Chord Hugo DAC

Καλώδια:

- Lindy CROMO gold
- DNM (dual)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...και το καλύτερο:

Το Hugo κάθεται πάνω στην (υπάρχουσα) μαρμάρινη βάση 20 cm κάτω από το ρακ, ενώ τα διακριτικά πατάκια του Hugo "γαντζώνουν" πάνω στο μάρμαρο με απόλυτη ασφάλεια...

Αναλυτικές εντυπώσεις δεν θα ακούσετε σύντομα. :)

Προς αποφυγή σχηματισμού λάθος εντύπωσης (από το παραπάνω), θα πω μόνο ότι με το καλημέρα ακούγεται Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!

Άντε ρε φίλε καλορίζικο και να το χαρείς όσο πάει. Πόσο βγήκε το μαλλί τελικά; :p

Τιμή μόνο με ΠΜ.

Το σύστημα ακρόασης αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει:

- Raspberry Pi2 / Audiowind audio transport diy + ενσωματωμένο 2TB HDD (και ξεχωριστό αφιερωμένο Audiowind τροφοδοτικό).
- FirstWatt F5 diy
- Hifiman HE-6 (diy harness).

Αναμένεται και Δευτέρα / Τρίτη το απόλυτο(?) ταίρι του (Schiit Wyrd)...

Βγες λιγο απο το φόρουμ, χαλάρωσε και κανε τις ακροάσεις σου. Ξαναμπες σε κανα 2 μερες και πες μας αν ειναι αυτο που ηθελες

Πλάκα πλάκα δεν θα γίνει ποτέ τροποποίηση. Τόσο το Hugo, όσο και το κουτί και τα αξεσουάρ θα παραμείνουν κατά το δυνατόν σε εργοστασιακή κατάσταση...

Χατζηδάκης ήταν. Σχεδόν έκλαψα...

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Δε ξέρω που βρίσκονται οι ρυθμίσεις στο archphile αλλά iso αρχεία μου βγάζουν 50%+ cpu load (έχω dop = yes ενεργοποιημένο). Μιχάληηηη (tuxx)...

Δεν έχει κανένα νόημα να μην σας μεταφέρω τώρα το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Hugo:

τα απεριόριστα δυναμικά, τη τεράστια σκηνή αλλά και τον εξαιρετικό διαχωρισμό των οργάνων!!

Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο...

Τέλος αναμονής λοιπόν,καλοάκουστο!

Για τα iso έχει απαντηθεί στο νήμα του Rpi,είναι η διπλή επεξεργασία που ευθύνεται και μηχανάκια με όχι μεγάλη υπολογιστική ισχύ ζορίζονται.
(Προς το παρόν βέβαια,σίγουρα θα βρεθεί κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί αυτό. )
Ξεπακετάρεις από πριν λοιπόν τα iso και γλιτώνεις την μια διαδικασία σε realtime.

Aπ' όσο τσέκαρα το σύστημα του Σταύρου, με DoP παίζει τα ISO, οπότε δεν κάνει διπλή επεξεργασία.

Κατ' εμέ το "πρόβλημα" δεν είναι το τι κάνει με τα ISO, γιατί έχω πει πολλές φορές ότι είναι πειραματικό πακέτο και διαδικασία, αλλά οι διακοπές που παρουσιάζει κατά την αναπαραγωγή DSF.

Με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει κάτι να κάνω από τη στιγμή που ο default mpd κολλάει με τα dsf και το αποδίδω σε κακή συνεργασία usb interface και OS, χωρίς να μπορώ αυτή τη στιγμή να αποδώσω κάπου το φταίξιμο.

Αυτό που θα έκανα εγώ αρχικά θα ήταν:

1. backup τη βάση του MPD στο archphile (το έχω στο how to στο MPD section) και αφαίρεση των πολλών USB δίσκων. Θα έμενα με έναν δίσκο λοιπόν και θα ξανατσέκαρα.
2. τσεκάρισμα της τροφοδοσίας μου για να σιγουρέψω ότι όλα πάνε καλά σε αυτό το κομμάτι
3. τεστ του υπάρχοντος setup με άλλη Linux διανομή όπου θα σιγουρευόμουν ότι παίζει με DoP
4. τεστ με foobar

Last edited:
Διπλή επεξεργασία,εννοώ την εξαγωγή και μετά το DoP.
Αλλά αν το κάνει και στα dsf,έχεις δίκιο,εκεί παίζει κάτι άλλο.

4. τεστ με foobar

Μην λες τέτοια,δεν του το έχω στήσει για αναπαραγωγή dsd,δεν είχε τέτοιο dac τότε :flipout:

E ωραία,

μια που θα το φτιάξεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε ότι θα παίζει με DoP :D :D

Απάντηση: Re: Chord Hugo DAC

E ωραία,

μια που θα το φτιάξεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε ότι θα παίζει με DoP :D :D

:vroam:

Χωρίς πλάκα τώρα,αν θέλει θα του το φτιάξω,δυο λεπτά δουλειά είναι.
Το θέμα είναι όμως πως και να επιβεβαιωθεί πως παίζει (που θα παίζει,δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι) το λαπ του το έχει για άλλες δουλειές.
Με το Rpi πρέπει να βρεθεί η άκρη.