Chord Mojo

Ναι έχει πολύ volume,άνετα οδηγεί easy/mid impedance headfones.Πήγα σε κανα+ στο κόκκινο με τα se846 και τέρμα κόκκινο φως αρχή πορτοκαλί με ie800 που είναι πιο δύσκολα σα dynamic.Ισχύει αυτό που λένε ότι διαφορετική source λίγο διαφορετικός τόνος/ήχος αν και λογικά δε θα'πρεπε να είναι έτσι.Ακούω το sabre dac όταν συνδέω με dx90 και την καθαρότητα/brightness του Cayin αντίστοιχα.

Για πρώτες εντυπώσεις :http://www.head-fi.org/t/714374/dap...p-l3-shozy-alien-cozoy-rei/1845#post_12684235

Εναλλάσω ανάμεσα Ν6 +mojo και ΖΧ2 trrs

Ναι έχει πολύ volume,άνετα οδηγεί easy/mid impedance headfones.Πήγα σε κανα+ στο κόκκινο με τα se846 και τέρμα κόκκινο φως αρχή πορτοκαλί με ie800 που είναι πιο δύσκολα σα dynamic.Ισχύει αυτό που λένε ότι διαφορετική source λίγο διαφορετικός τόνος/ήχος αν και λογικά δε θα'πρεπε να είναι έτσι.Ακούω το sabre dac όταν συνδέω με dx90 και την καθαρότητα/brightness του Cayin αντίστοιχα.

Για πρώτες εντυπώσεις :http://www.head-fi.org/t/714374/dap...p-l3-shozy-alien-cozoy-rei/1845#post_12684235

Εναλλάσω ανάμεσα Ν6 +mojo και ΖΧ2 trrs

Καλορίζικο !

Με αυτά που γράφεις πάντως στο head-fi παίζει και να σε μπανάρουν :p

Θα μας εκανες μεγάλη χάρη (εμένα τουλάχιστον) αν ανοιγες και ενα ωραίο νημα παρουσιάζοντας τα dap σου.

Καλορίζικο !

Με αυτά που γράφεις πάντως στο head-fi παίζει και να σε μπανάρουν :p

Θα μας εκανες μεγάλη χάρη (εμένα τουλάχιστον) αν ανοιγες και ενα ωραίο νημα παρουσιάζοντας τα dap σου.

Γι αυτό το´γραψα στο thread του Amos κι όχι στο επίσημο thread.Σοβαρά το mojo αξίζει τα 550 ευρώ,είναι ζεστό,μουσικό και έχει hifi ήχο ,imaging,clarity,reasonance είναι σε υψηλό επίπεδο και λόγω usb port παίζει και να έχει καλύτερο ήχο από phone παρά από dap με coaxial(επίσης πολύ καλο ήχο).

Αλλά το υπερβολικό hype είναι εκνευριστικό κι όχι δε μπορεί να συγκριθεί με desktop αλλά auralic vega όπως διάβασα,όταν το ΖΧ2 with trrs plug και sound adjustment disabled(no eq/app interference),έχει πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια,διαχωρισμό οργάνων,excavating details έλεγε ένας και συμφωνώ,πιο μεγάλο ήχο και πιο δραματικό,βαθύ μπάσο,αν και είναι κάπως dry sounding,δεν έχει την ενέργεια,ομαλότητα/natural tone/ambience και το easy listening του mojo.

Καλορίζικο καταρχήν!

Μας τα χαλάς λίγο που δε συμμετέχεις στο hype. Κι έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα reviews για το mojo, είτε από χρήστες είτε από audio sites. Ο ίδιος δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Ίσως κάνεις λάθος που το κρίνεις τόσο τεχνικά. Πάντως αυτή η φυσικότητα που λες και ότι δε δαγκώνει είναι για μένα τα top κριτήρια. Τι να την κάνω την τεράστια στερεοφωνική εικόνα, την υπερλεπτομέρεια, την έκταση στις υψηλές και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο αν η τονικότητα σε κουράζει ή γενικά σε ξενερώνει. Έχω φάει τέτοιες φόλες γι' αυτό το λέω...
Επίσης ένα στοιχείο που αναφέρουν όλοι σχεδόν στα reviews και θα θέλαμε να επιβεβαιώσεις είναι η χρονική ακρίβεια που έχει το Mojo. Αυτό είναι κάτι που το βρίσκεις μόνο σε πολύ ακριβά dac-amps.

Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικά χρήσιμο να υπάρχει και μια πιο κριτική άποψη
Το hype είναι κακό πράγμα

Ναι timing,τιποτα δε σέρνεται,overextend its welcome,making everything coherent and dynamic and filling of space/ambience ο τρόπος που κρεμονται οι νότες στο χώρο γύρω δίνει αυτό τον liquid/addicting tone παρά τον warm χαρακτήρα του.Mου θυμίζει το pico slim αυτός ο liquid τόνος το οποίο είναι τελείως ουδέτερο και πιο αναλυτικό βέβαια,με πιο edgy treble και παρόμοιο timing,ισως λίγο πιο σφικτό και ελάχιστα πιο καθαρό αλλά όχι τόσο γεμάτο.

