Χιονοστιβάδα αποδεσμεύσεων απειλεί ΟΤΕ

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,691
Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), είναι η Ανεξάρτητη Αρχή η οποία αποτελεί τον Εθνικό Ρυθμιστή που ελέγχει, ρυθμίζει και εποπτεύει: (α) την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασύρματων επικοινωνιών και διαδικτύου και (β) την ταχυδρομική αγορά, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, απο την αρχή του χρόνου έχουν εγκαταλείψει τον ΟΤΕ 107.000 συνδρομητές σημειώνοντας αύξηση 450% σε σχέση με πέρσι

Τα αίτια γνωστά ....μεγάλος ανταγωνισμός με πολλά τηλεπικοινωνιακά πακέτα σε τιμές που αγγίζουν το μισό του υφιστάμενου παγίου στον ΟΤΕ......
θα πρεπει ο ΟΤΕ να αντιδράσει αμεσα αλλιώς το "παιχνιδι" θα χαθει πριν καν προλάβει να αρχίσει
Ηδη η Panafon με το σταθερό-κινητό πρόγραμμά της "σπάει" ταμεία και ακομη δεν εχει ερθει ο Σεπτεβριος -Οκτωβριος οπου θα γινει σε απλη λαικη "της αλεπούς ο θάνατος"

από αυτά που έχω μάθει, ο ΟΤΕ έχει υπογράψει κάποια συμφωνία όπου δεν του επιτρέπεται ακόμα "κατεβάσει" τιμές και να ανεβάσει "ταχύτητες".

Εγώ είμαι από αυτούς που την έκαναν από τον ΟΤΕ εντελώς και είμαι μέχρι στιγμής ευχαριστημένος....

Μάλλον σύντομα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις στο θέμα του ΟΤΕ!!!

οποιος σπερνει θυελλες θεριζει καταιγιδες......

Ο ΟΤΕ για δεκαετιες εκμεταλευομενος το μονοπωλιο και στηριζομενος για τις επιλογες του στην πολιτικη αναισθησια αδιαφορησε μεχρι εξευτευλισμου για τους πελατες του και τωρα καλειται να πληρωσει το τιμημα

Ο ΟΤΕ για δεκαετιες εκμεταλευομενος το μονοπωλιο και στηριζομενος για τις επιλογες του στην πολιτικη αναισθησια αδιαφορησε μεχρι εξευτευλισμου για τους πελατες του και τωρα καλειται να πληρωσει το τιμημα

ετσι μπραβο ...οταν εν ετη 1993-4 πλήρωσα 60.000 δρχ(ενας ολόκληρος μισθός) σε αγγελια για να παρω τηλ στην Καλλιθέα......μεχρι και βουλευτη βαλαμε μέσω και μας ειπε....να σας βαλω καλυτερα υπαλληλο? ποιο ευκολο ειναι!!!!!

Απάντηση: Re: Χιονοστιβάδα αποδεσμεύσεων απειλεί ΟΤΕ

Και είναι η ώρα που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο το φλέγον ερώτημα:

Φταίει το δημόσιο και οι δημόσιοι για την κατάντια της χώρας?

η κατάντια της χώρας δυστυχώς οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε εμάς, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε !!!!

Εγω αυτό που άκουσα απο οτετζή είναι ότι και ο ΟΤΕ θα καταργήσει το πάγιο, αλλά δεν μου ειπε πότε και αν αυτό θα αφορά όλη την Ελλάδα ή μόνο τις περιοχές που καλύπτουν οι εναλλακτικοί

η κατάντια της χώρας δυστυχώς οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε εμάς, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε !!!!

"Σε εμάς" που ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε ή

"Σε εμάς" που είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι? :smash:

Και είναι η ώρα που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο το φλέγον ερώτημα:

Φταίει το δημόσιο και οι δημόσιοι για την κατάντια της χώρας?

Σε αυτή την ερώτηση θα απαντούσα ότι φταίει η νοοτροπία του Έλληνα.

Η βάση του προβλήματος είναι εκεί IMHO.

Τα άλλα που λέμε για τους δημόσιους κλπ κατά τη γνώμη μου, έπονται.

