Χρησιμα Αξεσουαρ ενος HOME CINEMA

Απάντηση: Re: Χρησιμα Αξεσουαρ ενος HOME CINEMA

MHTΣ said:
Tάσο καλή περίπτωση. Πάντως και ο φωτισμός μπορεί να ήταν καλός από πίσω τους.

Μπορεί αλλά όχι για να φωτίζονται τα γράμματα, απλά για να έχει back light φαντάζομαι θα εννοείς. Θα ήθελε όμως άλλη κατασκευή ούως ώστε να είναι κρυμμένες οι λάμπες και τα καλώδια γιατί όπως είναι τώρα από το πλάϊ θα φαίνονται.

Τελικα παραγγειλα απο το συγκεκριμενο site 3 πινακιδες. Ο τυπος μου απαντησε αμεσως με e-mail και μου ειπε οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω. Μολις τις λαβω θα ανεβασω φωτογραφιες. :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Χρησιμα Αξεσουαρ ενος HOME CINEMA

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Μπορεί αλλά όχι για να φωτίζονται τα γράμματα, απλά για να έχει back light φαντάζομαι θα εννοείς. Θα ήθελε όμως άλλη κατασκευή ούως ώστε να είναι κρυμμένες οι λάμπες και τα καλώδια γιατί όπως είναι τώρα από το πλάϊ θα φαίνονται.

Nαι έχεις δίκιο.

panosxgr said:
Τελικα παραγγειλα απο το συγκεκριμενο site 3 πινακιδες. Ο τυπος μου απαντησε αμεσως με e-mail και μου ειπε οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω. Μολις τις λαβω θα ανεβασω φωτογραφιες. :music-smiley-005:

ΟΚ Μεγειές. Βγάλε και φωτό από το πλάι να δούμε πως είναι.

Thanks Τασο.
Θα βγαλω απο ολες τις πλευρες εννοειται! Παντως χρησιμοποιει πλεξιγκλας ο τυπος, αλλα δεν μπορω να διακρινω απο τις φωτογραφιες αν ειναι αναγλυφες οπως οι δικες σου ή απλα ειναι πισω απο το τζαμι και απλα φωτιζονται οταν πεσει πανω καταλληλος φωτισμος. Θα δειξει. :ernaehrung004:

Βαγγελη, πολυ ωραιες οι ταμπελες!! :award:

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ακουω αντικρουομενες αποψεις οσον αφορα αγορες μεσω ebay και για αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος...:chinscratch:

panosxgr said:
Βαγγελη, πολυ ωραιες οι ταμπελες!! :award:

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ακουω αντικρουομενες αποψεις οσον αφορα αγορες μεσω ebay και για αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος...:chinscratch:

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειχα προβλεμ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα στο Γερμανικο ΕΒΑΥ !!!!!!!!!!!!!!:award: :award:

Σε επικοινωνια που ειχα με τον τυπο που φτιαχνει τις πινακιδες, μου ειπε οτι απο Σεπτεμβρη θα βγαλει νεα μοντελα, αφου αναγκαστηκε να αγορασει νεο εξοπλισμο. Μου εστειλε φωτογραφιες των νεων μοντελων οι οποιες δεν υπαρχουν προς το παρον στο site. Οι τιμες τους απο οσο μου ειπε θα ειναι περιπου 70-90 . Αυτο θα το ξερει οταν ξεκινησει να τις φτιαχνει.

woodky5.jpg

backlitkn7.jpg

Στη δευτερη μαλιστα χρησιμοποιει οπως βλεπετε φωτισμο γυρω γυρω, με μπαταριες ομως, που οπως μου ειπε θα κρατανε για καποιους μηνες. Ετσι δεν θα φαινονται και καλωδια, αν ο φωτισμος ηταν με ρευμα.

Αξιζει να σημειωσω οτι ο τυπος ειναι επισημα εξουσιοδοτημενος απο την Digital Laboratories. Μαλιστα ειχα διαβασει σε αλλο forum, απο οπου και εμαθα σχετικα με αυτον και το site του, οτι το ξεκινησε σαν χομπυ και τελικα δεν προλαβαινει απο τις παραγγελιες που δεχεται παγκοσμιως. Και η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι που να φτιαχνουν τετοια. Μηπως ειναι καμια καλη ιδεα για οποιον πιανουν τα χερια του και εχει μερακι να ξεκινησει?? :chinscratch: Μυριζει πολυ χρημα η υποθεση!!! :ernaehrung004:

panosxgr said:
Σε επικοινωνια που ειχα με τον τυπο που φτιαχνει τις πινακιδες, μου ειπε οτι απο Σεπτεμβρη θα βγαλει νεα μοντελα, αφου αναγκαστηκε να αγορασει νεο εξοπλισμο. Μου εστειλε φωτογραφιες των νεων μοντελων οι οποιες δεν υπαρχουν προς το παρον στο site. Οι τιμες τους απο οσο μου ειπε θα ειναι περιπου 70-90 . Αυτο θα το ξερει οταν ξεκινησει να τις φτιαχνει.

woodky5.jpg

backlitkn7.jpg

Στη δευτερη μαλιστα χρησιμοποιει οπως βλεπετε φωτισμο γυρω γυρω, με μπαταριες ομως, που οπως μου ειπε θα κρατανε για καποιους μηνες. Ετσι δεν θα φαινονται και καλωδια, αν ο φωτισμος ηταν με ρευμα.

Αξιζει να σημειωσω οτι ο τυπος ειναι επισημα εξουσιοδοτημενος απο την Digital Laboratories. Μαλιστα ειχα διαβασει σε αλλο forum, απο οπου και εμαθα σχετικα με αυτον και το site του, οτι το ξεκινησε σαν χομπυ και τελικα δεν προλαβαινει απο τις παραγγελιες που δεχεται παγκοσμιως. Και η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι που να φτιαχνουν τετοια. Μηπως ειναι καμια καλη ιδεα για οποιον πιανουν τα χερια του και εχει μερακι να ξεκινησει?? :chinscratch: Μυριζει πολυ χρημα η υποθεση!!! :ernaehrung004:

αν ασχοληθει καποιος με τετοια μονο με πωλησεις μεσω ιντερνετ θα δει προκοπη !!!!!

Στην Ελλαδα δεεεεεεεεεεε βλεπω φαι με τετοια !!!!!!

Μπελλος Ευαγγελος said:
αν ασχοληθει καποιος με τετοια μονο με πωλησεις μεσω ιντερνετ θα δει προκοπη !!!!!

Στην Ελλαδα δεεεεεεεεεεε βλεπω φαι με τετοια !!!!!!

Βαγγελη, εννοειται οτι αν σκοπευει ο οποιοσδηποτε να ασχοληθει θα το κανει μεσω ιντερνετ. Εκει ειναι αλλωστε και το χρημα. Να εχεις αγοραστες ολους τους "τρελους" του κοσμου! :ernaehrung004:

Νικο σε ευχαριστω. Μου τα εστειλε σημερα απο Σουηδια. Του ειπα να μου τα στειλει απευθειας Ελλαδα για να μην τα κουβαλαω απο εδω. Μολις τα δω απο κοντα θα κανω ποστ φωτογραφιες, εννοειται.

Παιδια σας ευχαριστω ολους.
Παντως δεν νομιζω να μπερδευεστε και να νομιζετε οτι αγορασα αυτες που ειναι σε αυτη τη σελιδα. Αυτες ειναι οι καινουριες που θα βγουν απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη. Αυτες που αγορασα ειναι αυτες που ειναι στην πρωτη σελιδα του thread.