Chord Mojo

Το Σταυρό πως κατάφερε και τον εδιωξες απο κει μεσα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω στη θέση του θα σου χα κατσικωθει για τα καλα

O Σταυρος δεν μπορεσε να ερθει, εστειλε αντιπροσωπο (το Hugo). H παρεα εξαιρετικη, DimDim, Chris και Στελιος Περγιουδακης με μιση ντουζινα ακουστικα

Πωπω!
Απαρηγόρητος θα είναι.
Ωραία παρέα.
Άντε να ακούσουμε και κανένα σχόλιο σιγά σιγά.
Αλήθεια, το mojo παιζει όντως δυο ακουστικά μαζί η "πέφτει" σε ζωντάνια και attack;

Αλήθεια, το mojo παιζει όντως δυο ακουστικά μαζί η "πέφτει" σε ζωντάνια και attack;

Οδηγει 2 ακουστικα μαζι χωρις προβλημα. Ακομα και με διαφορετικη εμπεδηση, τυπολογια κτλ. Παει παρα πολυ καλα και οχι μονο για το μποι του

Σύντομα θα έχω και ένα EL8 open που ταιριάζει πιο πολύ τιμολογιακα με το Μοτζο.

Όταν κατέβεις Ελλάδα χτυπά να βρεθούμε Νίκο.

Μόλις ξελασκαρα λίγο από την δουλειά οπότε μεταφέρω κάποιες εντυπώσεις.

Ή βραδιά χωρίστηκε σε δύο μέρη, πρώτα τσίπουρο και μετά ουίσκι.

Το τσίπουρο συνόδευσε την ακρόαση των τριών ντακ στο δικαναλο σύστημα. Ή υπέροχη του Γιουγκο σε σχέση με το Μοτζο ήταν ξεκάθαρη, ειδικά σε εύρος σκηνής και λεπτομέρεια.

Στο δεύτερο μέρος παρέα με τα ουισκακια ακούσαμε μια στιβα ακουστικά αλλά και ψείρες όπου το Μοτζο πήρε το αίμα του πίσω καθώς το ελαφρώς πιο θερμό τιουναρισμα του έδεσε πιο εύκολα με πολλά από τα ακουστικά που είχαμε στην διάθεση μας. Κορυφαίος συνδυασμός θα ελεγα με τα hifiman.

Αν κάποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες για κάποιο συνδυασμό ας το πει. Το μοτζο πάντως είναι πολύ καλή φορητή λύση, δύσκολα θα δυσαρεστήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Μόνο με τσίπουρα ακούγεται δηλαδή το Hugo... :)

Ζήλεψα και λυπάμαι πολύ που δε μπόρεσα να παρευρεθώ.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι παρότι η σχεδίαση είναι ίδια στα Mojo - Hugo (συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας αλλά και του σταδίου εξόδου της βαθμίδας d/a), η όποια ηχητική διαφοροποίηση προέρχεται στην ουσία από το τιουνάρισμα στο λογισμικό, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο κατασκευαστής...

..κάτι που επίσης σημαίνει ότι η απουσία Line εξόδων είναι εσκεμμένη και ότι απευθύνεται για καθαρά φορητή χρήση με ακουστικά.

Πολύ πετυχημένο θα έλεγα.

Σταυρό, αν το Μοτζο είχε την ίδια ποιοτητα στην έξοδο line με το Γιουγκο θα τους είχαν δείρει.. Σκέψου ότι με τα ακουστικά το προτιμώ και είναι σε κλάσμα του κόστους. Τα έξτρα του μεγάλου τύπου aptx σε πολλούς είναι απλά αδιάφορα.

Καλημέρα, μήπως έχει ακούσει καποιος το mojo με κάποιο απο τα μεγάλα hifiman (6, 560, 500); Πως ακούγονται κατευθείαν πάνω στο μικρό;

To είπε ήδη ο Πάνος (για τροποποιημένα HE-500)...

...για τα ΗΕ-6 το ξεχνάμε. Σαν επιθανάτιος ρόγχος, εντελώς αναιμικά... :)

Τα οποία συγκεκριμένα Hifiman ΗΕ-500 φέρουν μετατροπές τα οποία διαφοροποιούν τον ήχο (αρκετά καλύτερα) σε σχέση με το stock...

αναπάντητο είναι και το ερώτημα του πως τα πάει το mojo ως αμοιγώς dac σε κυρίως σύστημα σε σχέση με τα υπόλοιπα dacs στην κατηγορία τιμής του (για όσους σκοπεύουν να το δουλέψουν από rca πάντα καθώς για μένα η μη ύπαρξη balanced είναι deal breaker με προενισχυτή pass labs).

Βρε συ και αυτό το είπε ο Πάνος (στενή εικόνα, λιγότερη καθαρότητα).

Δεν υπάρχει αμιγή dac λειτουργία στα Mojo / Hugo. Πόσες φορές θα το πούμε? :)

Επίσης, τα συγκεκριμένα dacάκια δεν θέλουν προ, ΙΜΟ.

...Νομίζω Panoramix ότι για τη δουλειά που το θέλεις, υπάρχουν και άλλες προτάσεις στην κατηγορία τιμής. Θα σου πουν οι πιο ειδικοί εδώ.

Όχι βρε, δεν είμαι σε φάση να ψάχνομαι προσωπικά. Δε με παίρνει :)
Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω - διευκρινίζω καθώς η κυρίως σύγκριση που έχω διαβάσει είναι με το ομόσταυλο τριπλάσιας τιμής.

Όπως τα έγραψε και ο Πάνος, στο δικάναλο σύστημα το Hugo πήρε εύκολα "κεφάλι" από το Mojo, οπότε οι ιδιοκτήτες του Hugo μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Δεν ξέρω αν η διαφορά προέκυψε από διαφορές στο hardware ή στο software, αλλά ήταν σίγουρα εκεί και δεν ήταν "στα σημεία". Μη με ρωτήσετε όμως αν δικαιολογεί την τετραπλάσια τιμή του Hugo..

Εκεί που με εντυπωσίασε το Mojo ήταν στην ικανότητα οδήγησης δύσκολων ακουστικών. Όταν το βλέπεις από κοντά φαίνεται ακόμα πιο μικρό από ότι στις φωτογραφίες, οπότε δεν σε προϊδεάζει για το τι είναι ικανό να κάνει.
Με ευκολία έφτασε τα αναίσθητα Fostex μου σε πολύ ικανοποιητικές εντάσεις, αδιανόητες για οποιοδήποτε κινητό ή και USB powered συσκευή. Εντυπωσιακό.

Επίσης δεν μάσησε όταν του κουμπώσαμε και δεύτερο ζευγάρι ακουστικών, εξίσου απαιτητικό σε ρεύματα. Πολύ εντυπωσιακό.

Συγκρίσεις με άλλα εμπορικά DACs δεν κάναμε, δεν ήταν αυτός ο σκοπός της συνάντησης.

Ο Πάνος όπως πάντα εξαιρετικός οικοδεσπότης, με σπάνιο hi-end τσίπουρο και αντίστοιχο ουίσκι.. Εύγε Πάνο! :D