Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

GeonX said:
.. εγώ το παραδέχομαι ομως άλλοι όμως κάνουν το :smileJap: :grinning-smiley-043

Ποιόν εννοείς; Το Σωτηρόπουλο ή το Μανόπουλο; Με μπέρδεψες τώρα...:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

Μπάμπης Κολέζας said:
Αφού στο Γιώργο δεν αρέσει καθόλου το φαϊ.... Λάθος κάνω; :flipout:
Υπάρχει μέλος του club που δεν του αρέσει το φαγητό?
eek.gif
ban.gif

-bye-

Last edited:
Και το ξύλο από ποιον θα το φάω από την γυναίκα μου ή από την δικιά σου  .
Όσο για τις μπύρες μην ανησυχείς φτάνει να έχεις μια κάσσα μόνο για μένα.

Έχω την εντύπωση πως ΣΚ είναι 5-6 /08.

Άρα, η συνάντηση εαν είναι να γίνει Σάββατο θα είναι στις 5/08. Σωστά?

Γιώργο (Geonx) αναλαμβάνεις την οργάνωση?

Σεραφείμ said:
Έχω την εντύπωση πως ΣΚ είναι 5-6 /08.

Άρα, η συνάντηση εαν είναι να γίνει Σάββατο θα είναι στις 5/08. Σωστά?

Γιώργο (Geonx) αναλαμβάνεις την οργάνωση?

OK Σωστα 5/08...:music-smiley-005:

Αντε όταν κανονίσετε ρήξτε και σε μένα κανένα τηλέφωνο μιας και δεν ξέρω σίγουρα που θα είμαι εκείνη την ημέρα, ούτε αν θα μπαίνω στο Φόρουμ.

Ας βαλουμε και καμμια φωτογραφια απο τα μερη που γραφουμε για να ξερουμε και γιατι μιλαμε...
Ξεκιναμε ορεινα απο το παρκο με το αγαλμα του Αριστοτελη που ειναι στα Σταγιρα. (Επρεπε ναναι βεβαια αρκετα χιλιομετρα πιο μακρια αλλα οι σκοπιμοτητες υπερτερουν της ιστορικης ακριβειας)

Attachments

• IMG_7822dw.jpg
    IMG_7822dw.jpg
    133.1 KB · Views: 6
Να κι ο Σωγαμπρος :eek: !(στην ορεινη Χαλκιδικη κοντα στον Ταξιαρχη).
Βεβαια δεν ειναι αυτος στη φωτογραφια αλλα ενα ομορφο αλογο που βοσκει στο λιβαδι απεναντι του. Ειναι σε ενα πολυ ομορφο μερος και διπλα υπαρχει κι αλλο φαγαδικο. Αξιζει να περασετε απο κει αλλα οχι ...για φαι!;)

Attachments

• IMG_1904dw.jpg
    IMG_1904dw.jpg
    119.4 KB · Views: 6
Στις Φωκεες το σημα κατατεθεν του χωριου ειναι ο Πυργος. Εδω δεν ξερω απο φαγητο τι γινεται

Attachments

• P1090271w.jpg
    P1090271w.jpg
    101.2 KB · Views: 7
Αφησα για το τελος την Βουρβουρου. Το ωραιοτερο μερος που αναφερθηκε και για το οποιο θα μπορουσα να βαλω πολλες φωτογραφιες. Το πιο γραφικο μερος στη Χαλκιδικη αν και υπαρχουν και πολλα αλλα που ειναι ομορφοτερα απο αυτα που αναφερθηκαν.

Αν τυχον ειμαι κι εγω στη Χαλκιδικη μπορει να πεταχτω στη συναντηση. Διαφορετικα καλο καλοκαιρι!-bye-

Attachments

• IMG_9196crpdw.jpg
    IMG_9196crpdw.jpg
    66.5 KB · Views: 17
Τελευταια νεα απο Χαλκιδικη-μολις γυρισα...στις 5 Αυγουστου,στο Porto-Carras,το αρχηγοπουλο Τζιμης Πανουσης LIVE!!!

Τελικά ποιό μέρος βολεύει τους περισσότερους για τη συνάντηση;
Όταν λέμε Σιθωνία απ´τη μεριά του Αγίου Όρους ή απ´τη μεριά του Μαρμαρά;
Και μιλάμε για 5 αυγούστου έτσι;

Νομίζω πως όλοι λίγο-πολύ έχουμε πει πού θα είμαστε, άρα κάποιος που γνωρίζει καλά το μέρος να προτείνει να βρεθούμε κάπου που θα είναι προσιτά για όλους μας αλλά και καλά. Εαν η συνάντηση γίνει μεσημέρι ή απογευματάκι νωρίς θα μπορεί ο καθένας να γυρίσει στη βάση του άνετα μια και δεν θα είναι αργά. Εαν γίνει βράδυ τότε θέλει μεγαλύτερη προσοχή η οργάνωση μια και οι δρόμοι φαντάζομαι δεν είναι και οι καλύτεροι αλλά και αρκετοί δεν ξέρουμε το μέρος καλά. (προσωπικά την άλλη ημέρα θα πρέπει να επιστρέψω, οπότε θα έχω να ξυπνήσω σχετικά νωρίς για προετοιμασία και ταξίδι).
Προτείνετε για να κανονίσουμε νωρίς, μια και μόλις φύγουμε δεν ξέρω πόσο εύκολα θα έχουμε πρόσβαση στο avclub. Ρώτησα εαν έχει internet το ξενοδοχείο που θα πάω αλλά δυστυχώς δεν έχει. Με βλέπω να τη βγάζω σε κανένα internet cafe...

Στις 5 Αυγούστου όσοι δήλωσαν συμμετοχή θα βρίσκονται στα σημεία του χάρτη που έχω με κόκκινο κύκλο.
Δείτε που σας βολεύει έτσι ώστε να μην κάνει κάποιος ολόκληρο ταξίδι.
(Χε,χε,εγώ που μένω στο χειρότερο σημείο απ´όλους σας,είμαι σχεδόν στη μέση).

Attachments

• macedonia_chalkidiki1.JPG
    macedonia_chalkidiki1.JPG
    89.3 KB · Views: 26
Μάλλον κάνεις πλάκα έεεε;
Δεν είναι λίιιγο μακρυά γι´αυτόν που θα μένει στο Ποσείδι;
Για ξαναδές λίγο τον χάρτη ;)