Chord Mojo

Εύστοχος ο Δημοκηδής! Από την οπτική είσοδο με καλώδιο 2m της σειράς γιατί ακούγεται super?

Πιστεύω ότι το ελάττωμα στη USB το ξέρουν στην Chord και για να το μπαλώσει ο πωλητής πήγε να το βγάλει πλεονέκτημα.

BETA product. End of story

Τι είναι αυτά που διαβάζω δεν το πιστεύω.
Θα συμφωνήσω 1000% με τον Δημοκηδή
Εδώ αγοράζεις ντακ χιλιάδων και έχει μέσα πεταμένο ένα καλώδιο usb της πλάκας και παίζει παπάδες.
Μην πω και για τα cd player των 3000 που έχουν μέσα ένα κινέζικο interconect του 1 και τα ακούς και σου πέφτει το σαγόνι.
Δηλαδή ο μάγκας μας λέει ότι αγόρασα ένα φορητό ντακ των 500 και για να ακούσω πρέπει να δώσω αλλά τόσα για καλώδιο;
Και πιο είναι αυτό το καλώδιο και γιατί δεν το έχει στην συσκευασία αφού το μηχάνημα που πουλάει είναι τόσο ευαίσθητο;
Mojo hype
Sic transit gloria mundi....

Μα...το καλώδιο της συσκευασίας είναι που του άρεσε περισσότερο! Το κακό έγινε γιατί άρχισε να πειραματίζεται με αλλα καλώδια.

Μα...το καλώδιο της συσκευασίας είναι που του άρεσε περισσότερο! Το κακό έγινε γιατί άρχισε να πειραματίζεται με αλλα καλώδια.
Ε ας το κρατούσε με αυτό τέλος πάντων!
Τι τα ήθελε τα πειράματα; :-)
(Άμα χαλάσει ή το χάσεις παραγγέλνεις καινούργιο από την chord;.....)

Παίζει το customer support της Chord να έχει δοθεί σε άλλη εταιρεία ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H απάντηση της chord ή του συνεργάτη ήταν πάντως σωστή από χαϊενδικής πλευράς, αφού μόνο τα πολύ καλά συστήματα έχουν τη δυνατότητα να αναδεικνύουν τις διαφορές σε οτιδήποτε, ακόμα και στα καλώδια και πολύ περισσότερο στα καλώδια ρεύματος ή και στις ασφάλειες στον ηλεκτρολογικό πίνακα !

Εγώ πάντως θα απαντούσα άμεσα στον κ. Τομ ότι οι συστάσεις του δεν ήταν επαρκείς και γι' αυτό επέλεξα να το επιστρέψω πίσω... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

[/COLOR]
Παίζει το customer support της Chord να έχει δοθεί σε άλλη εταιρεία ;

χμμ, πιθανότατα σε Ινδούς ... στην Αμερική όλα τα τοπ μπραντς το εφαρμόζουν εδώ και 20 χρόνια .... παίρνεις το 800-χχχ-χχχχ και απαντά στην Ινδία, Ινδός υπάλληλος της εταιρείας που αμείβεται με το 1/10 του αντίστοιχου Αμερικανού ... τώρα με τα email -support υποθέτω ότι γίνεται ακόμη πιο εύκολα ...

Διαφωνώ κάθετα πως τα "ανιωθα" σε καλώδια μηχανήματα αποτελούν κριτήριο σωστής υλοποίησης. Εδώ κάποτε ο ίδιος ο d'agostino της krell στα κορυφαία μοντέλα του , έβαζε μη αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος για να μην αλλάζουν τον ήχο του ενισχυτή του όπως είχε δηλώσει...

'Οτι dac έχω δοκιμάσει (dacmagic , arcam , mytek 192 , brooklyn) ακούει αρκετά στα καλώδια usb και στα transport ... Μπορεί το usb με τις asynch υλοποιήσεις να έφερε πολλά ηχητικά προτερήματα , αλλά απο ότι φαίνεται μαζί με την μουσική ακούς και την εκάστοτε hardsoftγουερο - υλοποίηση του κάθε transport , καλώδια, κλπ , και οσο πιο "picky" είναι ο receiver τόσο πιο πολύ τα ακούς. Πάντως τώρα τελευταία δοκίμασα και ένα ακριβό firewire kαλώδιο , και άκουσα αρκετές βελτιώσεις. Δεν θα έπρεπε...

Τα chord δεν τα έχω ακούσει , μου κανουν μεγάλη εντύπωση όμως οι πολλές μαρτυρίες πως παίζουν πιο καλά όταν δέχονται toslink απο motheboard , παρά απο την usb ??!! Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα , διότι έχω ακούσει διάφορα toslink απο pc κα ξέρω πως παίζουν κάπως έτσι : :tdown::bigcry:

Last edited:
Ε ναι εδώ το θέμα δεν είναι τα καλώδια (ούτε ο pc player φυσικά)

Αλλά η κακή υλοποίηση usb εισόδου

Γενικά πάντως τα σχόλια για το Mojo είναι πολύ θετικά, οπότε δεν βλέπω να είναι κακώς υλοποιημένη η εν λόγω θύρα...το ότι "ακούει" τα καλώδια, επίσης δεν το θεωρώ κακό...

Aυτά είναι τα κακά της μη ύπαρξης γαλβανικής απομόνωσης τα οποία αντίστοιχα έχει και το ifi micro, το teac ud501 και σε κάποιο βαθμό τα είχε και το aune παρά τη γαλβανική απομόνωση (ενώ με το teac ud 503 όλα κομπλέ).
Μάλιστα με το ifi είχα κλικς και ποπς όταν άνοιγα ή έκλεινα τον εξαερισμό του μπάνιου παρότι είναι σε διαφορετική γραμμή με το πισι...

Εγώ με το micro δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια προβλήματα παρά μόνο μετά από μία αναβάθμιση firmware, η οποία κράτησε πολύ λίγο γιατί γρήγορα έβγαλαν άλλο, όπου παρουσίαζε ένα θόρυβο όταν άλλαζε κομμάτι κατά την αναπαραγωγή DSD.
Λογικά αύριο, περιμένω το ipurifier 2 με το type A βύσμα. Αυτό κάνει κ γαλβανική απομόνωση ή κάνω λάθος;
Θα αναφέρω στο αντίστοιχο νήμα για τυχών διάφορες, βελτιώσεις (ή όχι .. μακρυά από μας χε χε)!!!

αντε περιμενουμε να μας πεις τα νεα.....
πιστευω δεν θα κανει θαυματα ......

αντε περιμενουμε να μας πεις τα νεα.....
πιστευω δεν θα κανει θαυματα ......
Καλά θαύματα έτσι κ αλλιώς δεν θα κάνει...
Στο hi-fi για να "πάρεις" θαύματα πρέπει να τα σκας όλο κ πιο χοντρά όσο ανεβαίνει το επίπεδο...

Είδωμεν