Φίλος το έφτιαξε πρόσφατα και απ' ότι κατάλαβα του αρέσει πολύ.
(Επίσης, πέταξε και αυτός τον 627 του).
Tου υποσχέθηκα να γράψω και τις δικές μου εντυπώσεις και ορίστε.
Αλήθεια είναι, είχα και εγώ φτιάξει τον 627 (πάντα με σχέδιο του Σταύρου) και ομολογώ ότι
με συντρόφεψε πιστά για πάνω από μια δεκαετία.
Καλή κατασκευή εξαρχής ήταν, στιβαρή τροφοδοσία, περιποιημένη σχεδίαση που φώλιαζε σε κουτί 20+kgr (δικό μου) κτλ.
Ο εχθρός του καλού, λένε, ότι είναι το καλύτερο και ο εχθρός του 627 αποδείχθηκε ότι είναι ο προ αυτού του νήματος.
Ευτυχώς η διαφορά είναι τόσο εμφανής που δεν σηκώνει σύγκριση. Πλούσια δυναμικά, λεπτομέρεια και αληθοφάνεια
τα οποία ο 627 ίσα που τα άγγιζε. Επίσης μου έκανε εντύπωση η στάθμη έντασης που επιτυγχάνει αυτός ο προ.
Ίσα που ακουμπάω το black beauty και φτάνει στην ίδια στάθμη που έφτανε και ο 627 στα μισά της διαδρομής!
Πληροφοριακά τα ηχεία μου είναι τα Totem Model - 1.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ακούς, τελικά, πιο πολύ μουσική και σε ποιότητα αλλά και σε διάρκεια. :firstprize:
Ένα πράγματι μουσικό μηχάνημα. Σας τον συνιστώ να τον ακούσετε (χωρίς προκαταλήψεις).
Και μια σημείωση από την μικρή μου εμπειρία :
Δυστυχώς , γιατί για τους περισσότερους είναι ανέφικτο, ο χώρος στον οποίο είναι στημένο το ηχοσύστημά μας
παίζει τον σπουδαιότερο και καθοριστικότερο ρόλο. Θα το διαπιστώσετε αν μετακινήσετε αλλού μια πολυθρόνα
ή βάλετε πιο παχές κουρτίνες στα παράθυρα ή βάλετε να κάτσει κάποιος δίπλα σας την ώρα της ακρόασης κτλ.
θα έλεγα ότι το 80% του ήχου μας προέρχεται από τον χώρο. Ίσως σας φανούν υπερβολές αυτά αλλά
αναλογιστείτε ότι το tuning του χώρου μας είναι πιο αποδοτικό και πιο οικονομικό από , ας πούμε, ένα καλώδιο 5Κ Ε!
Καλές σας ακροάσεις με την αγαπημένη σας μουσική και με ένα ποτήρι κοκτέιλ στο χέρι.