χομπι με τα δορυφορικα!!!!

Δεν χρειαζόταν το κατέβασμα, απλά κόβεις συνδρομές και χομπάρεις με ένα μοτέρ και ψάξιμο στα feeds !!!!!

Σου έδωσα ιδέα......

Athanasis
Αυτές οι κωλογυναίκες μας τρελένουν και μας τρώνε και τα λευτά μας. Εγώ προτιμώ χωρισμό απο γυναίκα παρά να με ζωρίζει.

κατσε μορε εσυ τα πηρες ολα σβαρνα και πας,ηρεμα βρε:idea:

Last edited:
Ε τότε γιατί το κατέβασες το πιάτο βρε ???? Αυτό δεν κοστίζει (εκτός από τον εξοπλισμό) !!!

Δεν χρειάζεται κατέβασμα, στο έγραψα στο άλλο νήμα, αυτοσυγκράτηση και λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένεια θέλει...

Αν έχεις τον ιό η νόσος είναι ανίατη, οπότε και αν ακόμη κατέβασες το πιάτο, σύντομα θα ανεβάσεις κάποιο μεγαλύτερο!

Φίλε κάτσε ηρέμησε για λίγο διάστημα και μετά σκέψου πιο ψύχραιμα. Δεν είναι λύση αυτή

πάντως. Αν δηλαδή κάποιος βλέπει με τις ώρες τηλεόραση (που πολύς κόσμος το κάνει) θα πάει

να πετάξει όλες τις συσκευές που έχει σπίτι? Δεν είναι λογική αυτή. Και επειδή λες οτι θα βρεις

άλλο χόμπι, εγώ που τα χω δοκιμάσει σχεδόν όλα (εκτός από κυνήγι και γενικά οτι έχει να

κάνει με όπλα) σου λέω οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ' το να ασχολείσαι με τους σατελίτες

και τους υπολογιστές. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω όλα είναι θέμα πειθαρχίας και

αυτοσυγκράτησης και αυτό είναι γενικός κανόνας στη ζωή. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου....-bye-

Απάντηση: Re: χομπι με τα δορυφορικα!!!!

σου λέω οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ' το να ασχολείσαι με τους σατελίτες

και τους υπολογιστές.
Tο ξερω το ξερω οτι καλυτερο που υπαρχει για μενα,οποτε αυριο θα βγαλω εξω το ξερω θα το βαλω πανω στο τρειλορ και θα ανεβω στο βουνο :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: χομπι με τα δορυφορικα!!!!

Είναι μια λύση και αυτή. Όμως κάπου χρειάζεσαι να παρακολουθείς και κανένα ποιοτικό προγράμμα. Δεν ξέρω γιατρέ μου εσύ θα το κρίνεις. Γιατί αν κάτι καταντά αντικείμενο εθισμού πράγματι είναι πρόβλημα. Εσύ θα δείς τι πραγματικά σε γεμίζει και δεν σε κάνει να νιώθεις εθισμένος.

Αν και η δική μου άποψη είναι ότι το καλύτερο πράγμα για να δείς κάτι σε τηλεόραση είναι το DVD /Blue Ray που σου δίνει επιλογή προγράμματος και χρόνου.

Τα περισσότερα κανάλια είναι σαβούρα, κουτσομπολέξ και πουτανέξ. Η τηλεόραση σήμερα δεν έχει πολλά για να σε αναπτύξει... ιδίως η ελληνική τηλεόραση, που μόνο τα βυζιά της σου δείχνει.

Εγώ έχω εκεί τον Dreambox μου. Έφαγα ώρες, πολλά χρήματα (μεγάλη TV, έπιπλα, κεραίες μοτέρς LNBs, μέχρι και PS3), δυαλισα σχέσεις για αυτόν, όμως δεν τον πέταξα. Τον έχω εκεί με τα μοτέρ του και όποτε τύχει κάθομαι και παίζω. Αν βρώ κάτι ok. Aν όχι τα κλείνω και χέστικα για τα 1700 Ευρώ που έδωσα πάνω στην τηλεόραση η τα 500+ ευρώ για το PS3 μαζί με τα παιγνίδια που δεν χρησιμοποιώ.

