Χρηματοπιστωτικα ιδρυματα - Τραπεζες (Εκτος Ελλαδος)

Το ερώτημα είναι πόσες Ευρωπαικές τράπεζες έχουν ανοίγματα σε αυτή την Ελβετική τράπεζα και τι θα συμβεί σε περίπτωση που αυτή κριθεί ότι δεν πληρεί τα μίνιμουμ κεφαλαιακά κριτήρια.
H UBS καραδοκεί να την απορροφήσει.

Ξέχασε να αναφέρει το άρθρο τη φυγή private bank clients το 4ο τρίμηνο του 22 (περιπου 15% σε assets under management) κ το ψέμα του Chairman (που λέγεται...Lehman!) την 1η Δεκεμβρίου που είπε πως οι εκροές σταμάτησαν. Αυτό άρχισε να διερευνάται πριν 3 εβδομάδες από τις ελβετικές αρχές.

Επίσης έχει αλλάξει 4 chairmen σε 5 χρόνια κ 3 ή 4 CEOs με διαφορετικά πλάνα εξυγίανσης

Η UBS σε πρώτη φάση αρνείται να αναμιχθεί, αλλά ίσως εξαναγκαστει από τις αρχές της Ελβετίας

εγω απορω πως δινουν και λεφτα για την απορροφηση ενος ιδρυματος που μπορει να τους συμπαρασυρει και αυτους....

Μαζί με το τίμημα που πληρώνουν, παίρνουν και πακέτο μπόλικα δισεκατομμύρια ενεργητικού μαζί με αντίστοιχα δισεκατομμύρια καταθέσεων.

Σιγά μην άφηναν να σκάσει τέτοιο πράγμα. Πάντως ακούγεται σουρεαλιστικό το ότι όλοι οι Έλληνες φοβόντουσαν μην χάσουν τα λεφτά τους το 2015 και τελικά να κινδυνεύουν να τα χάσουν οι Ελβετοί. Δεν γίνονται αυτά λέμε 😁😁😁😁

Καλο θα ηταν ο διαλογος να γινοταν δημοσια κ. Διαχειριστα, προκειμενου να βλεπαμε κι αλλες τοποθετησεις.
Δεν διαβασα τα ποστς αλλα εψαξα μονο σχεικους τιτλους θρεντς. Το ανωτερω αναφερομενο ειναι αμιγως πολιτικου περιεχομενου (περισσοτερο απο το δικο μου ποστ) & θα επρεπε να εχει διαγραφει εξ ολοκληρου στα πλαισια της ισοτιμης αντιμετωπισης. Φιλικα και απο μερους μου.

Απορω για το λογο διαγραφης του ποστ μου (ως πολιτικο σχολιο), απο τη στιγμη που υπαρχει ολοκληρο θρεντ με τιτλο "Δεν ειναι κρατος αυτο, δεν ειναι χωρα αυτη"! Δεν ειναι αντιφατικο?:(
Το νήμα αυτό έχει κλείσει, όπως και όλα τα νήματα με συναφή θεματολογία.