Χαιρετώ σας...

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Μαζί με τα παιδιά της απερχόμενης διαχειριστικής ομάδας της καφέ.

Εύχομαι η κατηγορία αυτή που μέχρι τώρα,πληροφόρησε,ψυχαγώγησε,προβλημάτισε κι απετέλεσε βήμα δημοκρατικής έκφρασης χιλιάδων μελών του φόρουμ, να συνεχίσει να είναι ο χώρος που θα εκφράζει τις κοινωνικοπολιτικές αναζητήσεις κι ευαισθησίες όλων μας,στους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε...

Μπορεί το φόρουμ να είναι τεχνικής κατεύθυνσης,αλλά οι άνθρωποι δεν είναι μηχανάκια,έχουν κι άλλες ανησυχίες κι ενδιαφέροντα,που τους καθωρίζουν σαν ανθρώπινες υπάρξεις.

Τούτος ο χώρος,αυτήν την δυνατότητα μας δίνει.Να έιμαστε πέρα απο χομπίστες και λάτρεις της τέχνης συνάμα κι άνθρωποι...

Για τούτο ακριβώς αυτό το φόρουμ,ξεχώριζε και ξεχωρίζει...

Για τους ανθρώπους που το κοσμούν και του δίνουν ζωή κι υπόσταση.

Καλή συνέχεια συνάνθρωποι!

Καλή συνέχεια σε όλους ....

Διονύση, Νίκο χάρηκα για την συνεργασία ...

*το οτι είμαι ακόμα πράσινος (συντονιστής) οφείλεται στην diy και είναι προσωρινό ....

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε βρέ...

Απο την διαχείριση χαιρετούμε...

Απάντηση: Re: Χαιρετώ σας...

Καλή συνέχεια σε όλους ....

Διονύση, Νίκο χάρηκα για την συνεργασία ...

*το οτι είμαι ακόμα πράσινος (συντονιστής) οφείλεται στην diy και είναι προσωρινό ....

Δική μου η χαρά κι η τιμή που συνεργάστηκα μαζί σας Δημήτρη και Νίκο!:SFGSFGSF:

Είναι συγκινητική στιγμή για και εμένα,και δε θα το κρύψω.Στην "επι παντός" έζησα μαζί με όλους τους φίλους που συμμετέχουν έντονες ώρες.Ώρες αγωνίας,θυμού,απόγνωσης,οργής και αγανάκτησης,αλλά και ώρες συγκίνησης,συντροφικότητας,ελπίδας..Ακόμα και οι ώρες κόντρας με φίλους που δε συμφωνούν οι πολιτικές-κοινωνικές μας αντιλήψεις είχαν τη γοητεία τους,το πάθος και τη δημιουργικότητά τους.Θέλω να υποβάλω τα σέβη μου σε όλους σας,η κατηγορία είναι ζωντανή,είναι αντιδραστήρας,είναι καταλύτης και εργαστήρι,να την προσέχετε,να την μεγαλώσετε και να την κοσμείτε με τις απόψεις και το θάρρος του λόγου και των πράξεών σας (μας).Διονύση,Δημήτρη σας ευχαριστώ για όλα,να είμαστε καλά και πάντα στις "επάλξεις" .
Να είστε όλοι σας γεροί και δυνατοί για όλα όσα θα έρθουν.....

Πολλά ευχαριστώ στον Διονύση και στον Νίκο..Ο Νίκος επί καιρό κράτησε την κατηγορία σε πολύ καλό επίπεδο και όταν ο Διονύσης έγινε sm παρέα με Νίκο και Dim-Z ,ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν και μερικά Χρυσαύγουλα που ντρόπιαζαν το δημοκρατικό κεκτημένο του club..

Να είστε καλά...!!

Διονύση, Δημήτρη, Νίκο, είστε μορφές και οι τρείς και χαίρομαι που τα βήματά σας μπερδεύονται με τα δικά μου...

I pulled into Nazareth, was feeling 'bout half past dead
I just need some place where I can lay my head
Hey, mister, can you tell me, where a man might find a bed?
He just grinned and shook my hand, "No" was all he said.

Take a load off Fanny, take a load for free
Take a load off Fanny, and you put the load right on me

I picked up my bags, I went looking for a place to hide
When I saw old Carmen and the Devil, walking side by side
I said, "Hey, Carmen, c'mon, let's go downtown"
She said, "I gotta go, but my friend can stick around"
...

http://www.youtube.com/watch?v=FFqb1I-hiHE

Διονύση, Νίκο και Δημήτρη δεν υπάρχουν λόγια....
Ελπίζω να συνεχίσω σας διαβάζω σαν απλά μέλη, από δω

Γεια και χαρά σας παίδες...