Ειδικά για το PS3 έκανα λάθος αγορά. Δεν έχω χρόνο εγώ για να χέσω, όχι για να παίζω παιγνίδια. Όμως τον έχω εκεί. Όποτε μου κάτσει, 1 φορά τον μήνα μπορεί να παίξω κανένα παιγνιδάκι.

Μην σκεύτεσε πολύ φίλε The Doctor. Αν κάτι σου τρώει χώρο στο σπίτι, πούλησε το. Κάνε αυτό που νομίζεις.

Η άποψη μου είναι να μην τρέχεις και να αγοράζεις πράγματα γενικά. Όμως ένα dreamboxeraki έστω και αν είναι 8000 HD δεν δαγκώνει, μιάς και τον είχες.

κατσε μορε εσυ τα πηρες ολα σβαρνα και πας,ηρεμα βρε:idea:

Και σύνεχίζω να πιστεύω ότι αν η γυναίκα δεν σε καταλαμβαίνει και σου τρώει λεφτά την χωρίζεις. Εγώ τουλάχιστω έτσι έκανα και ζώ τώρα μια αξιοπρεπέστατη μοναχική ζωή, με μοναδικά μου έξοδα, το φαγητό μου, τα πορνό μου, και τις άδειες /σέρβις του αυτοκινήτου. Ζω μια μοναχική ζωή μακρυά απο την γκρίνια, την κριτική, την πολυτέλεια και τα έξοδα που απαιτούν οι γυναίκες. Μόνο την μάνα μου έχω να γκρινιάζει τώρα, αλλά που θα πάει, θα ρθούν καλύτερες μέρες.....

Θανάσης.

Ρε "Doctor" είσαι και Λέων στο ζώδιο.... , δεν κάνουν έτσι τα λιοντάρια ρε.... :blush:
Σίγουρα σε χαλάει ο ωροσκόπος σου ...ή το ζώδιο της συζύγου !!! :D

Για psp δε θα στο πρότεινα, είναι ακριβώς το ίδιο κόλλημα με τα δορυφορικά και χειρότερο, λοιπόν ένα καλό χόμπι είναι αυτό :HTEHETH63:

Αν δεν έχεις είδη, μην πάρεις PSP.

Μην αρχίζεις ένα Xόμπι με το ζόρι. Άστο να ρθεί μόνο του. Γιατί όταν προσπαθείς να καταπειέσεις ένα εθισμό, ξεπροβάλλει άλλος.

Καλύτερα να ξεκουραστείς λιγουλάκι Doctor μου και να αφήσεις την ανώτερη δύναμη να σου δειξει το δρόμο. Μη ζωρίζεις τα πράγματα, και φύλαγε τα λευτάκια σου. Άραξε φίλε μακριά απο κατανάλωση.

LOve ...:love:
Athanasis

Κύριοι ένα πράμα μόνο θα σας πω.
Η ζωή είναι σύντομη. Κάντε όσα παραπάνω προλαμβαίνετε.
Μην σας αγχώνουν ασύμαντα πράματα. Απολαύστε το τώρα αφήστε το αύριο.

elcostis + 1.

Εγώ τώρα πάω για περπάτημα στην παραλία. Να ξεμουδιάσω λίγο απο την σκεψη !!! Ακολουθήστε και σείς το παράδειγμα μου !!!

Ουδής Αναμάρτητος,
Αθανάσιος

Καλημέρα
Το λοιπόν πηρά την απόφαση μου,εγκαταλείπω πλέον το χόμπι με τα δορυφορικά.
Δεν ανεβάζω κανένα πιάτο πλέον στην ταράτσα.
Eντος τον ημερών θα βγάλω και τους δέκτες για πούλημα.
Καλή συνεχεία σε όλους σας και σας εύχομαι να περνάτε καλά.
Στα τόσα χρόνια με το χόμπι αυτό απόκτησα φίλους.
Θα ασχοληθώ περισσότερο με την τρελά που είναι ταχύτητα.
Θα μείνω συντονισμένος κοντά σας,για να παρακολουθώ της εξέλιξης.
Με εκτίμηση

The Doctor