χωρις σχολιο

Άθλιοι τύποι :slapface:.............κι αυτός που το'κάνε κι αυτός που τράβαγε. Η απορία του άστεγου τα λέει όλα........"μαγκιά είν'αυτό;" τον ρωτάει.

Το θέμα έχει προβληθεί αρκετά και αναρωτιέμαι αν εξαιτίας αυτής της προβολής έχει αναγκαστεί να ασχοληθεί κάποιος "αρμόδιος", όπως έγινε με την αντίστοιχης ίδιας βαρύτητας -για μένα- υπόθεσης της Ομόνοιας (πάλι κατ'ανάγκη βεβαίως ικανοποίησης σκοπιμοτήτων).

Λοιπόν, επειδή το μόνο φάρμακο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το χιούμορ, να μαζευτούμε και να κάνουμε καντάδες στο συγκεκριμένο μπάτσο, αφού του αρέσει τόσο να ρίχνει κουβάδες με νερό!

Φυσικά τα στιχάκια θα είναι περιεχομένου που του αρμόζει...

Να δω πόσο θ' αντέξει χωρίς να φλιπάρει μετά.

Το συγκεκριμενο ειναι παλιο ειχε γινει και σχετικο θεμα στην τηλεοραση,Λαζοπουλος(αλλο που δεν ηθελε) κτλ
Η καταληξη ηταν η πειθαρχικη διωξη του αστυνομικου,δεν θυμαμαι αν τον εδιωξαν.

έκανε και η μύγα κώλο, και έχεσε τον κόσμο όλο....
όλοι οι άχρηστοι που δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο στην ζωή τους
μαζεύονται στα σώματα ασφαλείας και
δείχνουν την μαγκιά τούς μόνο κει που τους παίρνει.

υ.γ
υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι τόσο λίγες που χάνονται
μέσα στην πλειοψηφία

καλα ρε παιδια εδω εχουμε προσωπο,δεν μπορουμε να κανουμε κατι?Ειμαστε τοσα ατομα εδω μεσα?να μαζεψουμε υπογραφες,κατι??

καποιος νομικος σιγουρα θα υπαρχει εδω.Νομιζω ρε παιδια 20 ευρο να βαλει ο καθενας,μπορουμε να κινησουμε κατι.Ετσι απλα για να παραδειγματιζονται καποιοι....Τι φταιει ο ανθρωπακος,δεν εχει καν σπιτι να κοιμηθει,ρουχα να αλλαξει κ το καθε καθηκι,γελαει κ σπαει την πλακα του με τα προβληματα κ τη συμφωρα του συνανθρωπου??Απλα πρεπει η μανα αυτου του καθαρματος να δει ο γιος της τι κανει,απλα εκμεταλευομενος την στολη που φοραει κ την εξουσια που νομιζει οτι εχει πανω στο συνανθρωπο.Πραγματικα εχω εξοργιστει

Είπαμε,είναι παληό και έχει διωχθεί ο Αυτουργός.

Σε λίγο θα ξεθαβουμε και βιντεάκια του "Αγρινίου" ως καινούρια για να δημιουργούμε τα γνωστά λαϊκά δικαστήρια ???

Για λίγη προσοχή,δεν βλάπτει...

Re: Απάντηση: χωρις σχολιο

Είπαμε,είναι παληό και έχει διωχθεί ο Αυτουργός.

Σε λίγο θα ξεθαβουμε και βιντεάκια του "Αγρινίου" ως καινούρια για να δημιουργούμε τα γνωστά λαϊκά δικαστήρια ???

Για λίγη προσοχή,δεν βλάπτει...

εγώ προσωπικά δεν το γνώριζα και νόμιζα ότι είναι νέο.
αποκλειεις την περίπτωση να μην το ήξερε και ο atofios ότι ήταν παλιό
περιστατικό ??

Το περιστατικό είναι παλιό
Το καινούργιο θα ήταν να μάθουμε τι είδους πειθαρχική ποινή πήρε αυτός ο σκληρός.....άνδρας...?? προαγωγή???έπαινο????μετάθεση???? ή και όλα αυτά στο μόνο πολιτισμένο τριτοκισμικό κράτος ανα την υφήλιο δηλαδή here!!!!!

Oranje, Δημήτρη, αν μπορείτε να βρείτε κάποιο link σχετικά με την υπόθεση θα ήμουν υπόχρεος. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι στημένο.

Όπως και να έχει, θα συνέστηνα στα μέλη να μπαίνουν στον κόπο να κάνουν ένα ψαξιματάκι πριν αναρτήσουν εδώ ένα θέμα που το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι εκδηλώσεις οργής και κανένα χρήσιμο συμπέρασμα.

Στημένο? Πως το συμπεραίνεις?
Όσο για αυτό που λες :
ένα θέμα που το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι εκδηλώσεις οργής και κανένα χρήσιμο συμπέρασμα
πραγματικά λυπάμαι. Θα προτιμούσες να θαβόταν δλδ?