Ηδη στη δεύτερη μέρα και η εγώ το συνηθίζω η όντως στρώνει,το πρώτο 5ωρο δε με εντυπωσίασε.Απλά μην ακούω και ότι διαλύει desktop systems.Παρόλα αυτά mojo/ie800 είναι addicting και χαλαρά endgame σε portable σύστημα se universal μεριά.Οποιος δεν έχει ακούσει high end audio και άκουγε ότι ακούω αυτή τη στιγμή θα έμπαινε σε hype mode και θα έγραφε ποιήματα.Αλλά αν έχεις αλλά high end dap η ακούσει διάφορους συνδυασμούς γίνεσαι πιο κριτικός.Αλλά να βλέπω ak380/questyle qp1r/ZX2 να γίνονται source για mojo για iems και να τους τρέχουν τα σάλια ε όχι..

Ναι Manos, το hype δεν ωφελεί σε κάτι.

alatar:
Έτσι εξηγείται, έχεις εμπειρία από high-end οπότε δεν «ψαρώνεις» εύκολα.
Αυτό που λες έχει συμβεί σε πολλούς: Με το χρόνο εκτιμάς πολύ περισσότερο το Mojo.
Δε θεωρώ απίθανο μετά από μερικές εβδομάδες να το προτιμάς σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα dap που έχεις. Μόνος λόγος η φυσικότητα και η τονικότητα.

Επειδή ψάχνομαι για dac-amp ας είναι και desktop, σε τιμή λιγότερο από 500 μπορώ να βρω πιστεύεις κάτι ισάξιο περίπου με το Mojo? Πάντα με ίδιο ηχητικό χαρακτήρα-τονικότητα. Ακουστικά έχω τα Fidelio X1 που είναι ευκολοδήγητα.

Πιστευω πως μεχρι το 500ρικο πρεπει να ειναι μεσα στο top 5 των επιλογων.

Ναι Manos, το hype δεν ωφελεί σε κάτι.

alatar:
Έτσι εξηγείται, έχεις εμπειρία από high-end οπότε δεν «ψαρώνεις» εύκολα.
Αυτό που λες έχει συμβεί σε πολλούς: Με το χρόνο εκτιμάς πολύ περισσότερο το Mojo.
Δε θεωρώ απίθανο μετά από μερικές εβδομάδες να το προτιμάς σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα dap που έχεις. Μόνος λόγος η φυσικότητα και η τονικότητα.

Επειδή ψάχνομαι για dac-amp ας είναι και desktop, σε τιμή λιγότερο από 500 μπορώ να βρω πιστεύεις κάτι ισάξιο περίπου με το Mojo? Πάντα με ίδιο ηχητικό χαρακτήρα-τονικότητα. Ακουστικά έχω τα Fidelio X1 που είναι ευκολοδήγητα.

Κοίτα γενικά όλοι κοιταν προς schiit,άλλη επιλογη ελλαδα το ifi idsd micro για tube sound για transportable,και λίγο πιο κάτω για φορητά το oppo ha-2 αλλά δεν έχουν ίδιο τόνο με mojo και αν απ'ότι διαβάζω χάνει σε λεπτομέρεια/dynamics άστο .Σημασία όμως δεν έχει τι λέω εγώ καθώς δεν έχω ακούσει τα fidelio x1 και δεν ξέρω tonality kai κυρίως treble.To παν σε αυτό το χόμπι αφού βρεις κάτι που όντως είναι καλό είναι η συνέργεια αλλιώς βράστα.

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου η κριτκή ματιά σου πάντως,την θεωρώ πολύ χρήσιμη για το συνειδητοποιημένο ακρατή που ενδιαφέρεται.
Μιλάμε άλλωστε για συσκευή σε κατηγορία που το κόστος έχει σημασία,άρα ο καθένας διαλέγει συμβιβασμούς.

Φίλε alatar είσαι Αθήνα;
Με ποιο nickname γράφεις στο head-fi?
Αν θες κάποια στιγμή κανονίζουμε να ακούσουμε μαζί το idsd micro (που έχω) και το Mojo αν κ μάλλον από όσα διαβάζω το Mojo θα μου αρέσει πιο πολύ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Φίλε alatar είσαι Αθήνα;
Με ποιο nickname γράφεις στο head-fi?
Αν θες κάποια στιγμή κανονίζουμε να ακούσουμε μαζί το idsd micro (που έχω) και το Mojo αν κ μάλλον από όσα διαβάζω το Mojo θα μου αρέσει πιο πολύ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@Caruryn

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ακρόαση Chord Mojo!

Όποιος το έχει, μένει Αθήνα και έχει την καλή διάθεση, ας βοηθήσει να κανονίσουμε μια ακρόαση!