Χαρίζεται σκυλάκι !!!!

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Παιδιά σήμερα γυρνώντας απο την δουλειά στη στάση του λεωφορείου βρήκα ένα πανέμορφο κουτάβι boxer. Αν δεν είναι 100% καθαρόαιμο είναι πολύ κοντά σε αυτό το ποσοστό !
Είναι κούκλος , παιχνιδιάρης, υπάκουος αν και λίγο φοβισμένος αλλά είναι πολύ αδύνατος. Απο ότι είδα απο την συμπεριφορά του στο σπίτι είναι μαθημένος μέσα στο σπίτι.
(Τον έφερα με τα πόδια απο τα Σφαγεία στη Μητρόπολη , όσοι ξέρουν απο Θεσσαλονίκη μπορούν να καταλάβουν την απόσταση )

Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις μπορέσω γιατί τώρα του έβαλα να φάει και να πιεί νερό και την έχει πέσει στην κουτίτσα του στο μπαλκόνι( γιατί έχει πολλά κιλά βρώμα πάνω του).
Την Πέμπτη θα πάει στον κτηνίατρο για τον απαραίτητο έλεγχο.

Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για το σκυλάκι, απο Θεσσαλονίκη ,μπορεί είτε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εδώ είτε να με καλέσει στο 6937158357. Αρκεί να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και να μην καταλήξει πάλι στο δρόμο ο καημενούλης.

Σας ευχαριστώ.

Φίλε έχω δεί πάρα μα πάρα πολλά σκυλιά στο δρόμο για τα οποία η κοπελιά μου με έπρηξε να τα πάρουμε. Ο συγκεκριμένος δεν ξέρω γιατί αλλα κάτι μου έκανε. Με το που τον είδα στη στάση λέω στους υπόλοιπους εγώ φέυγω με τα πόδια. Τον πήρα μαζί μου και τον έφερα σπίτι , ακόμη απορώ πώς το αποφάσισα....
Πάντως είναι τσάκαλος , λίγο πεισματάρης , έξυπνος, απίστευτα ήσυχος και πολύ όμορφος τιγρέ . Είμαστε απο τις 22:10 μαζί κι ακόμη δεν τον έχω ακούσει να γαυγίσει. Λές να είναι μουγγός ;;;

Πάντως είναι πολύ λυπηρό να τα πετάνε τα σκυλάκια έτσι στο δρόμο.
Και το συγκεκριμένο φένεται οτι είναι μαθημένο στο σπίτι.
Τι να λέμε , τα έχουμε πει χίλιες φορές....

Ελπίζω να καταφέρουμε να του βρούμε σπίτι γιατί να τον κρατήσουμε είναι αρκετά δύσκολο , όχι όμως και απίθανο.

Βρε @@ είμαι, αλλά είπαμε ο συγκεκριμένος δε ξέρω τι μου έκανε και τον μάζεψα.

Για μενα εισαι μεγαλη ψυχη οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Υ.Γ.Προσεξε μονο μην κατηγορηθεις για επιδειξη ζωοφιλιας!

Υποσιτισμενο μου φαινεται το κακομοιρο απο τις φωτογραφιες..και μαλιστα ασχημα..η ετσι ειναι η κοψια του ?

Υποσιτισμενο μου φαινεται το κακομοιρο απο τις φωτογραφιες..και μαλιστα ασχημα..η ετσι ειναι η κοψια του ?

Απ' ό,τι θυμάμαι, επειδή έχω δει ενήλικο μπόξερ μόνο μια φορά, γενικά είναι λίγο "αδύνατα" σαν κορμοστασιά. Λεπτά πόδια, μυώδης κορμός, κλπ.

Παιδιά ειναι γενικά λεπτά σκυλιά αλλά το συγκεκριμένο είναι υποσιτισμένο σίγουρα , δεν ξέρω πόσες μέρες ήταν έξω στο δρόμο χωρίς φαγητό και νερό.

Τώρα σιγά σιγά συνέρχεται.

Για μενα εισαι μεγαλη ψυχη οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Υ.Γ.Προσεξε μονο μην κατηγορηθεις για επιδειξη ζωοφιλιας!

Ε τώρα αμα κατηγορηθώ.... ξέρεις. Ας του βρώ εγώ ένα καλό σπίτι να τον υιοθετήσει και να τον αγαπήσει πραγματικά κι ας με κατηγορήσουν.

LOLOL anasthom !!! Σε βλέπω να έχεις την τύχη του Μελίδη !!!
Μπορεί να σε περιμένει κανείς στη γωνία...
Κάνε το καλό και μην το ανακοινώνεισ δημοσίως (και λοιπά κουραφέξαλα...)
Που θα μας το παίξετε και φιλόζωοι τώρα...

(μιά τόση δα φωτίτσα βάζω...)

Last edited:
Tι δεν έχεις NOVA ? Άκου δεν έχω NOVA....νυχτιάτικα.....

Αυτό μου θυμίσατε :flipout:

Και αν δεν το ανακοινώσω πως θα βρώ οικογένεια να υιοθετήσει το σκυλάκι ρε παιδιά ;;;
Με προσευχή και παρακλήσεις στην Θεότητα της υιοθεσίας ;;;

Tι δεν έχεις NOVA ? Άκου δεν έχω NOVA....νυχτιάτικα.....

Αυτό μου θυμίσατε :flipout:

Και αν δεν το ανακοινώσω πως θα βρώ οικογένεια να υιοθετήσει το σκυλάκι ρε παιδιά ;;;

Καλα εσυ πας γυρευοντας...δεν εχεις επιγνωση του κινδυνου :flipout::flipout::flipout:

Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε κύριε !! Σας ξέρουμε κάτι τέτοιους σαν κι εσάς !...Να σας φέρω δικά σας πόστ που εκφράζεστε με τα χειρότερα λόγια για τις γάτες... Που θα μας το παίξετε και φιλόζωοι... Ηταν ανάγκη να μας πείτε για την καλή σας πράξη χριστουγενιάτικα ? Δηλαδή με το καινούργιο έτος θα μας πείτε βρήκα και μιά κατσικούλα και την μάζεψα, την θέλει κανείς ? Αλλά για τις γατούλες κουβέντα ε? Αφήστε την κατσικούλα ήσυχη και αναλογιστείτε τι έχετε κάνει κύριε...

Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε κύριε !! Σας ξέρουμε κάτι τέτοιους σαν κι εσάς !...Να σας φέρω δικά σας πόστ που εκφράζεστε με τα χειρότερα λόγια για τις γάτες... Που θα μας το παίξετε και φιλόζωοι... Ηταν ανάγκη να μας πείτε για την καλή σας πράξη χριστουγενιάτικα ? Δηλαδή με το καινούργιο έτος θα μας πείτε βρήκα και μιά κατσικούλα και την μάζεψα, την θέλει κανείς ? Αλλά για τις γατούλες κουβέντα ε? Αφήστε την κατσικούλα ήσυχη και αναλογιστείτε τι έχετε κάνει κύριε...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: