Μου αρέσει να ρισκάρω με το... hardware.
Επίσης, δεν τρώγομαι. Σε μερικούς είμαι αχώνευτος...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ο
μόνος λόγος που κρατιέμαι έως τώρα είναι ότι το Hugo μου δίνει τη δυνατότητα να έχω μια σταθερή αναφορά dac / προ για τυχόν επερχόμενες αναβαθμίσεις (π.χ. ηχεία)...
Και ένας δεύτερος λόγος είναι ότι με μπαταρίες Li-Ion
δεν παίζουνε!
Η μπαταρία που καταστρέφεται στο κάτω βίντεο είναι αυτή που φοράει το Hugo.
https://www.youtube.com/watch?v=ZTzEHsJVZhA
...σε αντίθεση με τα supercapacitors οι οποίοι δεν παθαίνουν τίποτα απολύτως παρά μόνο ότι (= οτιδήποτε) συνδέεται στα άκρα τους...

Διασκεδαστική(?) ιστορία την ημέρα αγοράς των HD-650, πριν από 11+ χρόνια.
Σύνδεση των ακουστικών στις μπόρνες εξόδου του νεο-αναβαθμισμένου McCormack, με 1.6KW Μ/Σ, καλωδίωση σωλήνα ποτίσματος και χωρίς καθόλου...ασφάλειες, ούτε στην έξοδο αλλά ούτε και στην είσοδο του ρεύματος!
Βέβαια μεσολάβησε adapter 6.3 mm σε 3 μπανάνες ηχείων...
Άκουγα μουσική αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά στο αριστερό κανάλι. Λεπτός ήχος, αδύναμος...
Τον ενισχυτή τον είχα πίσω μου στο πάτωμα ενώ ήμουν απασχολημένος στον υπολογιστή.
Με την άκρη του ματιού μου "πιάνω" κάτι φωτεινό (που δεν θα έπρεπε) και ταυτόχρονα μυρίζω κάτι καμένο.
Το αριστερό κανάλι είχε βραχυκυκλώσει και το στάδιο οδήγησης στην κύρια πλακέτα είχε αρχίσει να πυρακτώνεται από μέσα προς τα έξω συνοδεία φωτιάς και καπνού....
Για να μην τα πολυλέω, η ζημιά ήταν μεγάλη, μέρος της κυρίας πλακέτας καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά με την επιμονή μου, και την συνεισφορά του ίδιου του σχεδιαστή, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως.
Τι μου έμεινε από όλο αυτό?
Η εμπειρία φυσικά...