Re: Απάντηση: χομπι με τα δορυφορικα!!!!
Είναι μια λύση και αυτή. Όμως κάπου χρειάζεσαι να παρακολουθείς και κανένα ποιοτικό προγράμμα. Δεν ξέρω γιατρέ μου εσύ θα το κρίνεις. Γιατί αν κάτι καταντά αντικείμενο εθισμού πράγματι είναι πρόβλημα. Εσύ θα δείς τι πραγματικά σε γεμίζει και δεν σε κάνει να νιώθεις εθισμένος.
Αν και η δική μου άποψη είναι ότι το καλύτερο πράγμα για να δείς κάτι σε τηλεόραση είναι το DVD /Blue Ray που σου δίνει επιλογή προγράμματος και χρόνου.
Τα περισσότερα κανάλια είναι σαβούρα, κουτσομπολέξ και πουτανέξ. Η τηλεόραση σήμερα δεν έχει πολλά για να σε αναπτύξει... ιδίως η ελληνική τηλεόραση, που μόνο τα βυζιά της σου δείχνει.
Εγώ έχω εκεί τον Dreambox μου. Έφαγα ώρες, πολλά χρήματα (μεγάλη TV, έπιπλα, κεραίες μοτέρς LNBs, μέχρι και PS3), δυαλισα σχέσεις για αυτόν, όμως δεν τον πέταξα. Τον έχω εκεί με τα μοτέρ του και όποτε τύχει κάθομαι και παίζω. Αν βρώ κάτι ok. Aν όχι τα κλείνω και χέστικα για τα 1700 Ευρώ που έδωσα πάνω στην τηλεόραση η τα 500+ ευρώ για το PS3 μαζί με τα παιγνίδια που δεν χρησιμοποιώ.
Ειδικά για το PS3 έκανα λάθος αγορά. Δεν έχω χρόνο εγώ για να χέσω, όχι για να παίζω παιγνίδια. Όμως τον έχω εκεί. Όποτε μου κάτσει, 1 φορά τον μήνα μπορεί να παίξω κανένα παιγνιδάκι.
Μην σκεύτεσε πολύ φίλε The Doctor. Αν κάτι σου τρώει χώρο στο σπίτι, πούλησε το. Κάνε αυτό που νομίζεις.
Η άποψη μου είναι να μην τρέχεις και να αγοράζεις πράγματα γενικά. Όμως ένα dreamboxeraki έστω και αν είναι 8000 HD δεν δαγκώνει, μιάς και τον είχες.
κατσε μορε εσυ τα πηρες ολα σβαρνα και πας,ηρεμα βρε:idea:
Και σύνεχίζω να πιστεύω ότι αν η γυναίκα δεν σε καταλαμβαίνει και σου τρώει λεφτά την χωρίζεις. Εγώ τουλάχιστω έτσι έκανα και ζώ τώρα μια αξιοπρεπέστατη μοναχική ζωή, με μοναδικά μου έξοδα, το φαγητό μου, τα πορνό μου, και τις άδειες /σέρβις του αυτοκινήτου. Ζω μια μοναχική ζωή μακρυά απο την γκρίνια, την κριτική, την πολυτέλεια και τα έξοδα που απαιτούν οι γυναίκες. Μόνο την μάνα μου έχω να γκρινιάζει τώρα, αλλά που θα πάει, θα ρθούν καλύτερες μέρες.....
Θανάσης.