Chord Mojo

Απάντηση: Re: Chord Mojo

Στο Hugo πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα. Μόνο μικρή παραμόρφωση στην αρχή σε κάποιες αναλύσεις και αυτό εξαιτίας της συνέργειας RPi2/Moode (Archphile) με Hugo...

Τους πρώτους οδηγούς της EMU μου θυμίζει,είχαμε καταιγίδες όταν άλλαζε δειγματοληψία.
Πρώιμο adaptive mode,δεν είχαν άλλο τρόπο αντιμετώπισης του jitter τότε.
Παραμόρφωση γιατί όμως;

Μισό,γιατί mute εφαρμόζουν πολλά στην αλλαγή φορμάτ.
Δεν κάνουν όμως τρία τέρμινα,μισό sec είναι πάρα πολύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θυμάμαι καλά πάντως,το Jriver έχει ανάλογη ρύθμιση,με επιλογή χρόνου από τον χρήστη,διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Οχι. Γιατι ακομα και αν έστεκε σαν λογικη, το force mute θα αρκούσε να ειναι 0.1". Το κομμάτι ας το μπαφεριαζε για 0.2" οποτε ουτε μουσικό περιεχόμενο θα εχανε ο χρήστης ουτε μπαμ θα ακουγόταν.

Τελικά δικαιολογείται η επιλογή του Rob ή όχι, για να καταλάβω...

Για τόσο μεγάλο χρόνο;Με τίποτα!
Χιλιάδες ντακ κυκλοφορούν και τέτοιο θέμα δεν έχουμε δει.
Και η τακτική του να κατηγορεί τα player και να διορθώνει αυτός εμένα μου μυρίζει πονηριά.
Απλώς σκέψεις,έτσι;

Θα το απέδιδα (χωρις να εχω στοιχεία) στο receiver του που δεν κανει αυτο που αλλα κανουν γρηγοροτερα= καλύτερα

Την συγκεκριμένη επιλογή την δικαιολογεί ηχητικά όμως,όχι τεχνικά.
Λέει πως είναι πιο ξεκούραστο,οργανικό,κλπ.
Γενικά δεν μας λέει και πολλά.

Μπορεί το μηχανάκι να είναι πολύ καλό,η δική του έπαρση όμως είναι κάπως.Είναι κι άλλοι που φτιάχνουν καλά ντακ,είπαμε...

Φορητά? Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για το Mojo...

Μα τα ίδια λέει και για το Hugo,που δεν το λες και φορητό.
Ακόμα και η σχεδόν φορητότητα του όμως,εμένα μου κάνει πονηριά.
Κι αυτό γιατί απλώς μπορεί εκτός από τους audiophiles να το περάσει και σε άλλη αγορά.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γιατί δεν προτίμησε ένα πιο μεγάλο κουτί που θα μπορούσε άνετα να φιλοξενήσει όση επεξεργαστική ισχύ ήθελε και να έχει και περίσσευμα για την όποια αναβάθμιση.

Για το Mojo ίσως και να το καταλαβαίνω,ειδικά αφού το πρώτο πείραμα πέτυχε.

Σωκ, εγώ με το Hugo δεν έχω διακοπές αλλά παραμόρφωση στο ξεκίνημα (μόνο) κομματιών συγκεκριμένης ανάλυσης.

Το έχω αναφέρει στο σχετικό νήμα, παρέθεσαν την άποψή τους όλοι, και ο Μιχάλης (tuxx), το παρατήρησε και ο Νίκος - nickperi (έχει το ίδιο σετάπ), αλλά αποδόθηκε, αν θυμάμαι καλά, στο συνδυασμό RPi2 - Hugo.

Νομίζω και εσύ το είχες ψάξει το θέμα μέσω teamwork...

Οχι βρε,foobar στήσαμε με το teamviewer τότε.
Εγώ τι να ψάξω από Rpi,δεν έχω ασχοληθεί καν,περιμένω πότε θα βγάλει 4GB μνήμη :Banane0:
Αν θυμάμαι καλά,απλώς διαπιστώσαμε πως δεν συνέβαινε το ίδιο,τίποτα άλλο.

Το Hugo το ανέφερα όχι για την διακοπή αλλά για την επιλογή της οπτικής που είπες παραπάνω.

Σχετικά με το αρχικό mute, δεν είναι πρόβλημα του DAC (κατά τον σχεδιαστή του), μπορείς να το ξεπεράσεις με pre silence συνήθως εκεί στα 500ms.

To πρόβλημα είναι μόνο με το foobar/jriver και usb, δεν υπάρχει πρόβλημα με ομοαξονική από DAP.

www.head-fi.org/t/784602/chord-mojo...hird-post-for-updated-info/6810#post_12159983

www.head-fi.org/t/784602/chord-mojo...hird-post-for-updated-info/7245#post_12179712

www.head-fi.org/t/784602/chord-mojo-the-official-thread-please-read-the-3rd-post/7995#post_12207379

ALSO SEE (regardless of which playback software is used): www.head-fi.org/t/784602/chord-mojo-the-official-thread-please-read-the-3rd-post/9780#post_12277215

Επίσης ξαναλέω,...ότι και να λέτε,... το μικρό σπέρνει...

Σωκ, εγώ με το Hugo δεν έχω διακοπές αλλά παραμόρφωση στο ξεκίνημα (μόνο) κομματιών συγκεκριμένης ανάλυσης.

Το έχω αναφέρει στο σχετικό νήμα, παρέθεσαν την άποψή τους όλοι, και ο Μιχάλης (tuxx), το παρατήρησε και ο Νίκος - nickperi (έχει το ίδιο σετάπ), αλλά αποδόθηκε, αν θυμάμαι καλά, στο συνδυασμό RPi2 - Hugo.

Νομίζω και εσύ το είχες ψάξει το θέμα μέσω teamwork...

με το Mac mini δεν εχω παρομοια προβληματα παντως

Oύτε εγώ τα θυμάμαι τότε που το έφερες το HUGO γιαυτό ρωτησα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης ξαναλέω,...ότι και να λέτε,... το μικρό σπέρνει...

Μεγειές λοιπόν!..

...

Μεγειές λοιπόν!..

Κατά τον Μάιο το βλέπω, αλλά σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πιο πάνω είπα ότι με ομοαξονική δεν κάνει την μικρή παύση, δυστυχώς την κάνει τώρα που το πρόσεξα.

Μόνο κατά την αλλαγή δειγματοληψίας και για λιγότερο από δευτερόλεπτο, είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν το είχα προσέξει καν.