί μού φαίνεται αστείο και δήθεν το όνομα..Φτελιά.....
Και δεύτερον γιατί στίς διαφημίσεις τού μαγαζιού γράφει σε υποσημείωση:Απαγορεύονται παιδιά κάτω απο 12 ετών..

Σαφώς και δεν μπορούμε να κουβαλάμε τά κουτσούβελά μας ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά τέτοια γελοία απαγόρευση,που φυσικά δεν μπορεί να ισχύσει στην πράξη,δεν έχω ξαναδεί..
Και όμως αρκετοί θεωρούν την συμπεριφορά της κυρίας ...cosi...
Περαστικά τους,

+1000
Επι της 25ης Μαρτιου,ο ορισμος του δηθεν σε ολο του το μεγαλειο.
Πανακριβο για αυτα που προσφερει,χωρις ομως να τα αξιζει.

Στην αρχή με πείραξε, αλλά τελικά μου αρέσει που το thread που άνοιξα έγινε έτσι, δηλαδή και με τα καλά και με τα κακά μαγαζιά...
:ernaehrung004:

Και δυο ταβέρνες με θαλασσινά που αξίζουν... με το παραπάνω (κατά την άποψή μου τουλάχιστον):

- Θόδωρος κι Ελένη στα Λεγραινά (φαντάζομαι την ξέρετε αρκετοί): ό,τι και να πω είναι λίγο. Πάααααααρα πολύ καλό φαγητό (my favourite γαριδομακαρονάδα και για ορεκτικό γαρίδες με σουσάμι) και τιμές... χώμα. Δεν το πιστεύεις όταν έρχεται ο λογαριασμός (ειδικά από 4 άτομα και πάνω)! Για τους fan παίζουν και μύδια με φέτα... Είναι ό,τι πρέπει για να κλείσεις μια μέρα μετά από μπάνιο στο Σούνιο...

- Στη Γλυφάδα το 25αράκι. Σε φάση Βολιώτικου (τσιπουράδικο δηλαδή) αλλά επίσης με πολύ ωραίους θαλασσινούς μεζέδες (γεμιστό καλαμάρι, κάτι τηγανητές γαριδούλες, για κυρίως γαριδομακαρονάδα κτλ.) αλλά και πολύ ωραίο ψάρι. Τιμές λογικές για την ποιότητα που προσφέρει.

Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Και δυο ταβέρνες με θαλασσινά που αξίζουν... με το παραπάνω (κατά την άποψή μου τουλάχιστον):

- Θόδωρος κι Ελένη στα Λεγραινά (φαντάζομαι την ξέρετε αρκετοί): ό,τι και να πω είναι λίγο. Πάααααααρα πολύ καλό φαγητό (my favourite γαριδομακαρονάδα και για ορεκτικό γαρίδες με σουσάμι) και τιμές... χώμα. Δεν το πιστεύεις όταν έρχεται ο λογαριασμός (ειδικά από 4 άτομα και πάνω)! Για τους fan παίζουν και μύδια με φέτα... Είναι ό,τι πρέπει για να κλείσεις μια μέρα μετά από μπάνιο στο Σούνιο...

Αχ βρε Μάνο. Κάποια πράγματα πρέπει να κρατιούνται μυστικά..
Πάλι "πόρτα" φάγαμε την Κυριακή. Αν συνεχίσουν έτσι , σε λίγο θα κάνουμε reserve μια εβδομάδα νωρίτερα.

Πραγματικά εξαιρετικό - πλήν του χώρου και πολύ τίμιο. Έχει στα περισσότερα και μισές μερίδες.
:ernaehrung004:

Χεχε... δεν έχεις κι άδικο... αλλά πλέον νομίζω έχει γίνει πολύ γνωστό.

Παιδιά εγώ δεν το ήξερα και ήμουν Λαύριο-Σούνιο την Κυριακή και έψαχνα να φάω...

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ειχα και γω πρόσφατα στο Σούνιο. Κατέληξα σε μια @#$%κια που δε θυμάμαι πως την λέγαν. Το μαγαζί σημειώθηκε στα υπόψιν !