Εγώ προτείνω το foobar απλά γιατί αν παίξει οκ είμαστε σίγουροι ότι είμαστε οκ από πλευράς hardware.
Εγώ δοκίμασα και πάλι και κατά την αναπαραγωγή ISO στο σύστημά μου μιλάμε για 5% cpu σε ένα core μόνο και εννοείται χωρίς drops.
Λένε ότι συγκεκριμένα ότι το Hugo είναι cpu hungry στο DSD?
Μάλλον δεν κατάλαβες το πρόβλημά μου Σωκ.
Με iso οι 4 πυρήνες "τρελαίνονται" με load > 55% (bug του custom mpd - tuxx?).
Με dsf το load είναι μεν < 5% πάντα, αλλά σποραδικά υπάρχει στιγμιαία διακοπή του ήχου (1-2 sec.) με συχνότητα 1 διακοπή ανά λεπτό περίπου.
Αν εξαιρέσουμε την αναπαραγωγή iso, το πρόβλημα ΔΕΝ είναι η επεξεργαστική ισχύς...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστώ για το feedback Σωκ.
Οφείλω να τονίσω σ' αυτό το σημείο ότι όσο άκουσα dsd με το hugo έμεινα άναυδος από την σκηνική παρουσίαση και τη ροή!!
Κάτι αντίστοιχο (διακοπές αλλά ακόμα και έντονη παραμόρφωση) είχε παρατηρηθεί κατά την συνάντηση του φόρουμ...
Μα ρε παιδιά δεν καταναλώνει πόρους σε dsf. Οι διακοπές συμβαίνουν σε χαμηλό load.
Πέτρο, δεν έχει driver σε linux.
Τι να πω παιδιά. Δεν κάνω τον έξυπνο απλά έγραψα την δική μου εμπειρία [...]
Μα ρε παιδιά δεν καταναλώνει πόρους σε dsf. Οι διακοπές συμβαίνουν σε χαμηλό load.
Πέτρο, δεν έχει driver σε linux.
Θα ξαναβάλω το custom mpd στο Archphile και ευελπιστώ ότι το πρόβλημα κάπως θα διευθετηθεί με την "αναγέννηση usb" (μέσω Schiit Wyrd)...
Το Wyrd κάνει "αναγέννηση" με ρολόι 20 ppm. Μάλλον καλύτερο απ' αυτό που χρησιμοποιεί το RPi2.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.