Χειμωνιάτικες και χιονισμένες..

Re: Χειμωνιατικες και χιονισμενες..

Μου πήρε αρκετό καιρό να το ετοιμάσω, κυρίως λόγω φόρτου εργασίας, αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει αρκετά! Ίσως στο μέλλον προσθέσω κανα εφέ με τίτλους, αλλά προς το παρόν δεν έχω το κουράγιο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Expedition HochAlpin

Είναι το σύνολο των δυο εξορμήσεων στις Άλπεις αυτής της σεζόν.
Τραβηγμένο με την Sony A7 με τους Zeiss FE 2.8/35, Voigtlander 21mm f/4, Sigma 70-300 DG Macro
και την GoPro Hero 2.
Edit Adobe Premiere Pro

Πολυ καλο Αλεξ... και ελεγα που χαθηκες...

Ευχαριστώ!
Ηλία είναι βαρύ το πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό, και ότι ελεύθερο έχω το κανονίζω με καμια δραστηριότητα γιατί δεν μου αρέσει να κάθομαι σπίτι. Άσε που τραβάω τις τελευταίες βδομάδες μόνο φιλμ και μέχρι να τα εμφανίσω δεν έχω νέο υλικό...

Μπράβο Alex, κάτι τέτοια με κάνουν να κοιτάω το κόκκινο κουμπί σκεπτικά... (Μήπως να? κ.λ.π.)

Μπράβο Alex, κάτι τέτοια με κάνουν να κοιτάω το κόκκινο κουμπί σκεπτικά... (Μήπως να? κ.λ.π.)
Κάντο Δημήτρη!
Είναι μεγάλος ο πειρασμός και η ικανοποιηση όταν το αποτέλεσμα είναι καλό μεγάλη. Αλλά έχει πολύ δουλεια, ειδικά στο μοντάζ...
Αυτό που βρίσκω πιο κουραστικό απο όλα στα βίντεο που έχω κάνει μέχρι τώρα, είναι το να φτιάξεις μια ιστορία μέσα απο πραγματικά ξεκάρφωτα κλιπάκια. Επειδή δεν τραβάμε με σενάριο, έχω μια σειρά απο βίντεο που δεν έχουν ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ τους και προσπαθώ απο αυτά να δώσω τουλάχιστον την ψευδαίσθηση μιας ιστορίας. Μιας συνέχειας...

Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσω κάτι πιο οργανωμένο με σενάριο και πλάνο...

Καλο χειμωνα!!

Μολις τον δεχτηκαμε σημερα στο Βουκουρεστι, με το πρωτο χιονακι και 1 βαθμο!

15003699033_7b16a24c29_c.jpg

Εξαιρετικό το βιντεάκι!! Το διασκέδασα πολύ πίνοντας το πρωινό καφεδάκι!! Συγχαρητήρια!!

To video είναι εξαιρετικό Alex!
Πραγματικά φανταστικό!
Συγχαρητήρια και περιμένουμε και άλλα!

Πολύ καλές παίδες! Αυτή με την χιονισμένη Τήνο νομίζω είναι ρεπορτάζ και εν συνεχεία θα έχει ιστορικό χαρακτήρα!