Επομένως επιβεβαιώνω τoν Rob Watts με το Mojo.
Κλείνοντας τις συγκρίσεις, αυτό που μου αποτυπώθηκε εχτές είναι ότι πρώτον, το επίπεδο λεπτομέρειας ήταν περίπου ίδιο σε όλες τις πηγές. Οι μεγάλες διαφορές ήταν στο timing και τις δυναμικές.
Πραγματικά στα android το καλό timing δεν υπήρχε ούτε και οι δυναμικές ήταν αυτό που μπορεί να βγάλει το mojo. Στο PS3 κατάλαβα τι σημαίνει timing, διότι δεν το είχα ακούσει ποτέ στην πράξη στο παρελθόν. Και οι δυναμικές όμως ήταν σε εντελώς διαφορετική κλάση, μίλια μπροστά μπορεί να έλεγε κάποιος.
Πέραν των τεχνικών συγκρίσεων τώρα που κούρασαν κι εμένα βάζοντας, βγάζοντας για να κάνω A/B tests, άφησα καμιά ώρα να ξεκουραστώ και μετά άκουσα μουσική στο χαλαρό από το PC με Spotify και Jriver. Πραγματικά με μάγεψε το μηχανηματάκι! Πολύ όμορφη αίσθηση να ακους με το mojo, έχει αυτό το κάτι που σε βάζει μέσα στη μουσική (insightful), να ακούς τη φωνή και κάθε όργανο και να το απολαμβάνεις. Ασυναίσθητα χωρίς να είσαι συγκεντρωμένος στη μουσική σε κάνει να προσέχεις τη μουσική που παίζει σε αντίθεση με την κατηγορία των Fiio που συνήθως δεν καταλαβαίνω καλά-καλά πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε ένα κομμάτι από την playlist. Για εμένα προσωπικά αυτό είναι το hi-end! Τις τεχνικές αναλύσεις τις αφήνω για τους reviewers...