fedra Senior Member 26 January 2008 470 Αθήνα 21 March 2008 #101 Σπύρος Σούρλας said: Αυτό θάχε πραγματικό ενδιαφέρον.. Πάω να φορέσω απο τώρα τον μανδύα μου...Δέν θά κάνω ούτε 5 λεπτά. Click to expand... Να φορέσεις το μανδύα σου?!!!!!!! :blink::blink: Δε μπορείς. Συνήθως στον φοράνε. Γρήγορα! Γρήγορα! Να καλέσω ενισχύσεις!!!!!
Σπύρος Σούρλας said: Αυτό θάχε πραγματικό ενδιαφέρον.. Πάω να φορέσω απο τώρα τον μανδύα μου...Δέν θά κάνω ούτε 5 λεπτά. Click to expand... Να φορέσεις το μανδύα σου?!!!!!!! :blink::blink: Δε μπορείς. Συνήθως στον φοράνε. Γρήγορα! Γρήγορα! Να καλέσω ενισχύσεις!!!!!
AFam AVClub Fanatic 11 September 2006 26,961 21 March 2008 #102 Μπαααααααα, αυτός τους τον φοράει !!!!!!!!!!!!!!! το μανδύα .......:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 36,111 127.0.0.1 21 March 2008 #103 kokar said: ρε Μιχάλη, κόψε αυτό το ρημάδι το αψέντι....αφού σε χαλάει ! Click to expand... Μπα, νηφάλιος είμουν ο μπαγάσας και πάλι κάτι αγροτικά έβλεπα...
kokar said: ρε Μιχάλη, κόψε αυτό το ρημάδι το αψέντι....αφού σε χαλάει ! Click to expand... Μπα, νηφάλιος είμουν ο μπαγάσας και πάλι κάτι αγροτικά έβλεπα...
Σπύρος Σούρλας AVClub Fanatic 17 June 2006 62,715 Χολαργός 21 March 2008 #104 fedra said: Να φορέσεις το μανδύα σου?!!!!!!! :blink::blink: Δε μπορείς. Συνήθως στον φοράνε. Γρήγορα! Γρήγορα! Να καλέσω ενισχύσεις!!!!! Click to expand... Οχι καλέ μου.Λαθος κάνεις. Μονον που μέ αγριεύουν οι τρίχες από το μουστάκι σου.
fedra said: Να φορέσεις το μανδύα σου?!!!!!!! :blink::blink: Δε μπορείς. Συνήθως στον φοράνε. Γρήγορα! Γρήγορα! Να καλέσω ενισχύσεις!!!!! Click to expand... Οχι καλέ μου.Λαθος κάνεις. Μονον που μέ αγριεύουν οι τρίχες από το μουστάκι σου.
fedra Senior Member 26 January 2008 470 Αθήνα 21 March 2008 #105 Σπύρος Σούρλας said: Οχι καλέ μου.Λαθος κάνεις. Μονον που μέ αγριεύουν οι τρίχες από το μουστάκι σου. Click to expand... 1. Δεν είμαι άντρας 2. Το ζουρλομανδύα εννοούσα. 3. Όντως τον φοράνε άλλοι στους τρελούς. Εσύ τι εννόησες και απάντησες έτσι? Καλά λένε τελικά ότι δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις αλλά πονηρά μυαλά!
Σπύρος Σούρλας said: Οχι καλέ μου.Λαθος κάνεις. Μονον που μέ αγριεύουν οι τρίχες από το μουστάκι σου. Click to expand... 1. Δεν είμαι άντρας 2. Το ζουρλομανδύα εννοούσα. 3. Όντως τον φοράνε άλλοι στους τρελούς. Εσύ τι εννόησες και απάντησες έτσι? Καλά λένε τελικά ότι δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις αλλά πονηρά μυαλά!
Σπύρος Σούρλας AVClub Fanatic 17 June 2006 62,715 Χολαργός 21 March 2008 #106 Κλασσική επίσης ταβέρνα μέ πολύ καλό κρέας είναι ´Τα Σκαλάκια´...