Η ιστορία της χώρας τα τελευταία έτη σε ένα νήμα... ένα νήμα που ξεκίνησες εσύ Διονύση και το έχτισαν σιγά σιγά όλοι... ένα νήμα θησαυρό με άπειρες πληροφορίες, σκέψεις, αναλύσεις... ένα νήμα που συντρόφευε τον καθένα από εμάς τα δύσκολα τελευταία χρόνια, εκεί που ανατρέξαμε για να πληροφορηθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις... ένα νήμα σταθμό που καλλιέργησε συνειδήσεις, ένα νήμα που άνοιξε τα μάτια σε πολλούς από εμάς, που γνωριστήκαμε μεταξύ μας, που μοιραστήκαμε τους φόβους και τις αγωνίες μας.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο νήμα παγκοσμίως.... τόσο μεγάλο και συνάμα τόσο πλήρες και με τόσο όγκο πληροφοριών...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διαχειριστές από την αρχή του νήματος μέχρι το τέλος. Στους ανθρώπους που προσέφεραν και το έκτισαν μεταφέροντας τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους, σε όσους γενικά έβαλαν έστω και το παραμικρό λιθαράκι για αυτόν τον χώρο.

Καλά να είμαστε παιδιά, καλά να είμαστε....

Γεια και χαρά

Εξαιρετικοι ανθρωποι πανω απο ολα ετσι οπως τους γνωρισα απο τα γραπτα τους κατα τ αλλα με καλυψαν Κλεαρχος και Σπυρος,να μαστε καλα να τα λεμε...

Διονυσιε ...
Ξεκινησες ενα καθημρινο νημα προβληματισμου σχεδόν σε ανύποπτο χρονο και μεσα απο αυτο ζήσαμε και ζουμε τη μεγαλύτερη καταστροφή της χωρας μετα τον Β παγκοσμιο.
Ταυτοχρονα διαχειριστηκες με δεξιοτητα μαζι με τον Ζου και τον Νικολα ολη την κατηγορία παρα τις κραυγές "αγωνίας" για τον εκτροχιασμο της θεματολογιας του φορουμ.
Εναν εκτροχιασμο που μπηκε στο μικροσκόπιο της αμφισβητησης και στο στόχαστρο του dettol.
Ο χρόνος θα δείξει. ...

Παιδιά ευχαριστούμε για την διαχείριση του σαφώς πιο δύσκολου θρεντ του φόρουμ. Μέσα από εδώ μέσα ενημερωθήκαμε, απομυθοποιήσαμε πράγματα, και ο καθένας μας από την αρχική απόλυτη θέση που είχε μετακινήθηκε από το άσπρο ή το μαύρο στο γκρι, αναγνωρίζοντας μια πραγματικότητα που δε θα αντίκρυζε ποτέ ούτε στα δελτία του Mega, ούτε και σε βαμμένα blogs και εφημερίδες, δεξιά και αριστερά.

Είναι μοιραίο το να υπάρχουν διαφωνίες, μέχρι και... ξεκατινιάσματα από καιρού είς καιρόν, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία, θεωρώ ότι η διαχείρισή σας υπήρξε γενικά διακριτικότατη, όπως απαιτούσε ένα νήμα προβληματισμού.

Ελπίζω να συνεχίσει η πολυφωνία, αφού έχουμε σοβαρά ποστς από ανθρώπους εξ αριστερών και δεξιών, παρόλο που οι πρώτοι σαφώς υπερτερούν αριθμητικά των τελευταίων. Εξάλλου, όπως συνήθιζα πάντα να λέω, το αριστερά και το δεξιά είναι κατευθύνσεις σκέψης, η πραγματικότητα όμως είναι πραγματικότητα, και κοινή για τις δύο πλευρές.

Θα σας πω μόνον ότι από τότε που βρέθηκα στου διαόλου το κέρατο, το νήμα αποτελεί την πρώτη καθημερινή μου πηγή ενημέρωσης. Κι αυτό λέει πολλά.

Καλή επιτυχία τους επόμενους, και καλή τύχη σε όλους μας.

Last edited:
Εγω (το κουταβι) :p .... δεν καταλαβα ακομα ΓΙΑΤΙ φευγει η παρουσα διαχειρηση ? ....

Και ΠΟΙΟΣ ερχεται ? ... Να ανυσηχω, να πανυγηριζω ? .... τι να κανω ? .... :p

Διονύση, εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο.
Καλή συνέχεια, να είσαι καλά και να μην χαθούμε... ;)

Εγω (το κουταβι) :p .... δεν καταλαβα ακομα ΓΙΑΤΙ φευγει η παρουσα διαχειρηση ? ....

Και ΠΟΙΟΣ ερχεται ? ... Να ανυσηχω, να πανυγηριζω ? .... τι να κανω ? .... :p
Mην νομιζεις οτι εισαι ο μονος,ουτε γω σκαμπαζω..για το ποιος ηρθε υπαρχει νημα στις ανακοι
νωσεις.