Check SP Wires

xristos636

New member
28 March 2013
74
καλησπερα παιδια..για αλλη μια φορα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. εχω εναν ενισχυτη yamaha htr-4065 που συνοδευει τα ηχεια energy cf-30, cb-10. τον ενισχυτη τον εχω συνδεμενο με τον υπολογιστη με καλωδιο με οπτικη ινα που βγαινει σε jack-out. οταν το δυναμωνω γυρω στο 30 κ κατω ο ενισχυτης κλεινει μονος του κ οταν τον ανοιγω λεει check sp wires, το δοκιμασα κ με usb κ κανει τα ιδια...μηπως μπορειτε να με βοηθησετε γτ εχει γινει εκνευριστηκο

Απάντηση: check sp wires

επειδη προσφατα το επαθα κ εγω σε εναν pioneer,μην ανησυχεις συνηθως δεν ειναι τπτ.απλα τσεκαρε ολα σου τα καλωδια κ πανω στα ηχεια αλλα κ πανω στις μπορνες του ενισχυτη,για σιγουρια βγαλε τα κ ξανα βαλε τα κ θα δεις οτι θα λυθει το θεμα,αν επιμενει,επομενο βημα ειναι factory settings reset και αν δεν πιασει ουτε αυτο πας στην yamaha για τσεκαρισμα.

Re: check sp wires

Καλησπερα και παλι και σ´ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ναι τελικα στα πισω ηχεια ειχε γυρισει το καλωδιο απο οτι φαινεται και δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγο στην αρχη αλλα ενταξει ευτυχως δεν ηταν τιποτα χειροτερο σ´ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου!!!