Check SP Wires

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

xristos636

New member
28 March 2013
74
καλησπερα παιδια..για αλλη μια φορα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. εχω εναν ενισχυτη yamaha htr-4065 που συνοδευει τα ηχεια energy cf-30, cb-10. τον ενισχυτη τον εχω συνδεμενο με τον υπολογιστη με καλωδιο με οπτικη ινα που βγαινει σε jack-out. οταν το δυναμωνω γυρω στο 30 κ κατω ο ενισχυτης κλεινει μονος του κ οταν τον ανοιγω λεει check sp wires, το δοκιμασα κ με usb κ κανει τα ιδια...μηπως μπορειτε να με βοηθησετε γτ εχει γινει εκνευριστηκο

Απάντηση: check sp wires

επειδη προσφατα το επαθα κ εγω σε εναν pioneer,μην ανησυχεις συνηθως δεν ειναι τπτ.απλα τσεκαρε ολα σου τα καλωδια κ πανω στα ηχεια αλλα κ πανω στις μπορνες του ενισχυτη,για σιγουρια βγαλε τα κ ξανα βαλε τα κ θα δεις οτι θα λυθει το θεμα,αν επιμενει,επομενο βημα ειναι factory settings reset και αν δεν πιασει ουτε αυτο πας στην yamaha για τσεκαρισμα.

Re: check sp wires

Καλησπερα και παλι και σ´ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ναι τελικα στα πισω ηχεια ειχε γυρισει το καλωδιο απο οτι φαινεται και δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγο στην αρχη αλλα ενταξει ευτυχως δεν ηταν τιποτα χειροτερο σ´ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου!!!