Ναι έχει πολύ volume,άνετα οδηγεί easy/mid impedance headfones.Πήγα σε κανα+ στο κόκκινο με τα se846 και τέρμα κόκκινο φως αρχή πορτοκαλί με ie800 που είναι πιο δύσκολα σα dynamic.Ισχύει αυτό που λένε ότι διαφορετική source λίγο διαφορετικός τόνος/ήχος αν και λογικά δε θα'πρεπε να είναι έτσι.Ακούω το sabre dac όταν συνδέω με dx90 και την καθαρότητα/brightness του Cayin αντίστοιχα.
Για πρώτες εντυπώσεις :http://www.head-fi.org/t/714374/dap...p-l3-shozy-alien-cozoy-rei/1845#post_12684235
Εναλλάσω ανάμεσα Ν6 +mojo και ΖΧ2 trrs
Καλορίζικο !
Με αυτά που γράφεις πάντως στο head-fi παίζει και να σε μπανάρουν
Θα μας εκανες μεγάλη χάρη (εμένα τουλάχιστον) αν ανοιγες και ενα ωραίο νημα παρουσιάζοντας τα dap σου.
Ναι Manos, το hype δεν ωφελεί σε κάτι.
alatar:
Έτσι εξηγείται, έχεις εμπειρία από high-end οπότε δεν «ψαρώνεις» εύκολα.
Αυτό που λες έχει συμβεί σε πολλούς: Με το χρόνο εκτιμάς πολύ περισσότερο το Mojo.
Δε θεωρώ απίθανο μετά από μερικές εβδομάδες να το προτιμάς σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα dap που έχεις. Μόνος λόγος η φυσικότητα και η τονικότητα.
Επειδή ψάχνομαι για dac-amp ας είναι και desktop, σε τιμή λιγότερο από 500 μπορώ να βρω πιστεύεις κάτι ισάξιο περίπου με το Mojo? Πάντα με ίδιο ηχητικό χαρακτήρα-τονικότητα. Ακουστικά έχω τα Fidelio X1 που είναι ευκολοδήγητα.
Φίλε alatar είσαι Αθήνα;
Με ποιο nickname γράφεις στο head-fi?
Αν θες κάποια στιγμή κανονίζουμε να ακούσουμε μαζί το idsd micro (που έχω) και το Mojo αν κ μάλλον από όσα διαβάζω το Mojo θα μου αρέσει πιο πολύ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ευχαριστώ guys!!Ο φιλος ειναι Θεσσαλονικη.
@Caruryn
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.