Όσοι το σκέφτεστε, μπορείτε να βασιστείτε στο παρακάτω σχηματικό (ελεγμένο για τυχόν λάθη). Οι ακουστικές εντυπώσεις του νήματος αφορούν σε αυτή ακριβώς την υλοποίηση.
Δε λέω για το 27. Αυτό διορθώθηκε στο 55 (αφού πρώτα υλοποιήθηκε και έτσι).
E ! βεβαια αμα του γειωνεις το Drain με εναν πυκνωτη 10μF τι να σου κανει το φετακιΔικαιούσαι να το ακούσεις! Μπορώ να το ευχαριστηθώ λίγο καιρό μόνο?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να φανταστείτε ότι όταν το πρωτοάκουσα (με το λάθος που έκανα από βλακεία μου) ήμουνα έτοιμος να τηλεφωνήσω τον Πετραλιά και να τον βρίσω.
Ο προ ακουγόταν σαν φορητό ραδιοφωνάκι του '70 με τελειωμένη μπαταρία!
Δηλαδή η σταθεροποιηση της τροφοδοσίας γίνεται μονo απο τους πυκνωτές 10.000+10μF ?
Κατι δεν παει καλα με το κοίνο σημείο γείωσης.... Ετσι πως ειναι το σχήμα πρέπει να υπάρχει βόμβος.
Μάλλον εννοεί την ύπαρξη κλασσικών σταθεροποιητών τάσης που συναντώνται ευρέως σε τυπικά προενισχυτικά κυκλώματα.
Η μη ύπαρξή τους οφείλεται στην εμπιστοσύνη που έχω στον σχεδιαστή του κυκλώματος, κάτι που κατ' εμέ τον δικαίωσε.
Edit: ... ο οποίος σχεδιαστής βασίστηκε σε ένα κύκλωμα του Pass (βλέπε JFETBoZ).
Στέλιο, το λαθάκι είναι ασήμαντο πάντως. Βόμβος δεν νομίζω να υπήρχε έτσι κι αλλιώς διότι παρ' όλο τη μονομπλόκ σχεδίαση (με τελείως διακριτές γειώσεις), η γεφύρωση των γειώσεων των δύο καναλιών γίνεται αναγκαστικά πάνω στα βύσματα εξόδου της πηγής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.