Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Το εύκολο ευκολότερο κάνουν . Δεν κάνουν εφικτό το ανέφικτο έχεις δίκιο. Αλλά είναι εξέλιξη. Ούτε παλιά ήταν και τίποτα τρελό να σφίξεις το τρυπάνι με το κλειδί τώρα μερικοί ομος χωρίς αυτόματο τσοκ δεν μπορούν. Φαντάσου να είσαι σε καμία σκάλα η πουθενά κρεμασμένος και να έχεις να βιώνεις και να ξεβιδονεις δίσκους . Έτσι μπαμ μπαμ αλλάζεις

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη εχω παιξει και παιζω παααρα πολυ με τα Dremel, να πω οτι το το EZ lock ειναι πολυ σταθεροτερο και ασφαλεστερο απο το παραδοσιακο συστημα με την βιδα.

Αληθεια;;;;
Κατι πρεπει να κανω λαθος, τοτε. Χρησιμοποιησα ez μερικες φορες στο dremelοειδες parkside. Ισως στο να φυγει τελειως το τροχακι (κοπης σιδερου) ειναι καλυτερο, αλλα επαιζε αρκετα "πανω-κατω" (καθετα στην φορα της περιστοφης). Πιθανον αυτο να βοηθαει στο να μην σπασει το τροχακι οταν τρωει ζορι, αλλα απο την αλλη το εκανε πιο ασταθες στο κοψιμο.
Θα το ξανακοιταξω τοτε, ισως κατι δεν εκανα καλα.

Σιγουρα :)

Το ασταθες κοψιμο οφειλεται στο...χερι μας! Ειναι μια προειδοποιηση αν θες οτι κοβουμε λαθος. Στο αλλο, το σταθερο δισκακι το πιο πιθανο ειναι να σπασει αν κοβουμε στραβα.

Οταν κοβεις σωστα δεν παει πανω κατω το τροχακι. Επισης με το ΕΖ συστημα δεν γλιστραει ποτε το δισκακι, ουτε χαλαρωνει η βιδα, οποτε ειναι και πιο ασφαλες.

Μάλλον ο mastroxalastis εννοεί την πλευρική μετατόπιση που κάνει ο δίσκος λόγω του ελατήριου του EZ.

Attachments

• EZ.jpg
    EZ.jpg
    187.5 KB · Views: 148
Αληθεια;;;;
Κατι πρεπει να κανω λαθος, τοτε. Χρησιμοποιησα ez μερικες φορες στο dremelοειδες parkside. Ισως στο να φυγει τελειως το τροχακι (κοπης σιδερου) ειναι καλυτερο, αλλα επαιζε αρκετα "πανω-κατω" (καθετα στην φορα της περιστοφης). Πιθανον αυτο να βοηθαει στο να μην σπασει το τροχακι οταν τρωει ζορι, αλλα απο την αλλη το εκανε πιο ασταθες στο κοψιμο.
Θα το ξανακοιταξω τοτε, ισως κατι δεν εκανα καλα.

Εκτός από το κούμπωμα από πάνω έχει και μια βίδα χειρός στο κάτω μέρος , εκεί που μπαίνει το οποιοδήποτε αναλώσιμο . Στην περίπτωση σου είναι πολύ χαλαρή η βίδα από κάτω .

Το ΕΖ lock παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από βιδεσ-παξιμάδια ειδικά σε εργαλεία παλμού .

Καλημερα. Δεν υπαρχει περιπτωση γυναικα να κρατησει τετοια τσαντα :p Ειναι οτι πιο ασχημο εχω δει και δεν τις λες και γυναικιες. Σαν βαλιστακια μαραγκου προηγουμενου αιωνα ειναι.

Καλημερα. Δεν υπαρχει περιπτωση γυναικα να κρατησει τετοια τσαντα :p Ειναι οτι πιο ασχημο εχω δει και δεν τις λες και γυναικιες. Σαν βαλιστακια μαραγκου προηγουμενου αιωνα ειναι.

Πέρυσι είδα γυναικεία τσάντα από τσίγκινο δοχείο φέτας στην Κέρκυρα.
Αυτές οι "ξύλινες" μου αρέσουν πιο πολύ αλλά έχουμε πει τα γούστα είναι υποκειμενικά, τα δε γυναικεία ανεξάντλητα !!!
Οπότε για το ........"Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να κρατήσει τέτοια τσάντα" μην βάλεις εύκολα στοίχημα !!!

Θα επρεπε να σου εδειχνα την φατσα της γυναικας μου και στις δυο που εβαλες :p Ειναι "αποψη" μου λεει για να κεντρίσουν τα βλέμματα . Η γυναικα θελει πρακτικες τσαντες που να χωρανε μια αλλαξια ρουχα για αυτην, για το παιδι, τα μισα καλλυντικά της , ενα ζευγαρι παπουτσια, σερβιετες, πανες, κινητο, πορτοφολι, ενα βιβλιο, ενα κουλουρι ή συσκευασια κριτσινια, κατι για να φαι το παιδι, ξεχασμενες αποδειξεις αγορων των τελευταιων τριων ετων και πραγματα που δεν χρειαζεται αλλα μπορει να χρειαστει και ολα αυτα σε μεγεθος πορτοφολιου...

Θα επρεπε να σου εδειχνα την φατσα της γυναικας μου και στις δυο που εβαλες :p Ειναι "αποψη" μου λεει για να κεντρίσουν τα βλέμματα . Η γυναικα θελει πρακτικες τσαντες που να χωρανε μια αλλαξια ρουχα για αυτην, για το παιδι, τα μισα καλλυντικά της , ενα ζευγαρι παπουτσια, σερβιετες, πανες, κινητο, πορτοφολι, ενα βιβλιο, ενα κουλουρι ή συσκευασια κριτσινια, κατι για να φαι το παιδι, ξεχασμενες αποδειξεις αγορων των τελευταιων τριων ετων και πραγματα που δεν χρειαζεται αλλα μπορει να χρειαστει και ολα αυτα σε μεγεθος πορτοφολιου...

Έλα, εδώ σ' έχω λοιπόν !!! (& φιρμάτη παρακαλώ).

Απάντηση: Re: Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Πέρυσι είδα γυναικεία τσάντα από τσίγκινο δοχείο φέτας στην Κέρκυρα.
Αυτές οι "ξύλινες" μου αρέσουν πιο πολύ αλλά έχουμε πει τα γούστα είναι υποκειμενικά, τα δε γυναικεία ανεξάντλητα !!!
Οπότε για το ........"Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να κρατήσει τέτοια τσάντα" μην βάλεις εύκολα στοίχημα !!!

Ε τοτεεχω τη καταλληλη τσαντα, σε χρωμα της μοδος και σεξι

Έλα, εδώ σ' έχω λοιπόν !!! (& φιρμάτη παρακαλώ).

Αυτη ειναι τσαντα γυμναστικης με ενσωματωμενα χουλα χουπ!
Χαχαχαχαχαχαχα

Θα κρυψω και την δικια μου μην την βρει ξ Ηανθη και μου την παρει!!!!

DEW517200.jpg