supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Καλά, την υπερβολή την παίρνω πίσω. Γεγονός είναι ότι μου άρεσε πολύ. Να σκεφτείς ότι ακόμα πέρυσι το είχα βρει μεταχειρισμένο και το παζάρευα.
Κι' ας είμαι εντελώς καλυμένος κι' ας μην ήξερα τι θα το κάνω!
Ότι δεν συνεχίστηκε η σειρά και δε βρήκε άλλους μιμητές μου λέει απλά πόσο δύσκολο είναι να ακολουθηθεί η φιλοσοφία της αρθρωτής κατασκευής και ταυτόχρονα να παρακολουθείς τις τεχνολογικές εξελίξεις, -που ενδεχομένως είναι ασύμβατες με τα προϋπάρχοντα αρθρώματα.
Επίσης μου λέει και κάτι άλλο: Ότι μάλλον συμφέρει περισσότερο να πουλάς ολόκληρα μηχανήματα, παρά κομματάκια-κομματάκια. :ciao:
Καλό σαν πρότζεκτ,αλλά μάλλον δεν έτυχε ευρείας αποδοχής από το κοινόΑυτός ο αρθρωτός υπήρξε ένα από τα καλύτερα μηχανάκια που έχουν βγει ποτέ. Και ως κατασκευή και ως φιλοσοφία κατασκευής. Κρίμα που δεν συνεχίστηκε η σειρά και κρίμα που δεν βρήκε άλλους μιμητές.
εμένα μου λέει ότι μάλλον εκείνο το χτένι έφερε σωρό προβλήματα...
Δεν ειναι μονο το χτενι. Καταλαβαινω το αρθρωτο phono, αλλα αρθρωτο το aux, τπ cd, το tuner δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο. Απο τη στιγμη που εχουμε πλακετα πρε και τροφοδοσια ενας επιλογεας με ρελε χρειαζεται ... Αν καθε line στο meridian εχει δικη του προενισχυτικη πλακετα, μιλαμε για την γκαφα του αιωνα...
Το ενισχυτάκι της TRENDS:
- Η απόλυτη απλότητα
- Το ελάχιστο μήκος όδευσης σήματος ever
- H μέγιστη απόδοση
- Οι ελάχιστες απώλειες
- Το φθηνότερο κόστος
... και όποιος οδήγησε ηχείο πάνω από 90db και 4Ω και κάτω γλύτωσε το εγκεφαλικό παρά τρίχα. Ο γράφων ήταν παθών στη πρώτη δοκιμαστική ακρόαση με τα Wilson Watt/Puppy 5 (94db/4Ω). Χωρίς υπερβολή η διαφάνεια, προφανώς λόγω του minimum signal path, ήταν απίστευτη.
Πολλοί από σας πρέπει να το έζησαν αν είχαν τα κατάλληλα ηχεία και οι στάθμες τους ήταν αρκετές.
Το έχω βάλει μερικές σελίδες πρίν.
Αλλά δεν διαβάζετε μάλλον τις προηγούμενες.:Banane0:
Επίσης έχω έναν...
Ειχα περασει παλιοτερα για τον trends απ οτι καταλαβα δεν τον εισαγετε πια,δεν ξερω και κατα ποσο θα επαιζε σε ηχεια 89db/8Ω (tannoy sensys dc2)..Το ενισχυτάκι της TRENDS:
- Η απόλυτη απλότητα
- Το ελάχιστο μήκος όδευσης σήματος ever
- H μέγιστη απόδοση
- Οι ελάχιστες απώλειες
- Το φθηνότερο κόστος
... και όποιος οδήγησε ηχείο πάνω από 90db και 4Ω και κάτω γλύτωσε το εγκεφαλικό παρά τρίχα. Ο γράφων ήταν παθών στη πρώτη δοκιμαστική ακρόαση με τα Wilson Watt/Puppy 5 (94db/4Ω). Χωρίς υπερβολή η διαφάνεια, προφανώς λόγω του minimum signal path, ήταν απίστευτη.
Πολλοί από σας πρέπει να το έζησαν αν είχαν τα κατάλληλα ηχεία και οι στάθμες τους ήταν αρκετές.
Το έχω βάλει μερικές σελίδες πρίν.
Αλλά δεν διαβάζετε μάλλον τις προηγούμενες.:Banane0:
Επίσης έχω έναν...
Ειχα περασει παλιοτερα για τον trends απ οτι καταλαβα δεν τον εισαγετε πια,δεν ξερω και κατα ποσο θα επαιζε σε ηχεια 89db/8Ω (tannoy sensys dc2)..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.