Σε εμάς που ψηφίζουμε Στέργιο μου, αν και εγώ προσωπικά απέχω εδώ και καιρό...... (από την ψήφο εννοώ)!!!

Μαλλον οι εξελιξεις θα ανακοινωθουν στην εκθεση θεσαλονικης :2thumb22sup:

Σε εμάς που ψηφίζουμε Στέργιο μου, αν και εγώ προσωπικά απέχω εδώ και καιρό...... (από την ψήφο εννοώ)!!!

Ξέρεις ότι αυτοί που δεν ψηφίζουν συμμετέχουν ενεργά στο να βγει...ο πρώτος ε? -bye-

ενω αμα βγει ο δευτερος λυσαμε ολα μας τα προβληματα?

δεν εχει νοημα αυτη η ιστορια....τα 2 κομματα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος.....διαφοροποιημενα η οχι....αυτο ειναι.
Αυτες οι καταστασεις αλλαζουν με αλλες συγκυριες και σε βαθος χρονου.

Re: Απάντηση: Re: Χιονοστιβάδα αποδεσμεύσεων απειλεί ΟΤΕ

Ξέρεις ότι αυτοί που δεν ψηφίζουν συμμετέχουν ενεργά στο να βγει...ο πρώτος ε? -bye-

Μετά από όλα αυτά που έχω περάσει ποσώς με ενδιαφέρει.

Η πολιτική τελείωσε για μένα από την εποχή Κοσκωτά για πολλούς και διάφορους λόγους........

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα όσο και αν χτυπιούνται μερικοί μερικοί !!-bye-

να μεινουμε λιγο στο θεμα μας ?
σιγουρα εχουν γινει λαθη ενθεν και ενθεν το θεμα ειναι αν προλαβαινει ο κολοσσός ( ΟΤΕ) να κανει ρελανς?

ενω αμα βγει ο δευτερος λυσαμε ολα μας τα προβληματα?

δεν εχει νοημα αυτη η ιστορια....τα 2 κομματα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος.....διαφοροποιημενα η οχι....αυτο ειναι.
Αυτες οι καταστασεις αλλαζουν με αλλες συγκυριες και σε βαθος χρονου.

δις ιζ δε ρηζον ναθινγκ γουηλ εβερ τσέηντζ.

Όλος ο κόσμος σκέφτεται με βάση τον δικομματισμό.

Δηλαδή θα μας πείραζε μια κυβέρνηση με 4-5 κόμματα να κάνουν κουμάντο?

Η πολυφωνία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα... :twoguns:

να μεινουμε λιγο στο θεμα μας ?
σιγουρα εχουν γινει λαθη ενθεν και ενθεν το θεμα ειναι αν προλαβαινει ο κολοσσός ( ΟΤΕ) να κανει ρελανς?

Πιστεύω ότι προλαβαίνει να γυρίσει το παιχνίδι και θα το κάνει.

Όπως και να'χει, όλα αυτά είναι υπέρ του...λαού!

Αλλά αν φτηνήνει τόσο πολύ το broadband με βλέπω να βάζω και στο μαγαζί και μετά δουλειά... γιοκ! -bye-

Εγω αυτό που άκουσα απο οτετζή είναι ότι και ο ΟΤΕ θα καταργήσει το πάγιο, αλλά δεν μου ειπε πότε και αν αυτό θα αφορά όλη την Ελλάδα ή μόνο τις περιοχές που καλύπτουν οι εναλλακτικοί
Τα πάγια μας έχουν καταστρέψει. Τα πάγια είναι η υπερχρέωση των υπηρεσιών των μονοπωλιακών οργανισμών-εταιριών και των καρτέλ..

Πάντως κακά τα ψέματα. Πάνω στην πλάτη του ΟΤΕ κερδίζουν οι εναλλακτικοί. Ποια ιδιόκτητα δίκτυα.. Γραμμές του ΟΤΕ είναι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Μιλούσα με κάποιον "οτεζτή" προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών και μου είπε πως αν σκάψουν και τοποθετήσουν καλώδιο οπτικών ινών που εξυπηρετεί π.χ. 500 γραμμές, σύμφωνα με τον νόμο είναι υποχρεωμένοι να μισθώσουν τις 400 στους εναλλακτικούς.
Που η αλήθεια και που το ψέμα..