Χαρίζονται 4 δορυφορικοί δέκτες+1 EΡΤ digital

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Χαρίζονται 4 δορυφορικοί ψηφιακοί δέκτες:
1. Samsung DSR 9500
2. DSN 8200
3. Starsat SR-X3100
4. Topfield TF300
Είναι όλοι λειτουργικοί (τουλάχιστο την τελευταία φορά που τους είδα να δουλεύουν)
Μαζί χαρίζεται και ένας ψηφιακός δέκτης Opentel ODT300 αλλά είναι μόνο Mpeg-2
Και εδώ σε περίπτωση περισσότερων της μιας εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα ακολουθήση μια μικρή κλήρωση.
Φιλικά,
Γιαννης

Last edited:
Ενδιαφέρομαι για έναν δορυφορικό δέκτη.
Μαζί με ένα πιάτο 60 εκ που έχω θα τα τοποθετήσω σε ένα φίλο που δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα για δορυφορικό σύστημα αυτή την εποχή.

με ενδιαφερει ο topfield Καθως και ο DSN...

edit: τωρα που το ξαναβλεπω προτιμω samsung αντι για DSN...

Last edited:
πολυ καλη κινηση μπραβο βαλε και εμενα στην κληρωση για τον Samsung DSR 9500

Συγχαρητήρια γι αυτή σου την κίνηση.!
Εαν μπορεί να μου αποσταλεί με το ταχυδρομείο(με δικά μου έξοδα εννοείται)θα με ενδιέφερε ο Samsumg και ο Starsat(ενας απο τους 2 βέβαια)
Eυχαριστώ..

Last edited:
Ευχαριστουμε πολυ για την κινηση, ενδιαφερομαι και εγω για τον Samsung.

Καλησπέρα και μπράβο για την κίνηση σου.
Θα με ενδιέφερε κάποιος από τους παρακάτω
1. Samsung DSR 9500
2. DSN 8200
3. Starsat SR-X3100
Ευχαριστώ

Συγχαρητήρια και από εμένα για την απόφασή σου.

Εκδηλώνω ενδιαφέρον και εγώ για ένα δέκτη, κατά προτίμηση τον Samsung, αλλά εάν δεν "κάτσει", και για όποιον άλλο.

καλημερα! εκδηλωνω ενδιαφερον για εναν....οποιονδηποτε! τον θελω για τον θειο μου να βλεπει μπαλα !!! Επειδη ειμαι ψιλοασχετος....χρειαζεται κατι επιπλεον? Μπραβο για την κινηση!

Καλημέρα. Επειδή η αγγελία μπήκε αυτούσια και σε γειτονικό περεμεφερές forum και η συμετοχή εκεί όπως και εδώ ήταν μεγαλύτερη της αναμενόμενης, για αποφυγή περεξηγήσεων να πω ότι όλοι πρέπει να μείνουν ευχαριστημένοι. Προσθέτω λοιπόν ένα δέκτη Samsung ακόμα και ένα επίγειο Filmnet δέκτη και όλοι μαζί οι εκδηλώσαντες ενδιαφέρον μπαίνουν σε μια κλήρωση. 17 λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι. Η κλήρωση μέχρι το τέλος της ημέρας με χρήση του random.org.
Φιλικά,
Γιάννης

Καλημέρα. Η κλήρωση έβγαλε από εςδώ τους παρακάτω τυχερούς:
1. makfil Samsung
2. Hill.k Starsat
3. Messenger ERT Digital
Η συνενόηση για την παραλαβή με ΡΜ.
Φιλικά,
Γιάννης