Chopin: Four Ballades

Re: Απάντηση: Re: Chopin: Four Ballades

Δεν ταιριάζει σ' έναν φιλοναζιστή ο Ντεμπυσσύ. Μήπως υπάρχει κάποια παρεξήγηση με το Γκίζεκινγκ;

παρεξήγηση υπήρξε και μάλιστα μεγάλη: μήπως ήταν φασίστας ο Πάουντ;
κάποια φωτισμένα πνέυματα είδαν στο φασισμό το τελευταίο οδόφραγμα του ρομαντισμού για έναν κόσμο που χάνεται και ψευτίζει καθημερινά απέναντι στην κυριαρχία του πλουτοκράτη (Αμερική).
κι άλλοι την πάτησαν - κι όχι απαραίτητα με το φασισμό.:rolleyes:
οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την αυταπάτη.:grandpa:
ας με διορθώσει ο γιατρός.

Το ´Δέρμα´τού Κούρτσιο Μαλαπάρτε ,απαντά(συναινώντας) μιά χαρά σε αυτό που γράφει ο Κώστας.Toκανε και η Καβιάνι ταινία και τούβγαλε τα μάτια δυστυχώς.
Υ.Γ
Και εγώ καμιά φορά μιλάω για Ελλαδα και νομίζω οτι είναι η χώρα τού Ελύτη ,του Παπαδιαμάντη,τού Σολωμού και τού Σεφέρη.Αμ δέ...........

δε ξέρω τι λέτε αλλά εντελώς ξαφνικά με τη ευγενική χορηγία Ντοκ το thread έχει αποκτήσει τεράστιες διουρητικές ικανότητες :flipout: όπως λέει και ο Σπύρος κάντε λίγο κράτει γιατί τρέχουμε και δε προφταίνουμε:Banane0:

Στην ηλικία μας Νικόλα, τα διουρητικά είναι λίγο πολύ επιβεβλημένα....

εκείνο όμως που πραγματικά ώρες ώρες με προβληματίζει είναι:]
ρε παιδιά όλα αυτά τα κλασικούρια τα ακούτε κι όλας ή μόνο γράφετε γι αυτά και μετά πχ πάτε και την πέφτετε με τίποτα klaus nomi....
(όχι ότι είχε τίποτα κακό το παληκάρι)

γιατί εγώ να πω την αμαρτία μου γιά ένα δυό πράματα γράφω και μετά πάω και τα ακούω....

(γιά να είμαι ειλικρινής τα ξανα ακούω)

ρε παιδιά όλα αυτά τα κλασικούρια τα ακούτε κι όλας ή μόνο γράφετε γι αυτά και μετά πχ πάτε και την πέφτετε με τίποτα klaus nomi....

μόνο για τα κλασικούρια ισχύει ο ...προβληματισμός ή μήπως για όλα όσα γράφουμε;

γιατί ...Ποτέ δεν ξέρεις :cool:

και τελικά όποιος γράφει για κλασικούρια στην Ελλάδα, ή θέλει να πουλήσει μούρη και να δείξει ότι ξεχωρίζει απ το ...πόπολο ή είναι κίβδηλος: άλλα ακούει κι άλλα μας πουλάει :grandpa:

κοίτα να δείς Δυναμική που έχει η κλασσική! ούτε το πάνκ, μιλάμε :flipout:

Last edited:
Στην ηλικία μας Νικόλα, τα διουρητικά είναι λίγο πολύ επιβεβλημένα....

(όχι ότι είχε τίποτα κακό το παληκάρι)

Ε λοιπόν η ίδια απορία μου είχε δημιουργηθεί για ορισμένους με review από μηχανήματα...Και καλά τους δίσκους τους αγοράζεις και τους ακούς...Με τους ενισχυτές όμως, πόσα μαγαζιά μπορείς να γυρίσεις σε μια μέρα ρε παιδί μου? Πόσες φορές μπορεί να σε ανεχθεί ο κάθε αντιπρόσωπος χωρίς να αγοράζεις τίποτα? Εγώ κάθε φορά αγγαρεύω κανένα φίλο σαν δήθεν αγοράστή...Μου τελειώνουν οι φίλοι και ακόμα δεν έχω ακούσει τίποτα...:flipout:

μπα με την κοπέλα δεν ανησύχησα...αντίθετα με κάτι Σκριάμπιν και Φουρτβένγκλερ που σκάσανε μύτη προσφάτως και παλιότερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Chopin: Four Ballades

παρεξήγηση υπήρξε και μάλιστα μεγάλη: μήπως ήταν φασίστας ο Πάουντ;
κάποια φωτισμένα πνέυματα είδαν στο φασισμό το τελευταίο οδόφραγμα του ρομαντισμού για έναν κόσμο που χάνεται και ψευτίζει καθημερινά απέναντι στην κυριαρχία του πλουτοκράτη (Αμερική).
κι άλλοι την πάτησαν - κι όχι απαραίτητα με το φασισμό.:rolleyes:
οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την αυταπάτη.:grandpa:

:smileJap: :smileJap: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :ernaehrung004:

Φαντάζει πάντως πολύ ενδιαφέρον ότι απο την στιγμή,που και άλλοι συμφορουμίτες άρχισαν να συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά στα περί κλασσική,άρχισε το φτάρνισμα.Ειναι φαίνεται απο την προσπάθεια να μπεί πιπέρι στην ......γλώσσα.

Φαντάζει πάντως πολύ ενδιαφέρον ότι απο την στιγμή,που και άλλοι συμφορουμίτες άρχισαν να συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά στα περί κλασσική,άρχισε το φτάρνισμα.Ειναι φαίνεται απο την προσπάθεια να μπεί πιπέρι στην ......γλώσσα.

Αλλη μιά ευγενική προσφορά της "Sourlas Ltd - Psychiatrical quotes , metaphorical disguises and unsolved riddles ":chinscratch:
Τι θες να πείς ρε ντόκτορ ; :flipout: