Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

Aμα θελετε να ειστε δικαιοι η Μεταμορφωση θα πρεπει να ειναι το κεντρο της συναντησης.
Επειδη ομως δε λεει και τιποτα σπουδαιο εκει η λυση θα πρεπει να ανζητηθει αναμεσα στη Βουρβουρου, το Μαρμαρα και τη Ποτιδαια. Ειναι τετοιος ο σχηματισμος των ποδιων της Χαλκιδικης που σε αντιθεση με τη γυναικα;) στο κεντρο αναμεσα τους δεν εχει τιποτα σπουδαιο και καποιοι αναγκαστικα θα πρεπει να κανουν περισσοτερα χιλιομετρα.

Γιαννης Κουνιος said:
Ειναι τετοιος ο σχηματισμος των ποδιων της Χαλκιδικης που σε αντιθεση με τη γυναικα;) στο κεντρο αναμεσα τους δεν εχει τιποτα σπουδαιο και καποιοι αναγκαστικα θα πρεπει να κανουν περισσοτερα χιλιομετρα.

χαχα! :flipout:

Είσαι Θεός ρε!

πρωί-πρωϊ με έκανες και γέλασα! -bye-

Εγώ θα είμαι Βουρβουρού εκεί στα νησάκια αλλά νομίζω η Μεταμόρφωση βολεύει καλύτερα απ´όλα. Είναι πιο κοντά για τα περισσότερα μέρη.
Αν έρθετε Βουρβουρού ακόμη καλύτερα. Θα σας πάω απέναντι στα νησιά με το φουσκωτό και θα έχουμε ησυχία εκεί.

Μελίδης Μιχάλης said:
Εγώ θα είμαι Βουρβουρού εκεί στα νησάκια αλλά νομίζω η Μεταμόρφωση βολεύει καλύτερα απ´όλα. Είναι πιο κοντά για τα περισσότερα μέρη.
Αν έρθετε Βουρβουρού ακόμη καλύτερα. Θα σας πάω απέναντι στα νησιά με το φουσκωτό και θα έχουμε ησυχία εκεί.

Μηπως αν βαλω περισσοτερες φωτο του κολπου της Βουρβουρου με τα νησακια θα πεισθουν τα υπολοιπα μελη οτι η νεα εμπλουτισμενη προταση του Μιχαλη ειναι η πλεον δελεαστικη?

....αναρωτιεται ο ποιητης:chinscratch:

ΟΚ από ότι φαίνετε κλείνει η Μεταμόρφωση… correct ? τώρα με την μέρα έχουμε θέμα… στη 5 δεν μπορεί ο Κώστας (Ποτ) και στης 6 αναχωρεί ο Σεραφείμ… για να δούμε πως θα το κάνουμε… αν γίνει στης 5 πια ώρα βολεύει ? μεσημέρι ? απόγευμα ? βράδυ ?

Άντε γιατί έρχεται ΠΣΚ και οι νότιοι αναχωρούν για πάνω συνεπώς θα είμαστε μακριά από pc… (το πιο πιθανό θα έχω πρόσβαση όλη τη επόμενη εβδομάδα αλλά καλά είναι να ξέρουμε τα βασικά…)

Νομίζω ότι απόγευμα κατά τις 6 είναι καλή ώρα και βολική.
Ως το βράδυ θα έχουμε αρκετές ώρες να τα πούμε.
Σε ποιό σημείο να βρεθούμε;
Προτείνω στην διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο εκεί που είναι ένα μεγάλο πάρκο σαν δασάκι. Μόλις στρίβουμε δεξιά για Μεταμόρφωση αμέσως.
Τι λέτε;

Καλά, διάλεξα το καλύτερο μέρος να πάω μια και θα είμαι ακριβώς στο επίκεντρο της συνάντησης!!!
Οπότε, εννοείται πως εγώ μπορώ οποιαδήποτε ώρα στις 5 / 08 ημέρα Σάββατο.
Αποφασίστε μόνο πού θα βρεθούμε γιατί αύριο το απόγευμα φεύγω προς τα πάνω (θα κάνω και στάση 2 ημερών στην Αγριά Βόλου πρώτα).
Εαν δεν έχει κανονιστεί η ακριβής τοποθεσία και ώρα της συνάντησής μας, θα επικοινωνήσω με το Γιώργο (Geonx) ή τον Σωκράτη που έχω τα κινητά τους.(το δικό μου το έχουν και οι δύο)

Θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να είμαι κι εγώ το βράδυ του Σαββάτου. Αν δεν τα καταφέρω θα τα πούμε την Κυριακή το πρωί με όσους μπορούν . Γιώργο θα σε πάρω τηλέφωνο.

Πουλάκια μου... Tώρα το πήρα χαμπάρι. Kανονίζεται συναντησούλα ε? Mπράβο. Nα μην παραπονιέστε κιόλας ότι κανονίζουμε εδώ συνέχεια...

Και επειδή οι μέρες πλησιάζουν να ανακεφαλαιώσουμε.

Τόπος συνάντησης: Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.
Ώρα: 6 μμ
Τόπος: διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο ( ΔΑΣΑΚΙ)

Αν συμφωνείται με τα παραπάνω σας εύχομαι καλή συνάντηση .
Για να μη χαθούμε το τηλέφωνο μου είναι 6974 994499 .

και ο χάρτης
sithoniag.gif

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Και επειδή οι μέρες πλησιάζουν να ανακεφαλαιώσουμε.

Τόπος συνάντησης: Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.
Ώρα: 6 μμ
Τόπος: διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο ( ΔΑΣΑΚΙ)

Αν συμφωνείται με τα παραπάνω σας εύχομαι καλή συνάντηση .
Για να μη χαθούμε το τηλέφωνο μου είναι 6974 994499 .

Ημερομηνία?