supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Στα specifications κάπου πρέπει να αναφέρει για ονομαστική τάση εσόδου. Αν είναι 230v η οριακά χαμηλή τάση πρέπει να είναι τουλάχιστον 207v. Με τα δεδομένα που αναφέρεις τα ups σου είναι ονομαστικής τάσης εισόδου 220v και το αποδεικνύουν αποτέλεσμα μέτρησης που πήρες στο Πλαίσιο.
Όπως το βλέπω εγώ, το συγκεκριμένο UPS έχει "άγαρμπο" AVR, με αποτέλεσμα η διόρθωση που κάνει στην περίπτωση της συγκεκριμένης υπέρτασης (~244V) να είναι υπερβολική (να το παρακάνει). Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Τυπικά παίζει in spec. Υπόψη, πρόβλημα λόγω υπότασης δύσκολα θα δημιουργηθεί σε συσκευή σου (που τα 207V οριακά θεωρούνται υπόταση..).
Στη θέση σου θα διάβαζα τι κάνουν άλλα UPS, π.χ. APC. Άλλη κατηγορία τιμής αλλά έχεις και δύσκολο περιβάλλον (ηλεκτρικά).
Δεν θα ασχολούμουν με τη συχνότητα του δικτύου. Συνήθως είναι ΟΚ αλλά και αν δεν είναι δεν τρέχει τίποτα. Εξάλλου αν ήθελες να τη διορθώσεις θα έπρεπε να πας σε on line UPS των οποίων το κόστος (αγοράς αλλά και λειτουργίας) είναι σχεδόν απαγορευτικό για οικιακό περιβάλλον.
NAI ... ακριβως ετσι.
Η ονομαστικη ταση εισοδου ειναι 220 V !!!
Και οχι 230 V.
Δεν ξερω ... εχω κουραστει με την κατασταση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.