Χρησιμα Αξεσουαρ ενος HOME CINEMA

Καλα, οι Αμερικανοι ειναι χρονια μπροστα σε οικιακους εξοπλισμους home cinema. Το βλεπουν τελειως διαφορετικα. Παντως πολυ καλο site, αλλα δεν νομιζω να μπορουμε να παραγγειλουμε απο Αμερικη. Και να μπορουμε δηλαδη, θα μας κοψει τον *BEEP* το τελωνειο εδω!!! :grinning-smiley-043

Χεχεχε , εγώ θα ήθελα την καρέκλα του Τσάντλερ ή του Τζόι απο τα φιλαράκια , με 5κάναλο ήχο , ψυγείο που παραγγέλνει μόνο του , ακόμα και μασάζ ... Καμία ιδέα πόσο πάει; άμα πάει κάτω απο 1000 ευρώ , αξίζει... Βέβαια είναι για 1 άτομο , αλλά who cares ...

Εννοείται ότι οι Αμερικάνοι είναι πολύ μπροστά σε τέτοια πράγματα. Αν δεν ήταν αυτοί μπροστά ποιοί θα ήταν;
Πάντως ούτε για πλάκα μην συγκρίνετε τις τιμές που βλέπετε με αυτές που θα σας έρθουν εδώ λόγω τελωνείου. Double+
Αυτό είναι μόνο αν θέλει κάποιος να φτιάξει κάτι δυνατό και πει "τα θέλω no matter cost".

Ισιδωρε, κανε Ευρωπαϊκο δωσε και ασε τα αμερικανικα sites. Να μας κοψουν τον κ...ο θελεις???

Οπως λοιπον ανεφερα και πιο πριν, ειχα παραγγειλει απο το site απο τη Σουηδια 3 πινακιδες. Η συσκευασια εχει ερθει εδω και 2 εβδομαδες, δηλαδη περιπου μια εβδομαδα μετα την παραγγελια που ειχα κανει. Ηταν μεσα σε ξυλινο κουτι, πολυ προσεγμενο και με ειδικες θηκες μεσα οπου μπηκαν τυλιγμενες οι κορνιζες. Ομολογω οτι δεν περιμενα τοσο καλη δουλεια. Δυστυχως, το κουτι δεν το κρατησα για να σας δειξω καμια φωτογραφια. Τουλαχιστον θα παρετε μια ιδεα απο τις κορνιζες, που ειναι και το ζουμι της υποθεσης αλλωστε :music-smiley-005:

Attachments

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    34.6 KB · Views: 50
  • pic2.jpg
    pic2.jpg
    41.9 KB · Views: 29
  • pic3.jpg
    pic3.jpg
    33.4 KB · Views: 27
Σε φυλλάδιο του sato είχε πολυθρόνα ανακλινόμενη και μαλλον και ηλεκτρικά (σαν αυτές στα gold village) 250 Ε + φπα.... μου φαίνεται καλή τιμή για κάποιον που θέλει...

Απάντηση: Re: Χρησιμα Αξεσουαρ ενος HOME CINEMA

Κώνσταντινος Μυλωνάς said:
Ναι όντως πολύ καλή δουλειά. Η τιμές ειναι αυτές που είχες αναφέρει ?
70 με 90 ...?

Οχι. Αυτες που αγορασα εχουν 50 η καθεμια. Οι τιμες που αναφερω για 70-90 ειναι για τις νεες που προκειται να βγαλει σε λιγο καιρο, που θα εχουν και backlight.
-bye-