Champions League - Europa League στην NOVA για τα επομενα 3 χρονια.

Καλώς ή κακός φαίνεται να κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι τον αθλητικών, είναι και λογικό γιατί έχει μεγάλη βάση συνδρομητών και της δίνει τη δυνατότητα να επενδύσει μεγάλα ποσά αφού ξέρει ότι θα έχει μεγάλο όφελος. Μετά και το Europa League να δούμε πώς θα μπορέσει ο ΟΤΕ να δικαιολογίσει την παρουσία της δικιάς του δορυφορικής πλατφόρμας.

+1 Χωρίς το Ισπανικό ''τέλειωσε''...απο πλευράς ποδοσφαίρου τουλάχιστον.
Δεν ξέρω τι σκεύτονταν στο Μαρούσι όταν έστελναν την προσφορά στην TEAM...

Δεν γνωρίζω τη διαδιακασία αλλά υποθέτω ότι πέρα απο τις προσφορές, ρόλο θα έπαιξε και η καλή συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές όλα αυτά τα χρόνια. Καλώς η κακώς αν έχεις ένα καλό συνεργάτη δεν τον αφήνεις για να μπλέξεις με έναν που δεν έχει ακόμα καλά καλά ξεκινήσει και δεν έχει καν συνδρομητική βάση. Βέβαια αν υπήρχε μεγάλη χρηματική διαφορά ίσως άλλαζε το πράγμα αλλά σε κοντινές προσφορές νομίζω πως το προβάδισμα θα είχε εκ των πραγμάτων η Nova.

Αν πάρει και το ισπανικό του χρόνου, ίσως να αξίζει τα λεφτά που ζητάει επιτέλους. Το ζήτημα είναι τι θα γίνει με το bitrate γιατί αυτή τη στιγμή πέραν των 2 πρώτων καναλιών, τα υπόλοιπα δεν βλέπονται. Επιπλέον, ένα μόνο HD κανάλι δε θα αρκεί όταν έχεις αποκλειστικό champion's league.

Καλώς ή κακός φαίνεται να κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι τον αθλητικών, είναι και λογικό γιατί έχει μεγάλη βάση συνδρομητών και της δίνει τη δυνατότητα να επενδύσει μεγάλα ποσά αφού ξέρει ότι θα έχει μεγάλο όφελος. Μετά και το Europa League να δούμε πώς θα μπορέσει ο ΟΤΕ να δικαιολογίσει την παρουσία της δικιάς του δορυφορικής πλατφόρμας.

λετε να μη βγει καν στις 10/10 μετα απο αυτη την ''ηττα''?? :smash::smash::smash:

Πολυ μεγαλη φασαρια γινεται για την μπαλα....
Εγω που δεν βλεπω σχεδον καθολου καρφι δεν μου καιγεται για το αν η νοβα θα μπει μεσα απο αυτο το τεραστιο ανοιγμα που κανει...
Και σας βλεπω εσας τους συνδρομητες της, το ταλιρακι (5 )-τουλαχιστον-να το ακουμπατε λιαν συντομος :BDGBGDB55:
Αν με καλυψει ο ΟΤΕ στα ντοκυμσντερ και στα επιγεια σε λογικη τιμη γιατι οχι?

αυτο με τα ελληνικα επιγεια δεν μπορω να το καταλαβω... εκτος απο τισ ειδησεις που μπορεις να τις δεις απο τα site τουσ πλεον οποτε θες, δειχνουν μονο ΣΑΠΙΛΕΣ. γιατι θελετε να πληρωνετε για να τα βλεπετε?? εγω τα πιανω αναλογικα, μεσω digea, και μεσω nova, ουτε zapping δεν τα κανω!

Το Ισπανικό είναι σίγουρο οτι τελειώνει του χρόνου στον ΟΤΕ? Δεν είναι για 3 χρόνια τα δικαιώματα όπως της Premier League?

για europa δεν το περιμενα.
εγινε καλο το sport πακετακι με αυτες τις υπογραφες τωρα.

Εκανε κινηση ματ η Nova, σκουρα τα πραγματα για τον ΟΤΕ. Πακετο μονο με ξενα πρωταθληματα και ντοκιμαντερ δεν θα περπατησει.

Αν δεν ανεβασει αμεσα εστω τα ιδιωτικα καναλια (μηπως και τσιμπησει καποιους απο επαρχια και Γερμανια) θα κανει μια μεγαλη τρυπα στο νερο.

για καντε μια σουμα γιατι εχω μπερδευετει.
τι θα δειχνει ο οτε και τι θα δειχνει η νοβα στα αθλητικα?

Nova: Champions League (ολα τα ματς της αγωνιστικής της Τρίτης μαζι με το Ελληνικό παιχνίδι) - Τετάρτη ΟΛΑ τα ματς εκτός της Ελληνικής συμμετοχής που θα το δείχνει η ΝΕΤ.
Europa League (ολα τα ματς της Πέμπτης εκτός απο το ματς της Ελληνικής ομάδας που θα το δείχνει ο Αντ1.
Αγγλικό πρωτάθλημα
Ισπανικό κύπελλο
Γαλλικό πρωτάθλημα
Superleague
...και ακουστηκε πως απο του χρόνου χτυπάει εκ νέου και το Ισπανικο πρωταθλημα.

ΟΤΕ: Kυπελλο Ελλάδος - αν γινει φετος.
Β Εθνικη Ελλαδος -αν γινει φετος.
Ισπανικο
Γερμανικο
Αμερικανικο
Ιταλικο
...αυτα...

Δεν είναι τελεσίδικο για τον αντ1. Παίζει mega, σκαι ακόμα ακόμα και να το πάρει η νοβα όλο το europa league

Last edited:
Nova: Champions League (ολα τα ματς της αγωνιστικής της Τρίτης μαζι με το Ελληνικό παιχνίδι) - Τετάρτη ΟΛΑ τα ματς εκτός της Ελληνικής συμμετοχής που θα το δείχνει η ΝΕΤ.
Europa League (ολα τα ματς της Πέμπτης εκτός απο το ματς της Ελληνικής ομάδας που θα το δείχνει ο Αντ1.
Αγγλικό πρωτάθλημα
Ισπανικό κύπελλο
Γαλλικό πρωτάθλημα
Superleague
...και ακουστηκε πως απο του χρόνου χτυπάει εκ νέου και το Ισπανικο πρωταθλημα.

ΟΤΕ: Kυπελλο Ελλάδος - αν γινει φετος.
Β Εθνικη Ελλαδος -αν γινει φετος.
Ισπανικο
Γερμανικο
Αμερικανικο
Ιταλικο
...αυτα...

Του χρόνου λήγουν τα συμβόλαια του ΟΤΕ με το Ισπανικό και το Γερμανικό πρωταθλημα και αν ισχύει το γεγονός ότι DT δεν σκοπεύει να κάνει επενδύσεις μέχρι το 2014, τότε λογικό είναι να τα χτυπήσει η Nova του χρόνου.

Δεν πρόκειται ο ΟΤΕ να χάσει τα δικαιώματα οποίων πρωταθλημάτων έχει.Αντιθέτως στα πλάνα του οργανισμού είναι να επεκταθεί τουλάχιστον όσον αφορά το ote tv.
Posted via Mobile Device