Argi αν ξέρεις απο Θεσσαλονίκη κάποιον που να θέλει Μπόξερ και να ξέρει τις απαιτήσεις του σκυλιού για άσκηση κτλ ενημέρωσέ με σε παρακαλώ.
Larry 10% να σου δώσω όταν πάρω κουτάβι. Αμοιβή δεν ζήτησα απο τα παιδιά αν και μου είπαν να με πληρώσουν τουλάχιστον τα έξοδα του γιατρού κτλ αλλά εντάξει τώρα , σήμερα βρήκα το δικό τους εγώ αύριο μπορεί να βρεί κάποιος το δικό μου. Πάντως άν θελήσω δωρεάν κουτάβι μπόξερ καθαρόαιμο ( κι απο ότι κατάλαβα είναι και απο καλή γραμμή το συγκεκριμένο ) θα ξέρω που να απευθυνθώ.
Άντε καλή μας χρονιά και όσοι έχουμε κατοικίδια να μην περάσουμε ποτέ αυτό το μαρτύριο της απώλειας του κατοικιδίου μας !!!
Παιδιά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού βρέθηκε. Το σκυλί είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στον Πανελλήνιο Κτηνητριακό Σύλλογο . Του το έκλεψε ο γείτονάς του ( ο οποίος ώ τη σύμπτωση εργάζεται σε συνεργείο στα Σφαγεία ) κι όταν έμαθε οτι το σκυλί έχει τσιπ προφανώς το αμόλυσε. Ο μικρός έκανε σαν τρελλός όταν είδε το αφεντικό του. Το ίδιο και ο ιδιοκτήτης.
Χάρηκα πολύ γιατί και το σκυλάκι βρήκε την οικογένειά του μετά απο μεγάλη ταλαιπωρία αλλά κι εμείς μέρες που είναι ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά κι ευτυχώς και η δική μας ταλαιπωρία έλαβε τέλος.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.