Χαρίζεται σκυλάκι !!!!

μακαρι να ηξερα
ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου
ο < ανθρωπος > ειναι ο χειροτερος εχθρος του σκυλου
τοσο απλα

Ρε παιδια, μηπως το εχει χασει κανεις εδω και καιρο? Boxer ειναι, δεν ειναι και τοσο ευκολο να το αφησεις στο δρομο...

Να το χάσει χωρίς λουρί , χωρίς ταυτότητα ( άυριο θα ελέγξουμε και αν υπάρχει μικροτσίπ ) δεν νομίζω να χάθηκε. Το σκυλί είναι πολύ μικρό σε ηλικία και παρόλα αυτά την μέρα που το πήρα απο τον δρόμο με ακολουθούσε περπατώντας δίπλα μου λές και ήταν εκπαιδευμένο. Το θεωρώ απίθανο να χάθηκε το σκυλάκι. Ούτε κανένα χαρτί πουθενά κολλημένο είδα και στην συγκεκριμένη περιοχή εκτός απο τα γραφεία στο κτιριό μας έχει μόνο μάντρες , σκυλάδικα και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και είναι κατάλληλη για "χάσεις" το σκυλί σου. Έχω βάλει και σε άλλα φόρα αγγελία εύρεσης και σε ζωοφιλικά sites.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι καθαρόαιμο , Boxer , Doberman κτλ....κάποιος που δεν υπολογίζει την ζωή ενώς ζώου δεν νομίζω να λυπηθεί τα 400 - 500 μπορεί και παραπάνω ευρώ που έδωσε μόνο για να το αποκτήσει.
Πάντως προσωπικά έυχομαι σε αυτόν που το παράτησε το σκυλάκι να ζήσει την εμπειρία του σκυλιού για λίγο καιρό.

Αυτά. Έίχα μια πρόταση για υιοθεσία για την οποία η οριστική απόφαση θα ληφθεί άυριο κι αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, έλεγχοι κτλ.

Ας ευχηθούμε να την βγάλει καθαρή το ζωάκι.

Λοιπόν το σκυλάκι πήγε στον κτηνίατρο όπου διαπιστώσαμε οτι έχει μικροτσίπ.
Μετα απο επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο , περιμένω τηλέφωνο απο αυτούς ή τον ιδιοκτήτη του. Θα δούμε την έκβαση των πραγμάτων.

αναμενος με ανοιχτα αυτια
παιζει και απλα να χαθηκε και το τσιπακι να τιλταρε
αν δεν ειναι ετσι μαυρο φιδι που τον εφαγε

Μακαρι απλα να το εχασε.....

Σε αντιθετη περιπτωση αν εχεις χρονο κυνηγα τον η εσυ η ο κτηνιατρος.
Οι νομοι αν δεν κανω λαθος εχουν σφιξει για τους ασυνειδητους.....

αν δεν εχεις χρονο πες μου και εχω κατι βυσματα στη φιλοζωικη
ροδιου ασημενια βηρυλιου παλαδιου χρυσα
θα μας θυμαται για παντα
θα του παει ο σκυλος γκοτζιλα

Παιδιά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού βρέθηκε. Το σκυλί είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στον Πανελλήνιο Κτηνητριακό Σύλλογο . Του το έκλεψε ο γείτονάς του ( ο οποίος ώ τη σύμπτωση εργάζεται σε συνεργείο στα Σφαγεία ) κι όταν έμαθε οτι το σκυλί έχει τσιπ προφανώς το αμόλυσε. Ο μικρός έκανε σαν τρελλός όταν είδε το αφεντικό του. Το ίδιο και ο ιδιοκτήτης.

Χάρηκα πολύ γιατί και το σκυλάκι βρήκε την οικογένειά του μετά απο μεγάλη ταλαιπωρία αλλά κι εμείς μέρες που είναι ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά κι ευτυχώς και η δική μας ταλαιπωρία έλαβε τέλος.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

αφου το ψαχνε βρε send!!!!

και που σαι 10% απο την αμοιβη να δοθει σε γνωστο διαχειριστη που επετρεψε το θεμα να συνεχιστει στην εκτος ..........

Του γείτονα εννούσα, συγγνώμη.

Πες του ιδιοκτήτη να στον σκίσει σε μηνύσεις τον @#^%@!

Κοίτα ρε κόσμος που κυκλοφορεί....

Larry 10% να σου δώσω όταν πάρω κουτάβι. Αμοιβή δεν ζήτησα απο τα παιδιά αν και μου είπαν να με πληρώσουν τουλάχιστον τα έξοδα του γιατρού κτλ αλλά εντάξει τώρα , σήμερα βρήκα το δικό τους εγώ αύριο μπορεί να βρεί κάποιος το δικό μου. Πάντως άν θελήσω δωρεάν κουτάβι μπόξερ καθαρόαιμο ( κι απο ότι κατάλαβα είναι και απο καλή γραμμή το συγκεκριμένο ) θα ξέρω που να απευθυνθώ.

Άντε καλή μας χρονιά και όσοι έχουμε κατοικίδια να μην περάσουμε ποτέ αυτό το μαρτύριο της απώλειας του κατοικιδίου μας !!!

Απάντηση: Re: Χαρίζεται σκυλάκι !!!!

Larry 10% να σου δώσω όταν πάρω κουτάβι. Αμοιβή δεν ζήτησα απο τα παιδιά αν και μου είπαν να με πληρώσουν τουλάχιστον τα έξοδα του γιατρού κτλ αλλά εντάξει τώρα , σήμερα βρήκα το δικό τους εγώ αύριο μπορεί να βρεί κάποιος το δικό μου. Πάντως άν θελήσω δωρεάν κουτάβι μπόξερ καθαρόαιμο ( κι απο ότι κατάλαβα είναι και απο καλή γραμμή το συγκεκριμένο ) θα ξέρω που να απευθυνθώ.

Άντε καλή μας χρονιά και όσοι έχουμε κατοικίδια να μην περάσουμε ποτέ αυτό το μαρτύριο της απώλειας του κατοικιδίου μας !!!

...έχω γνωρίσει απο κοντά αυτο το μαρτύριο και ξερω πόσο πονάει...

Απάντηση: Re: Χαρίζεται σκυλάκι !!!!

Παιδιά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού βρέθηκε. Το σκυλί είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στον Πανελλήνιο Κτηνητριακό Σύλλογο . Του το έκλεψε ο γείτονάς του ( ο οποίος ώ τη σύμπτωση εργάζεται σε συνεργείο στα Σφαγεία ) κι όταν έμαθε οτι το σκυλί έχει τσιπ προφανώς το αμόλυσε. Ο μικρός έκανε σαν τρελλός όταν είδε το αφεντικό του. Το ίδιο και ο ιδιοκτήτης.

Χάρηκα πολύ γιατί και το σκυλάκι βρήκε την οικογένειά του μετά απο μεγάλη ταλαιπωρία αλλά κι εμείς μέρες που είναι ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά κι ευτυχώς και η δική μας ταλαιπωρία έλαβε τέλος.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Είσαι άξιος συγχαρητηρίων φίλε ..... :SFGSFGSF:

Να έτρωγε και καμία δαγκωνιά στον πισινό ο σφαγέας - κλέπτης σκύλων θα είχαμε το απόλυτο χάπι έντ. Η αρσενικιά, λαϊκιά Κρουέλα ντεΒιλ παναθεμά τον.