Δες μήπως ο ανταπτορας scart - rca είναι για in και όχι για out. Συχνό πρόβλημα με αυτά τα ανταπτορακια
Φαντάζομαι ότι δεν έχεις ούτε ήχο έτσι?
Καλησπερα στην ομορφη παρεα. Μετα απο σκεψη πολλων μηνων:7SFGSFG:προχωρησα στην εγκατασταση ενος μονοφωνικου rf modulator στο διαμερισμα μου ωστε να δω ΟΤΕ TV στα υπολοιπα δωματια. Η συνδεση εγινε πολυ απλα , ενα καλωδιο απο το modulator μετα απο διαδρομη περιπου τεσσαρων μετρων συνδεθηκε με ενα απλο ταυ στην πρωτη τηλεοπτικη πριζα του διαμερισματος , η οποια τυγχανει να ειναι και η πιο κοντινη στο σημειο οπου βρισκεται η εγκατασταση του ΟΤΕ ΤV. Μετα απο δοκιμες , κατεληξα στην μπαντα S και συγκεκριμενα στο καναλι S20 , οπου υπηρχε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Το αποτελεσμα ειναι αρκετα ικανοποιητικο λαμβανοντας υποψη οτι δεν εγινε καμμια λεπτοδουλεια , και η καλωδιωση που χρησιμοποιηται ειναι αυτη του διαμερισματος και οχι καποια νεα για αυτο ειδικα το λογο. Συγκεκριμενα στην πρωτη πριζα (που ειναι και αυτη που δεχεται το καλωδιο του rf modulator) η εικονα ειναι τελεια , απο πλευρα σηματος . Στις υπολοιπες αν και μπορω να παρακολουθησω χωρις προβλημα παρατηρειται ενα λευκο <<μπιμπικι>> που αλλοιωνει εν μερη το αποτελεσμα και με αναγκαζει να ριξω το contrast και την φωτεινοτητα της οθονης , ωστε να το μετριασω. Ηθελα να μου πειτε αν με τη χρηση ενος απλου ενισχυτη γραμμης , θα πετυχαινα καλυτερο αποτελεσμα. Ο τεχνικος που με βοηθησε μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να δω καλυτερη εικονα , χωρις να ειναι σιγουρος ομως. Μου προτεινε εναν απλο ενισχυτη γραμμης και συγκεκριμενα αυτον
http://www.emimikos.gr/L-269FLN/
Πιστευετε αξιζει η αγορα και η δοκιμη του , η θα ειναι πεταμενα λεφτα. Ευχαριστω!:award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.